Nu pentru că el e Dumnezeu nu are nevoie să mănânce sau să bea deci nu are nevoie să defecheze. De ce, de ce ai întrebarea asta, de unde naiba ai scos.
Nici eu nu cred ca Dumnezeu defechează. În realitate Biblia spune ca la Avram s-au prezentat trei "isch" adică, oameni în carne și oase. Noțiunea de Dumnezeu a fost introdusa de-abia după anul 600 î.e.n. atunci când Biblia a fost falsificata pentru prima oară și a fost transformată intr-o carte spirituala, ceea ce, înainte nu era. De aceea apar aceste aberații in Biblie despre Dumnezeu, cum ca el manca, se deplasa cu aparate de zbor, cerea sa i se facă miros de carne arsa, la fel ca si "zeii" din celelalte mituri antice și multe alte tâmpenii.
Toată Biblia e de la Dumnezeu și e o "carte spirituala", cum zici tu. Dacă ai studia Biblia ai vedea ca multe porunci sau prorocii din Vechiul Testament se regăsesc cumva sub o alta forma în Noul Testament și au legătură între ele. Nu știam nici eu asta pana acum ceva timp, dar am studiat și pot spune sigur ca toată Biblia e de la Dumnezeu și nu e o carte cu povesti cu talc sau ceva de genul, ci e mesajul lui Dumnezeu pentru noi, sa-i zic așa.
Deci, ca să poată să proceseze mîncarea. Dacă omul este făcut după chipul și asemănarea cu Dumnezeu, ceea ce pățește omul, pățește și Dumnezeu. Deci.
recedaniel3 întreabă: