| 1Mihai1 a întrebat:

E adevărat că dacă citeşti Psalmul 37 de zece ori nu mai poţi dormii?

18 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Este o minciuna.Din contra, Cuvantul lui Dumnezeu te linisteste, iti da pacea.Dar, de ce de 10 de ori?

| Leutzbv a răspuns (pentru EmaS):

Era doar de 10 ori Ps 37, dar eu ma gandeam sa citeasca Ps 119 de ori si sigur nu mai adoarme pana dimineata...happy

| EmaS a răspuns (pentru Leutzbv):

Da, ai dreptate, m-ai facut sa rad. Ma gandeam la Ps 37! laughing
Este extraordinar Ps 119. Imi place atat de mult!
,, Când urmez învăţăturile Tale, mă bucur de parc-aş avea toate comorile.,,

Răspuns utilizator avertizat
| DrunkenRat a răspuns:

Crede-ma, daca citesti de 10 ori adormi sigurat.

| Anonymus314 a răspuns:

E foarte fals si neadevarat. Sa nu te iei dupa babe, foarte bine ca ai intrebat pe TPU.

Si nu sunt ironic.

| Kramerwalt a răspuns:

O prostie, cum sa nu poti adormi de la rugaciuni? Hai sa ne ferim de ritualurile astea si de barfe, sunt facute de necurat ca noi oameni sa-L hulim pe Domnul!

| danay72 a răspuns:

Eu zic ca mai degraba dormi mai bine, mai ales ca acolo sunt si promisiuni legat de viitor, ca nu va mai fi rautate si ca cei blanzi vor mosteni pamantul.Psalmi37:9-11,29

| dragos9234 a răspuns:

Da este adevarat.sa nu citesti deloc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da dada, vine politia si-mi ia toata marfa, nu este adevarat, daca vrei sa nu dormi te invat eu cum

| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

Daca il citesti de 1000 de ori nu mai poti dormi. De ce? Pai cand sa mai si dormi?

| MauiStatue a răspuns:

Ia citeste zilnic cate o revista Playboy, nu mai dormi deloc.

| Kramerwalt a răspuns (pentru MauiStatue):

De ce nu incerci tu mai bine sa citesti un verset din Biblie sau o rugaciune in loc sa-ti pierzi timpul impotriva Domnului?

| dragos9234 a răspuns (pentru Kramerwalt):

Dece nu incerci tu sa te abtii de la astfel de remarci "'mai bine sa citesti un verset din Biblie''.De unde stii ca nu a citit deja mai mult decat tine? Si de unde mai stii tu ca isi pierde timpul impotriva domnului tau daca el nu exista?

| MauiStatue a răspuns (pentru Kramerwalt):

Nu sunt impotriva Lui, doar port numele gardianului Sau, dar revistele Playboy sunt noile testamente pentru ingeri, nu oricine le poate intelege. Asa codificam noi ingerii, scripturile, intelegi?

| Kramerwalt a răspuns (pentru MauiStatue):

Da,sigur!

| Smiiiley a răspuns:

INCREDIBIL! Intrii pe TPU, dai la intrebari populare, si e imposibil sa nu dai de o intrebare:Cum sa zici ca D-zeu nu exista? Voi ce credeti? Exista, nu exista?

Si apoi vin siroaie de raspunsuri, pareri contradictorii!
Poza asta este tot ceea ce am eu de spus:
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/......6918_n.jpg

Cand o sa mai dau peste o intrebare de acest gen, o sa postez acelasi lucru!

| fulgdefulg a răspuns:

Nu cred, am sa incerc diseara si am sa ti spun, dar de ce intrebi u ai facut proba?

Întrebări similare