Da, Domnul Iisus a zis ca daca ti-ai imaginat cum faci sex sau daca te uiti dupa o fata/femeie si o poftesti e ca si cum te-ai fi culcat cu ea.
Nu. Excitatul tine de instinct, iar instinctele nu le poti controla.
Pacat este ceva ce faci in mod voit, gandit.
O zi frumoasa!
Pai uite cum e, excitatul, arage dupa sine sexul, iar Dumnezeu a spus, cresteti, inmultitiva si umpleti pamantul asta, daca ar fi sa iei pe calea logica pe care a spus-o Dumnezeu, nu nu este, pentru ca, dupa cum am scris, aceasta duce la sex, si doar asa se inmulteste, din cate stiu, vorbind de oameni.
Deci, daca te culci cu multe femei doar asa de dragul de a face sex si mergi la prostitoate si alte prostii de genul, parerea mea este ca e un pacat. Dar, daca iubesti o anumita persoana si doar cu acea persoana intretii relatii sexuale si sa spun asa " va satisfaceti " nu e un pacat. Daca era un pacat, Dumnezeu nu ar fi lasat oamenii sa se inmulteasca prin dragoste.
Cum adica la care dintre ele ma refer? am zis ca nu este pacat sa te exciti.cum sa fie pacat?
Pai bine...ma gandesc ca este pacat pentru ca atunci cand te exciti te ia valul cu totul si nu e prea bine...
Mda...dar scrie si ca daca comiti adulter este un pacat de moarte
Nu neaparat! daca te simti vinovat de ceea ce ai facut eu zic ca este
Si cand faci dragoste te ia valul, iar sa faci dragoste nu este un pacat. poate doar daca esti vreun ingust la minte.
Eu zic ca esti batut in cap si ca nu sti ce inseamna excitat...
Ok oameni buni...nu trebuie sa ne certam ne informam si noi...