O prostie, cum sa nu poti adormi de la rugaciuni? Hai sa ne ferim de ritualurile astea si de barfe, sunt facute de necurat ca noi oameni sa-L hulim pe Domnul!
De ce nu incerci tu mai bine sa citesti un verset din Biblie sau o rugaciune in loc sa-ti pierzi timpul impotriva Domnului?
Nu cred, am sa incerc diseara si am sa ti spun, dar de ce intrebi u ai facut proba?
Dece nu incerci tu sa te abtii de la astfel de remarci "'mai bine sa citesti un verset din Biblie''.De unde stii ca nu a citit deja mai mult decat tine? Si de unde mai stii tu ca isi pierde timpul impotriva domnului tau daca el nu exista?
Nu sunt impotriva Lui, doar port numele gardianului Sau, dar revistele Playboy sunt noile testamente pentru ingeri, nu oricine le poate intelege. Asa codificam noi ingerii, scripturile, intelegi?
E foarte fals si neadevarat. Sa nu te iei dupa babe, foarte bine ca ai intrebat pe TPU.
Si nu sunt ironic.
Este o minciuna.Din contra, Cuvantul lui Dumnezeu te linisteste, iti da pacea.Dar, de ce de 10 de ori?
Daca il citesti de 1000 de ori nu mai poti dormi. De ce? Pai cand sa mai si dormi?
Eu zic ca mai degraba dormi mai bine, mai ales ca acolo sunt si promisiuni legat de viitor, ca nu va mai fi rautate si ca cei blanzi vor mosteni pamantul.Psalmi37:9-11,29
INCREDIBIL! Intrii pe TPU, dai la intrebari populare, si e imposibil sa nu dai de o intrebare:Cum sa zici ca D-zeu nu exista? Voi ce credeti? Exista, nu exista?
Si apoi vin siroaie de raspunsuri, pareri contradictorii!
Poza asta este tot ceea ce am eu de spus:
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/......6918_n.jpg
Cand o sa mai dau peste o intrebare de acest gen, o sa postez acelasi lucru!
recedaniel3 întreabă: