Bine inteles ca e legal, ca doar nu e interzis prin lege!
Trebuie sa platesti lunar sau anual taxe de cult sau zeciuiala!
Daca nu le platesti te ia mama dracului!
Din cate am citit eu, constitutia romaniei nu interzice comercializarea sufletelor proprii catre persoane / fiinte din alte dimensiuni. Eu cred ca ar fi ok. Totusi sunt taxele/impozitele pe care le percepe statul roman pentru export in alte dimensiuni spatio-temporale. In afara de impozitele astea restul e gratis. Din cate stiu eu de la prieteni, dincolo este mai greu sa iti vinzi sufletul. Fiind Criza au multi clienti si nu mai au promotii (cum au avut inainte cu 1+1 pentru cei casatoriti). Totusi daca dai o spaga substantiala in oase si sange de cea mai buna calitate ar trebui sa mearga totul perfect. Sa ma anunti si pe mine cum a mers ca vreau sa-i iau un suflet profei de fizica...
Poi bisericii la care te lasi botezat, ca asa se cheama atunci cand iti semnezi contractul de vanzare a sufletului ...Botez!
Evident ca nu pe gratis!
vei avea comori in ceruri atunci cand vei dobandi viata vesnica, primita in schimbul vanzarii vietii pamantesti!
Ce faci nu mai dai funda aia?
Maxim o iubesc! M-am gadit ca i-ar trebui totusi unu, ca pe-al ei e clar ca nu-l mai are de mult...
Nuuuuu.nu fa asa ceva,, muica" ca te ia mama dracului.ramai fara casa si fara suflet )))))))))
Ce dramatic dar totusi caldura in iad e bazata pe ce forma de energie?
anonim_4396 întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: