Am corectat un raspuns, nu intrebarea. Nu ai fost atent cand ai citit, admit, dar, probabil, citind randurile astea, vei reveni la raspunsul meu initial si vei observa ca NU iti este adresat tie, ci altui utilizator. Asa ca nu am de gand sa ma pretez la jigniri. Si nici nu astept scuze.
Dar,daca,dupa parerea mea,non-crestineasca,Adam nu a existat,si religia are mult prea multe defecte, pentru ca cineva s-o urmeze, ce are?
Pai, inregistreaza'ti intrebarea, asculti intrebarea si iti raspunzi singur! si sa ne spui si noua ce ai aflat!
Era o intrebare retorica, Sherlock. *facepalm*
Este chiar atat de important pentru tine sa stii daca Adam avea buric? Daca da, de ce?
Eu doar v'am pus o intrebare, dar daca raspunzi prin alta, inseamna ca habar nu ai si te ascunzi dupa degetelul cel mic! rushiiiniiica! hai...deskide cartoon network!
Pai hai sa zicem ca Dumnezeu l-a facut cu tot cu buric.Astfel putem sa punem aceiasi intrebare si pentru Eva nu?
Hai să... gândim.
Având în vedere faptul că cordonul ombilical este acel organ prin care fătul este provizoriu legat de corpul MAMEI, iar Adam a fost primul om creat de însuşi Dumnezeu (şi deci NU a fost făt în pântecul mamei sale) şi Eva a fost concepută din coasta lui Adam, e foarte...cum să zic; improbabil ca cei doi să fi avut buric.
Aşadar, NU, nu cred că Adam a avut buric.
...
Nu înţeleg de ce vorbeşti despre acele picturi care îi înfăţişează pe Adam şi Eva ca reflectând indubitabil realitatea. Adică...crezi tu că Masaccio, Rembrandt, Michelangelo sau Dürer i-a văzut pe Adam şi Eva în carne şi oase?
Evident că...NU.
Chestia cu adam si eva mi se pare o prostie...incalca orice regura a geneticii si a biologiei...cum din 2 oameni sa se nasca o populatie intreaga. (sau cumva ma insel si nu spune asa biblia)
Nu toti oamenii(normali) sunt la fel? Cum sa nu fi avut buric? In ziua de azi gasim tot felul de afirmatii, fara nici o dovada concreta. "Crede si nu cerceta!"
Buricul apare prin taierea cordonului ombilical, semn al vietii intrauterine. Adam s-a nascut NORMAL, ca toti oamenii NORMALI? Crede si nu cerceta e un dicton anticrestin, nu apare in Biblie si nu e dogmatic. Felicitari, ai reusit sa comprimi, in doua randuri, doar prostii.
Era doar o intrebare pentru "decomprimati" ca tine Dandana! Era o intrebare pentru pragmatisti, pentru realisti, pentru darwinisti! felicitari si tie, ai reusit prin raspunsul tau sa te dai de gol! vrei funda?
Am corectat un raspuns, nu intrebarea. Nu ai fost atent cand ai citit, admit, dar, probabil, citind randurile astea, vei reveni la raspunsul meu initial si vei observa ca NU iti este adresat tie, ci altui utilizator. Asa ca nu am de gand sa ma pretez la jigniri. Si nici nu astept scuze.