Moarte ateilor, nu? Daca esti crestin sa inteleg ca trebuie sa fugaresti ateii cu crucea in mina pe strada si in online, nu sa te comporti in primul rind ca un OM CIVILIZAT cum se presupune ca esti?
Orice om contribuie material sau prin munca la un sistem. Depinde care sistem.
"Moarte ateilor, nu?" - nu. 2 Petru 3:9:"Iehova* nu este încet cu privire la promisiunea sa,+ așa cum cred unii*, ci este răbdător cu voi, fiindcă nu dorește ca vreunul să fie distrus, ci dorește ca toți să ajungă la căință."
Iti dai seama cit de tot ra*atul e polologhia asta a voastra de doi bani in numele unei entitati dintr-o carte de povesti? Ai putea mai bine sa faci prozelitism pentru Mama Zmeilor sau Monstrul Zburator din Spaghete, ambele sunt mai misto decat labarul ala de Iee-Ho!-Va? care are vreo 10-12 milioane de followeri dar cica doar 144.000 de locuri libere in cer. Hai, joac-o pe asta un pic!
"Ai putea mai bine sa faci prozelitism pentru Mama Zmeilor sau Monstrul Zburator din Spaghete" - in primul rand acestea nu sunt pretinse a fi adevarate de catre autorii lor.
"doar 144.000 de locuri libere in cer" - da, asa este, insa nu-i bai pentru ca restul avem loc in viitorul paradis terestru.
1... dar daca sunt? Plagiez si eu o poveste de-asta care a mai fost scrisa de 200 de ori, si la sfarsit zic ca am avut inspiratie divina si aia e. O face mai credibila?
2. Ha, ha.
1. Monstrul Zburator din Spaghete e o miscare de contestare a Bibliei, precum ca creatorul ar fi fost un monstru beat si nu cineva iubitor si care s-ar interesa de oameni spre binele lor. Orice plagiat sau adaugire sau scoatere din Biblie poate fi descoperita. Biblia este ca un tot unitar, din care daca scoti sau bagi ceva din burta automat se poate vedea. In plus Biblia corespunde cu ce se intampla in lume si in viata reala.
Problema raului e principalul argument prin care ateii isi concentreaza toata atentia, dar pentru mine, cel putin, e ca si rezolvata problema.
Nostradamus nu poate sa prezica cu atata exactitate lucrurile in viitor.
Majoritatea profetiilor lui sunt interpretabile sau trase de par ca sa...
Baba Vanga, serios?
(144.000) din toate seminţiile fiilor lui Israel.
Ma intreb daca dta sau cei care pretind ca le apartin aceste numere sunt evrei.
Baba Vanga a nimerit niste chestii. Si biblia nimereste niste chestii daca interpretezi foaaarte generalist.
Nu ai inteles absolut nimic din treaba asta. FSM e pur si simplu o religie care parodiaza toate cele care zic ca un cineva/ceva a creat chestii dar e invizibil. La fel si FSM a creat tot dar e invizibil. Daca i te rogi, probabilitatea ca ceva sa se intimple e la fel de mare cu aceea daca te-ai ruga lui Zeus sau lui Iee-Ho!-Va?
Dupa cum recunoasteti un martor al lui Iehova? După cum te toacă la cap pe stradă cu viața veșnică rezolvată dacă citești broșura lor.
Si de ce se numesc martori ai lui Iehova? Martor înseamnă martir. Că se chinuie degeabă.
Cand a avut Dumnezeu martori dupa perioada
apostolica? Are acum, pe martorii lui Jehova.
Sa nu ziceti ca sunt trimisi intr-o operatiune secreta dictata de Dumnezeu.
Ba, da. zic, doar că nu este secretă. Iar ei îl spânzură pe Isus pe un stâlp de tortură, că nu le place crucea.
Duși cu pluta, membri de partid. Templul regatului, Armaghedonul, rochii până în pământ, soro, trupul meu te doreșțe, amin.
Auci! Au simtit o intepatura la mana.Din ce in ce sangele lor incepe sa curga mai rau...O nu.E de rau. Si ei nu accepta transfuzii de sange!
Eu intep din trandafir dar dta din maracini, adica de aia salbatici.
Permiteti-mi sa îi mai intep si eu putin:
https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Martor
Parca boss-ul lor a facut niste previziuni despre finalul lumii, pe la 1800 si ceva. Cam de 3 ori. Si de trei ori s-a inselat nasol.
Dar e ok. La fel de bine poti sa crezi si in Zeus.
Se pare ca am ignorat un amanunt din viata ta pers, legat de pasiuni si inclinatii muzicale.
Deci daca te imbraci super casual, te tunzi periuta sau chel(?), si mai esti si genul sa nu fumezi si sa nu bei, cand tu asculti brutal death metal, atunci ti se potriveste zicala aia: "Lupul își schimbă părul, dar năravul, ba!"
Da-mi niste link-uri de trupe si ce asculti tu.
Delia sau Loredana?
Din cate stiu, Delia nu interpreteaza orice gen de muzica, pe cand Loredana da, si mai nou acum manele.
Apoi Lore si Dana se vede ca e facuta prin hibridare, si cum tie iti plac hibridele...
Deci Loredana!
Foarte amuzant, dar aia cu parul si naravul nu le-ai nimerit deloc, haha. Daca ma simt bine in tricou/camasa de culoare deschisa cand is 25-30 de grade afara si cu sandale, de ce sa trag pe mine ceva negru si bocanci? Printre altele ascult si chestii extreme, dar nu ma limitez la alea. Vezi ca am la profil si Playlist 15 chestii. Cunosc metalisti credinciosi, care merg la biserica, toate alea, la fel cum destui sunt agnostici/atei/altele. Nu se exclud una cu alta decat daca esti un zelot idiot care nu poate separa brutalitatea unui mesaj cu mesajul in sine. Uite, ceva bonus, de inspiratie biblica, special pentru tine: https://www.youtube.com/watch?v=kVQEYpfYQ8w
Daca citesti Biblia din 1600 gasesti calculul care indica 1914 ca fiind un an marcant in istoria omenirii - primul razboi mondial ( nu local sau regional ).
N-am gasit alt proverb care sa se potriveasca mai bine, si in plus, aveam de scris un intreg comentariu la romana.
Elevii spun perle la bacalaureat:
"Nu trebuie' sa notati tot ce spun eu"
(fragment lipsa)
Dar pentru ca mie nu imi place lb. romana si imi place muzica, sa ascultam muzica, ca ea nu ne cearta si nici nu distruge neuroni precum o faci tu (mai putin Rock Metal). )))
Nu iti fa griji, eu ascult toate genurile muzicale, dar in functie de stare, bineinteles, atunci cand sunt agitat, Coca-Cola, si calm, H2O.
Deci sa inteleg ca ce mi-ai dat tu e o alta vorbire in limbi, nu?
Eu nu cred in vorbirea in limbi.
Boss,
Realizezi ca:
1. La cateva sute de ani dupa moarta lui Isus, s-au intalnit unii si au pus de o religie deoarece au observat ca religia crestina le ofera avantaje? Oamenii sunt mai supusi, se ajutau mai mult, se razboiau mai putin intre ei, etc? Si, la primul Sinod au venit bisericile cele mai mari(canibale ca sa zic asa care au inghitit altele mai mici) si au ales si modificat o serie de scrieri?
2. La cat de mare e biblia care a ajuns la noi, realizezi ca sunt si potriviri la anumite interpretari.
Ex: Jesus va veni in anul 1000. Se zicea cu putin timp inainte de 1000. Apoi au mai crescut. Ultimul pe care il stiu eu este ca Jesus va revenii in anul 2000. A ratat si trenul asta. Acum din ce aud peste tot, Jesus sta sa vina.
E hilar, dar e real. Cand citesti biblia de pe buzele preotului, e una. Cand o citesti tu e alta. Eu am citit-o. La nivelul meu de intelegere ecumenica, care e relativ scazut.
Citeste-o si tu si spune-mi ce crezi.
PS1: poti sa sari psalmii dupa mine.
PS2: trebuie sa o citesti ca sa intelegi ce iti spun, altfel nu te obosii sa imi raspunzi. E ok.
Ce vorbire in limbi breh? E o piesa in engleza inspirata de povestea biblica a lui Noe si a barcutei aleia cit un portavion. Incearca te rog sa reformulezi asta, ca inca sunt racit si nu ma duce capul: "Dar pentru ca mie nu imi place lb. romana si imi place muzica, sa ascultam muzica, ca ea nu ne cearta si nici nu distruge neuroni precum o faci tu (mai putin Rock Metal). )))"
A, am editat ceva acolo.
Era ceva legat de invatamant si implicit lb.romana.
Ma refeream ca am ars neuroni pana la lb romana tastandu-ti tie si ca am preferat mai bine sa imi ascult muzica.
Ce muzica? We could carry on this conversation in English if it's more convenient for you.
Cum fac sa am playlist si eu?
Nu vorbesc fluent engleza.
Click pe linkul de pe numele tau din dreapta sus >> Playlist-ul meu, dupa care adaugi cate una, cate una.
Https://ro.wikipedia.org/wiki/Martorii_lui_Iehova
În loc să pui întrebări idioate folosește capul de pe umeri, dacă îl ai și caută pe Google.
Oricum toate întrebările ce le-ai pus aici sunt fără noimă, fără cap, fără logică.
Vrei să dovedești că ești ateu, strigă în gura mare, dar nu mai pune întrebări idioate!
Ozanaf întreabă:
recedaniel3 întreabă: