Creeaza, creaza numai nenorociri. Uita-te si tu ce se intampla in jur. Nu vad sa faca nimic bun. Mi-am pierdut de mult credinta in el. Stiu, e rău, dar viata m-a facut asa.
Dar daca nu ar mai alimenta Soarele, am fi fost morti de mult. Toate stelele sunt ca focuri in sobe. Cand nu se mai pun lemne sau combustibil se sting. Dumnezeu pune lemne pe foc la toate stelele neincetat.
Dumnezeu a creat cerul si pământul, iar a 7-a zi s-a odihnit.
În continuare lucrează la sufletele oamenilor, pentru ca creația preaiubita de Domnul sa se întoarcă la El. Duhul Sfânt ( a treia persoană din Sf. Treime a inspirat Biblia, convinge oamenii că sunt păcătoși și convinge oamenii să se pocăiască, lucrarea Sa este pentru cei pierduți, etc. Tatăl a fost reprezentat de Fiul pe pământ, mai exact iubirea ( Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea
Că a dat pe singurul Lui Fiu
Ca oricine crede în El să nu piară
Ci să aibă viaţă veşnică )caracterul, modul de gândire.
În Ioan 5:19, Iisus spune,, Tatăl Meu lucrează și până acum și Eu, de asemenea lucrez,, îți recomand să citești tot capitolul 5,
9:3, 10:37-38, 4:34, din Ioan și vei vede mai bine lucrarea lui Iisus și a Tatălui.
N-are rost sa intrebi
https://www.tpu.ro/......-dovedesc/
Scroll pana jos
N-am ce-ti face omule, lasa-te de Clash - glumesc, dar nu mai pune sau raspunde la intrebari, o sa-ti dai seama intr-o zi de ce.