| PreaDulcePreaFin a întrebat:

Dumnezeu i-a spus lui moise pe muntele sinai, cine imi va vedea chipul va muri. Faptul ca romanii, si in principiu toti care iau vazut chipul lui isus, nu au murit mi se pare un paradox, fie isus nu e dumnezeu, deci nu e o religie monoteista, fie dumnezeu juca la cacealma (poker) nici el nu stia ce se intampla, fie isus e un inpostor,
Voi ce credeti?

37 răspunsuri:
| andreiboss31 a răspuns:

Iisus era latra umana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca lea scapat un cuvant, Cine imi va vedea chipul si aici cuvantul care lea scapat GOL va muri, deci concluzie nu l-a vazut nimeni GOL happy sper ca te.am lamurit laughing)))

| Maxim96 a răspuns:

Iisus Hristos este Dumnezeu si om desavarsit,Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, chipul ipostasiei Tatalui si strălucirea slavei.El fiind pe pamant, dar totodata a ramas nedespartit de Tatal si de Duhul Sfant, fiind Dumnezeu adevarat de o fiinta cu Tatal si cu Duhul, pe toate le cuprinde si pretutindeni este prezent.

| Bogdana a răspuns:

Pentru ca Isus era inca in lume atunci.El nu murise, nu inviase inca.winking

| PreaDulcePreaFin explică (pentru Bogdana):

Nu a inviat nimeni nici un cronicar nu atesta vreo inviere.

| Bogdana a răspuns (pentru PreaDulcePreaFin):

Atesta Biblia, cuvantul lui Dumnezeu.E usor sa judeci, cand nu cunosti.Ti-am trimis un mesaj...citeste.

| Bogdana a răspuns:

Nu se referea la Isus. Se referă la Dumnezeu Tatăl. Întâmplarea este din Vechiul Testament. (Exod)