Andrei. Nu stiu ce sunt toate aceste intamplari, stiu ca Dumnezeu nu ingaduie oamenilor morti sa intervina in vietile noastre, odata ce un om a plecat din lumea asta, el se duce ori la judecata lui Dumnezeu ori la pacea lui, daca a crezut in Iisus Hristos, nu se poate sa vina si sa te banduie. Orice ar insemna toate aceste lucruri, daca sunt reale sau doar in mintea ta, te asigur ca Dumnezeu NU va ingadui sa ti se intample ceva daca esti fiul lui. Dumnezeu este omniprezent si omnistient, El are toata puterea in cer si pe pamant, Nici o fantoma sau vreun demon nu i se poate impotrivi si toti acestia au hotare trase clare de Dumnezeu si nu pot face ceea ce vor, Dumnezeu nu va ingadui ca un copil al sau sa fie bantuit de fantome zi si noapte, In biblie este scris ''Nicidecum n-am sa te las, cu nici un chip nu te voi parasi'' si ''Cel ce sta sub aripa celui prea inalt si se odihneste la umbra celui atotputernic zice despre Domnul, El este turnul meu de scapare'' Sa iti spun ceva, daca ti-ai pus increderea in Hristos si L-ai acceptat ca mantuitor personal, ai in tine pe Isus Hristos prin persoana Duhului Sfant, ceea ce inseamna ca ai in tine cea mai mare forta existenta, Hristos este mai mare decat capeteniile, decat domniile decat stapanitorii intunericului acestui veac, ceea ce inseamna ca toate fortele demonice NU te pot egala cand stai neclintit in puterea Lui Hristos. Dumnezeu este un tata iubitor care nu isi abandoneaza copiii, El se ingrijeste de tine si nu vrea sa patesti nimic, te iubeste intr-un mod foarte personal, te respecta, doreste sa fie o parte din viata ta. Vrei sa fii copilul lui? trebuie doar sa iti pui increderea in El, sa spui o rugaciune ca cea care urmeaza ''Doamne isuse am pacatuit impotriva ta, a vrut sa fac totul asa cum vreau eu, te rog sa ma ierti pentru faptul ca te-am respins pana acum, cred ca moartea ta pe cruce a platit datoria pacatului meu, cred ca tu esti fiul lui dumnezeu, si te primesc pe tine ca mantuitor personal si ca domn al vietii mele, imi predau viata tie''
din acest moment duhul sfant vine sa locuiasca in tine, numele tau este scris in cartea vietii mielului, si nu vei mai fi despartit niciodata de dragostea, iubirea, caldura, grija tatalui ceresc'' cand vei alege sa fii fiul lui, toate pacatele tale sunt sterse, ai puterea invierii lui Hristos in tine si vei fi pentru totdeauna fiul Lui Dumnezeu.
Daca chiar crezi in lucrurile astea cu Dumnezeu, incepe sa asculti muzica religioasa si repeta-ti intr-una ca nimeni si nimic nu se poate atinge de tine ca esti protejat de El. Sunt sigura ca auto-convingerea va castiga impotriva iluziilor.
Stiu dar e greu cand ti se deschid usile de la mobile de dimineata can seara le lasii inchise
Victima ucisa de demon fara martori fara sa apuce sa se indrepte spre Dumnezeu salvatorul. Oamenii in general nu cred in existenta lui Dumnezeu si a demonilor. Nu e strict necesar sa mergi la biserica pentru a avea parte de ocrotirea lui Dumnezeu.
Te-o iubi, dar nu te protejeaza. Cum am spus si intr-o alta intrebare, de ce te-ar proteja pe tine, dar pe preoti (singurii credinciosi in drepturi depline sa creada si sa duca credinta mai departe) nu ii protejeaza in totalitate. De ce le permite lor sa aiba aceleasi suferinte ca toti ceilalti oameni?
De ce nu intervine si nu ii iubeste si pe ei? Nu ar fi in interesul acestui mare Dumnezeu ca oamenii sa imparta o credinta corecta? (singurul care poate face asta este un preot, fiindca are studii)
N-am stat sa citesc toata intrebarea, ci doar printre randuri, ca deja mi se pare ca aiurezi. Nu exista nicio forma de supranatural.
Bine ar fi sa nu te mai increzi in simturi pentru ca, de cele mai multe ori, esti inselat de ele. Sunt atatea lucruri care pot fi auzite, atatea lucruri care pot fi vazute, nu trebuie sa fie, automat, fantome si alte fiinte de speriat copiii.
Nu e inventata dar daca nu ma crezi iti doresc sa ti se intample 10% din cate am patit eu si pe viitor nu mai comenta
Stai liniștit, nu îți băga tot felul de sperieturi în cap că subconștientul îți ia serios ce crezi tu...de unde și unele vedenii, sunt halucinații de fapt.
Tu fii liniștit și împăcat cu tine și cu cei din jurul tău. Încearcă ceva autohipnoză, te ajută să scapi de frici.
App. am avut și eu momente în care am zis că cineva din altă lume mai ține și cu mine și mă mai ajută la necazuri. Da, parcă e acolo și îți mai întinde o mână când crezi că nu te mai poți ridica.