Se refera la Israelul noului legamant adica Noul Ierusalim care are temelia pe cei 12 apostoli ai lui Cristos. Sunt cei 144000 care vor fi regi si preoti cu Cristos in cer. Israelul spiritual pastreaza doar amintirea unui Israel antic. Apocalipsa 20. Cei 144000 au parte de prima inviere. Cei 144000 sunt rascumparati de pe pamant din toate popoarele si neamurile.
Nu vom fi slujitorii evreilor daca ne vom opri din a trai in aceasta modernitate degenerata, decazuta, perversa si imorala.
Asta crezi tu. Spui ca se refera la ala dar din Biblie nu reiese nicidecum asa ceva.
Romani 2:29:"Ci este iudeu cel întru ascuns, iar tăierea împrejur este aceea a inimii, în duh, nu în literă; a cărui laudă nu vine de la oameni, ci de la Dumnezeu."
Galateni 6:15, 16:"Că în Hristos Iisus nici tăierea împrejur nu este ceva, nici netăierea împrejur, ci făptura cea nouă.
16. Şi câţi vor umbla după dreptarul acesta, - pace şi milă asupra lor şi asupra Israelului lui Dumnezeu!"
Apocalipsa 14:1-4:"Şi m-am uitat şi iată Mielul stătea pe muntele Sion şi cu El o sută patruzeci şi patru de mii, care aveau numele Lui şi numele Tatălui Lui, scris pe frunţile lor.
2. Atunci am auzit un glas din cer, ca un vuiet de ape multe şi ca bubuitul unui tunet puternic, iar glasul pe care l-am auzit ca glasul celor ce cântă cu alăutele lor.
3. Şi cântau o cântare nouă, înaintea tronului şi înaintea celor patru fiinţe şi înaintea bătrânilor; şi nimeni nu putea să înveţe cântarea decât numai cei o sută patruzeci şi patru de mii, care fuseseră răscumpăraţi de pe pământ.
4. Aceştia sunt care nu s-au întinat cu femei, căci sunt feciorelnici. Aceştia sunt care merg după Miel ori unde se va duce. Aceştia au fost răscumpăraţi dintre oameni, pârgă lui Dumnezeu şi Mielului."
Apocalipsa 20:4:"Şi am văzut tronuri şi celor ce şedeau pe ele li s-a dat să facă judecată. Şi am văzut sufletele celor tăiaţi pentru mărturia lui Iisus şi pentru cuvântul lui Dumnezeu, care nu s-au închinat fiarei, nici chipului ei, şi nu au primit semnul ei pe fruntea şi pe mâna lor. Şi ei au înviat şi au împărăţit cu Hristos mii de ani."
Apocalipsa 21:1, 2:"Şi am văzut cer nou şi pământ nou. Căci cerul cel dintâi şi pământul cel dintâi au trecut; şi marea nu mai este.
2. Şi am văzut cetatea sfântă, noul Ierusalim, pogorându-se din cer de la Dumnezeu, gătită ca o mireasă, împodobită pentru mirele ei."
In visele umede ale evreiilor noi le vom fi sclavii la nivel global cand presupusu salvator le va veni. In fine il asteapta de mai bine de 3000 de ani, de cand erau sclavi in Babilon.
De unde stii tu?
Ca asa te-au invatat dobitocii aia la adunare?
Tocmai poporul asta al Lui Dumnezeu l-a rastignit.
Evreii sustineau ca doar ei pot avea mantuirea fiindca ei sunt "poporul Domnului" si chiar erau pana sa se prosteasca. Prin Pavel Petru si altii, D-zeu a aratat ca Isus n-a murit doar pentru evrei ci pentru toata lumea. Israel nu mai e poporul Lui Dumnezeu; poporul Lui D-zeu este format din toti oamenii de pe Pamant care cred, pazesc si iubesc atat Legea Lui D-zeu cat si pe El fara adaugari, lipsuri sau modificari la cuvantul Sau pe care ar trebui sa-l intelegem CORECT nu cum hotaram noi!
Bossa100000 întreabă: