anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E ceva rau sau mai bine spus e un mare pacat daca asculti melodii sataniste sau te auto mutilezi?

15 răspunsuri:
| GăbițuGabriel a răspuns:

Da, este pacat pentru ca tu atunci cand asculti acest gen de muzica te alaturi celui cu "coarne". Eu unu nu am agreat nici o data acest gen de muzica si nici nu il voi agreea vreo data.winking

| ElGreco88 a răspuns:

Din punctul meu de vedere nu prea inteleg ce ar fi in capul acelor persoane care ar face asta. Ce motive ar avea? 1.Caracter slab! C sa raspund si la intrebarea ta, orice lucru facut pe dos fata de Dumnezeu e pacat, mai concis, daca el te-a dat intreg pe Pamant de ce sa te auto mutilezi? Normal ca e pacat. Cat despre melodiile sataniste thinking nu stiu ce sa zic, acea persoana ar trebui sa incearce si alte genuri, sunt altele mult mai frumoase! Salut!

| Anonymous95 a răspuns:

Daca te automutilezi da, este un mare pacat deoarece Dumnezeu a zis ca sa nu iti batjocoresti corpul (tatuaje, semne etc.). Cat despre melodiile "sataniste", nu cred ca are nimica. Banuiesc ca te referi la rock agresiv nu?

| mona a răspuns:

Fiecare asculta ce-i place dar sa te automutilezi mi se pare exagerat

| Vans a răspuns:

Trebuie să fi de-a dreptul cretin ca să te automutilezi.

| Leopoldina a răspuns:

Da.e foarte rau.de ce ai face asta?

| aladinbeci a răspuns:

Dupa parerea mea e un mare pacat sa asculti melodii sataniste si sa te automutilezi. Daca ai facut asta, ar trebui sa marturisesti la spovedanie.

| MerVeilleuX a răspuns:

Este păcat deoarece corpul tău este templul Duhului Sfânt şi trebuie păstrat, nu zgâriat.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Pacate facem de cateva ori pe zi,asa cum este in scriptura,,cu fapta, cu vorba sau cu gandul,, dar acelea sunt comune si specifice tuturor oamenilor.A asculta un anumit gen de muzica, e dupa simtamintele tale, dupa caracterul tau.Insa automutilarea e ceva ce sare mult din tiparele unui pacatos obisnuit.Deja evidentiaza o persoana aflata pe marginea prapastiei.

| ciprianjurje a răspuns:

Normal ca da!

Răspuns utilizator avertizat
| HermioneLove a răspuns:

Nu draga mea e ceva Sfant laughing
Normal ca e pacat.Ti se pare normal ce intrebi tu acolo?

| EmaS a răspuns:

Este pacat de tine sa te mutilezi.Doamne fereste!

| GRs a răspuns:

Daca esti emo poti sa te sinucizi din partea mea. Si asa lumea nu are nevoie de copii plangaciosi.

| bp99 a răspuns (pentru GRs):

Nici de cei ca tine nu avem nevoie așa că să-ți fie țărâna ușoară

Întrebări similare