Daca tu vrei acolo, adica sa fie cat mai departe de om; ai auzit de omniprezenta? atunci documenteaza-te inainte de a mai posta ineptii
Ioan 4:24 - "Dumnezeu este Spirit"
El este o persoană spirituală şi locuieşte în domeniul spiritual, deci nu poate fi prin dimensiunile obişnuite nouă celor ce trăim în universul fizic.
Sa fim seriosi, eu sustin opinia lui Pavel Corut care spune astfel : Dupa moarte, sufletul omului se duce pe o planeta mai indepartata din sistemul nostru solar.
Se spune ca a 3-a deoarece I:pamantul, II:cerul, III:"Dumnezeu" si apostolii, sfintii si ingerii Lui. funda?
Tu nu ai auzit de lungime, latime si grosime(/inaltime), asa-i? (nu, nu ma refeream la organul genital masculin)
Cumetre, imi pare rau sa ti-o zic, dar esti retardat.
Tot timpul faci pe desteptul ateule. A zis bine, 3 "dimensiuni" pamantul, cerul si mniezo. Daca era in engleza il puneam pe 4chan dar asa.
St fiica profesoarei de religie, stiu ce zic!
Te rog, deja mi-a amortit fata, iar biroul nu mai rezista mult.
Esti amuzant.cati ani ai?
Cumetre,imi pare rau sa ti-o zic, dar eu nu sunt baiat si nici retardat.mai bine tine pentru tine tot ce ai de zis!
Destui. As vrea sa stii cati ani ai tu de nu stii cele 3 dimensiuni ale realitatii noastre.
Eu zic ca mere o traducere.
Se vede cat de manipulata esti..Cred ca este un chin sa ai o mama ca profesoara de religie! Chiar dac nu sti este un chin deoarece aceasta manipulare nu te lasa sa gandesti peste barielele falsitatii sau a crestinismului!
Tu nu stii ce-i aia o dimensiune?
Https://upload.wikimedia.org/......or.svg.png Sper ca pricepi ceva de aici, daca nu e grav.
Fraiere, ia pune mana si citeste o carte de fizica. Si ai sa vezi ca sunt doar 4 dimensiuni, a 4 fiind timpul.
Http://en.wikipedia.org/wiki/Four-dimensional_space
http://en.wikipedia.org/wiki/Five-dimensional_space
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/45/Dimension_levels.svg
Mda, mai citeste. Timpul n-are legatura cu dimensiunile.
DA.
In Dimensiunea Masturbarii Spirituale pe muzica Satanista.
Si Godac... ce-i drept... si Godac
A 4 dimensiune este timpul. Erau 4 dimensiuni: Lungimea, latimea, inaltimea si timpul. Era o emisiune unde zicea ca spiritele sunt campuri electromagnetice, care trec prin obiecte si sunt invizibile ochiului uman.
Esti paralel si tu.
DeProfundis99 întreabă: