anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E normal ca un sectanct sa pretinda ca stie cine va ajunge in iad si in rai?

17 răspunsuri:
| AG777 a răspuns:

Niciun om nu are cum sa stie asta, pentru ca oamenii pe parcusul vietii se pot schimba,

| RAY a răspuns (pentru AG777):

Sectanctul de celcestietotul stie totul

| Celcestietot a răspuns:

Un creștin știe ce scrie in Biblie despre Rai și Iad, acolo se găsesc și criteriile de selecție pentru acestea. Modul de viață a unui om ne poate spune dacă acesta va ajunge în Rai sau Iad. Dacă această persoană își spală hainele, are șansa să intre. Aceasta spălare trebuie sa fie sinceră și până la moartea trupului, că după nu va mai fi posibil a le spăla.

| rivotril a răspuns:

Nici vorbă. In primul rand, nimeni nu poate sa ti garanteze tie ca exista rai sau iad. Asta este doar o concepție prezentata de Biblie. Nu se stie daca exista Dzeu sau nu. Nu se stiu multe deci nimeni nu poate sa stie asta.
Insa, pot sa ti spun ca daca tu crezi in asta, incearca sa fii un om bun cat poti tu de mult, si sigur Dzeu o sa ti tina un loc in rai. Prin urmare, fiecare om ar trebui sa fie constient unde ajunge, toti ne stim păcatele..si gravitatea lor!
O zi buna! si nu uita, " fa bine ca si cum ai arunca aur in mare! "
funda?

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Nu exista rai si nici iad. Exista Împărăția lui Dumnezeu si moartea a doua.In Imparatia lui Dumnezeu vor ajunge doar cei găsiți scriși in Cartea vieții care numai Dumnezeu o are, iar de moartea a doua au parte toți cei care nu sunt găsiți scriși in cartea vieții ci in "alte cărți" cum mentioneaza Apocalipsa cap.20/12.
Nimeni nu cunoaste lucrurile omului decât duhul omului care este in el...
Doar Dumnezeu cunoaște cele mai ascunse gânduri ale omului, așa ca faptele care se vad pot fi înșelătoare.

| Helper07 a răspuns:

Adica ce persoana sau ce fel de oameni?

| Freya1 a răspuns:

Nimeni nu stie exact unde si cand vom merge.

| RAY a răspuns (pentru Freya1):

Corect naty, tu esti bine?

| AG777 a răspuns (pentru Celcestietot):

Un punct -, un om se poate schimba, nu suntem noi in masura sa spunem cine intra in rai si in iad, uite de asta m-am lepadat de religia, religia e scarboasa sunt tot felul de indivizi care mai mult denatureaza credinta in sine, chiar o sa fac o mica colectie de articole scrise de popi sau de persoane care se cred sfinte sa vada toti ce prostii depiteaza unii, imi pare rau ca unii chiar cred tampeniile astea

| Celcestietot a răspuns (pentru AG777):

Ce să faci, asta este dacă nu crezi, nu te judec. Eu cred că am avut de aface cu acestea. Fiecare cu treaba lui.

| Mircea08 a răspuns (pentru AG777):

Te-ai lepadat de credinta - OK.
Pe cine crezi ca te-ai razbunat?

| AG777 a răspuns (pentru Mircea08):

Pe nimeni, am scos din viata mea tot ceea ce credeam a nu e benefic pentru mine, nu am nevoie de un Dumnezeu care isi ameninta tot timpul suspusii ci iadul si le da frica asupra lor, consider ca mi-am facut un lucru bun pentru mine, de acum ma pot considera liber sa practic hobbyurile care imi plac, sa lupt si pentru viitorul meu ca tanar, asta inseamna sa imi iau o casa, o masina sa avansez si in cariera ca pe cealalta parte nu s-a putut pentru ca Dumnezeul tau ii placea sa se joace cu asta si sa-si bata joc, sa fac bine oamenilor fara sa-i fac prea mare reclama Dumnezeului tau, toate astea cat am avut contact cu el, nu le-am putut face, tot timpul mi-a stat ca un ghimpe in ceea ce am avrut sa fac, nu m-a ajutat cu nimic in aceasta privinta, dar a stiut sa ma ameninte cu iadul, cred ca pentru el e un hobby sa ameninte oamenii cu iadul

Răspuns utilizator avertizat

Te inteleg. Tu stii despre Dumnezeu din auzite si de aceea nu stii faptul ca la Dumnezeu nu gasesti NIMIC rau si ca Dumnezeu nu face raul, deoarece nimeni nu face ceea ce uraste. Numai diavolul face raul, dar nestiutorii (ca sa nu zic slujitorii diavolului ) au amestecat una cu alta. Am spus ca "nestiutorii" de fapt sunt slujitori ai diavolului deoarece ei AU MINTIT cand au spus ca Dumnezeu este rau, pentru ca numai diavolul si slujitorii lui mint.
Eu zic sa studiezi cu scopul DE A INTELEGE PERFECT Evanghelia (Noul Testament) si abia dupa ce ai inteles sa iei o astfel de decizie, si anume sa renunti la Dumnezeu.

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Cu a mele.Dar cat de cat ok.

| AG777 a răspuns (pentru Mircea08):

Eu nu am nevoie de studii, ce simt in inima mea e suficient, atâta timp cât Dumnezeu a complotat cu raul împotriva mea, m-a amagit, deși mi-am pus speranță în el că un fanatic, nici nu mai vreau sa știu de el

Eu iti doresc sa iti refaci viata, modul de gandire in functie de felul tau de a fi, si sa traiesti multi ani fericiti!