| LupusDei1993 a întrebat:

Dupa evenimentele recente cu temperaturi extreme, eu chiar cred cu certitudine ca Apocalipsa e chiar aproape. Aveam mici indoieli pana acum, dar acum sunt convins 100% ca asa va fi.
Oare mai aveti nevoie de convingeri in plus?
May God help us all.

16 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

In sfarsit un om care pricepe asta. Da, chiar este vremea de pe urma, asa o numim, datorita profetiilor biblice, dar si a oamenilor din jur care profetesc sau nu. Raspandirea Evangheliei este ultima etapa, adica cea pe care o traim noi (scrie in Biblie). In curand aceasta raspandire se va termina si atunci va veni sfarsitul adevarat. Scrie in Biblie despre cum sunt oamenii de pe urma, scrie si ca blasfemiaza pe Domnul, scrie mai multe. Aceasta descriere este una perfecta a societatii noastre actuale, nu este nimic gresit la ce scrie acolo. Recomand sa citesti.

| Daniel323 a răspuns (pentru Celcestietot):

Dupa parerea unui indoctrinat ca tine poate.Vezi ca te cauta de la sanatoriul de boli mintale de unde ai fugit.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Bravo! Continua sa fii convins, ca oricum nu se intampla nimic.

Agnostic149, daca tu ai scapat de acolo si dai raspunsuri aici pe TPU, asta nu inseamna ca nu o sa te prinda cei de acolo, asa ca, run, Forrest, run! Apropo, si o dovada ca provi de acolo, este contul tau nouwinking! You were caught laughing!

| RAY a răspuns:

Numa sectanti spun ca stiu despre apocalipsa cand vine

,,Numa sectanti spun ca stiu despre apocalipsa cand vine'' eu nu am spus asta, eu doar am vrbit despre semne. Se vede ca nu intelegi nimic, te bagi si tu asa ca sa ai ce face.

| slayer09 a răspuns:

Apocalipsa, e apocalipsa fiecaruia, tu gandesti ca apocalipsa e aproape, asta inseamna ca pentru tine este aproape. Da, nu neg ca Dumnezeu se maniaza pe noi si ne da ce meritam, dar fiind bun si milostiv, cel putin din perspectiva mea, ceea ce se intampla astazi este din cauza strict a noastra, ca daramam pamantul, fauna, solul, si toate astea sunt datorita noua. Dumnezeu, El se maniaza prin faptul ca ne lasa sa vedem repercusiunile noastre, nu ca El ne-ar trimite astea. Ci e ca si cum tu ai avea un copil, si copilul tau prin plansete si prin zbierari si neascultare, el ar vrea ceva care ii face rau, tu fiind tata nu prea il lasi dar din iubire ii dai ca sa vada ca acel lucru nu e ceea ce trebuie, chiar daca o sa planga dupa aia ca l-a durut. Asa si Dumnezeu, nu El este vinovatul pentu tot ceea ce se intampla in lume, ci noi, noi grabim sfarsitul. Noi vrem sfarsitul, El doar incearca sa ne duca pe calea cea buna, de acum 2019 de ani..numai ca noi "zbieram" si ne comportam ca si cum nu am vrea ceea ce ne este bine, ci ceea ce ne dorim si ne place noua, din cauza asta si greutatile astea ale vietii. Dumnezeu ne iubeste enorm, dar nu Il lasam sa ajunga in inimile noastre si sa ne arate calea. Totul este o alegere: catre Dumnezeu sau nu. Daca o sa Il gasesti pe Dumnezeu, sfarsitul nu te mai intereseaza.

| LupusDei1993 explică (pentru slayer09):

Nu toti oamenii sunt fii ai lui Dumnezeu, doar cei ce iubesc adevarul si urmeaza poruncile lui.

| slayer09 a răspuns (pentru LupusDei1993):

Toti suntem fii Domnului, numai ca unii se pierd si nu mai vin acasa. Dumnezeu ne vrea pe toti mantuiti, dar unii nu vor sa fie mantuiti. Nu Il vor pe Dumnezeu, nu Il cunosc, asta prin ambiatia, orgoliul si principiile lor.

| Helper07 a răspuns:

Se vor intampla lucruri mult mai dezastruoase, traieste si-ai sa vezi.

| LupusDei1993 explică (pentru Helper07):

Cum ar fi?

| Celcestietot a răspuns (pentru LupusDei1993):

Poti citi in Biblie. De exemplu, la Mate:24, de la versetul 3 pana unde doresti.

| LupusDei1993 explică (pentru Celcestietot):

Euu cred ca se vor intampla si alte lucruri pe care majoritatea nu-si dau seama, deci sa fim gata de orice.

| Helper07 a răspuns (pentru LupusDei1993):

Cutremure, tsunami-uri, temperaturi extreme, foamete, sete, crime, alunecari de teren, meteoriti, boli, etc.

| Celcestietot a răspuns (pentru LupusDei1993):

Așa este.

| minrest a răspuns (pentru Daniel323):

Mai, de ce i-ai spus? Cum il mai gasim acum?