Se spune ca a 3-a deoarece I:pamantul, II:cerul, III:"Dumnezeu" si apostolii, sfintii si ingerii Lui. funda?
Ioan 4:24 - "Dumnezeu este Spirit"
El este o persoană spirituală şi locuieşte în domeniul spiritual, deci nu poate fi prin dimensiunile obişnuite nouă celor ce trăim în universul fizic.
Tu nu ai auzit de lungime, latime si grosime(/inaltime), asa-i? (nu, nu ma refeream la organul genital masculin)
Daca tu vrei acolo, adica sa fie cat mai departe de om; ai auzit de omniprezenta? atunci documenteaza-te inainte de a mai posta ineptii
Cumetre, imi pare rau sa ti-o zic, dar esti retardat.
Tot timpul faci pe desteptul ateule. A zis bine, 3 "dimensiuni" pamantul, cerul si mniezo. Daca era in engleza il puneam pe 4chan dar asa.
A 4 dimensiune este timpul. Erau 4 dimensiuni: Lungimea, latimea, inaltimea si timpul. Era o emisiune unde zicea ca spiritele sunt campuri electromagnetice, care trec prin obiecte si sunt invizibile ochiului uman.
Te rog, deja mi-a amortit fata, iar biroul nu mai rezista mult.
Cumetre,imi pare rau sa ti-o zic, dar eu nu sunt baiat si nici retardat.mai bine tine pentru tine tot ce ai de zis!
Destui. As vrea sa stii cati ani ai tu de nu stii cele 3 dimensiuni ale realitatii noastre.
Se vede cat de manipulata esti..Cred ca este un chin sa ai o mama ca profesoara de religie! Chiar dac nu sti este un chin deoarece aceasta manipulare nu te lasa sa gandesti peste barielele falsitatii sau a crestinismului!
Sa fim seriosi, eu sustin opinia lui Pavel Corut care spune astfel : Dupa moarte, sufletul omului se duce pe o planeta mai indepartata din sistemul nostru solar.
Https://upload.wikimedia.org/......or.svg.png Sper ca pricepi ceva de aici, daca nu e grav.
Fraiere, ia pune mana si citeste o carte de fizica. Si ai sa vezi ca sunt doar 4 dimensiuni, a 4 fiind timpul.
Http://en.wikipedia.org/wiki/Four-dimensional_space
http://en.wikipedia.org/wiki/Five-dimensional_space
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/45/Dimension_levels.svg
Mda, mai citeste. Timpul n-are legatura cu dimensiunile.
DA.
In Dimensiunea Masturbarii Spirituale pe muzica Satanista.
Si Godac... ce-i drept... si Godac
DeProfundis99 întreabă: