| IntrebariIntrebatoare a întrebat:

E pacat sa-ti faci implanturi cu silicon?

Răspuns Câştigător
| MMihai a răspuns:

Până la păcat, (că este mai mult de explicat,), este o prostie, să-și facă implanturi cu silicon.

19 răspunsuri:
| AverageIAlex a răspuns:

Da, te bate Dumnezeu.

| luiza a răspuns:

Nu e pacat, de ce ar fi? e dureros, sunt riscuri si alte chestii de astea...

| chelstone a răspuns:

Nu este pacat, cum nici transplanturile sau implanturile de organe atificiale nu reprezinta un pacat, ci din contra reprezinta un avantaj atat timp cat nu faci exces de interventiile chirurgicale.

| sandra2012 a răspuns:

E pacat si sa te machiezi sau sa iti faci unghiile. E pacat sa aduci vreo modificare corpului tau, altfel decat ti l-a lasat Dumnezeu. Dar cine mai tine cont de toate astea in ziua de azi? Poate doar femeile pocaite.

| Angel0 a răspuns:

Poti sa-ti faci linistit, daca asta te face sa te simti implinit.Nu am nimic impotriva "baietilor" cu sani.

| Akashi3 a răspuns:

Nu este pacat, de ce ar fi? Stai linistita ca nu e pacat.

Răspuns utilizator avertizat
| Angel0 a răspuns (pentru SaintOcea):

Si creierul era bun? Ciudat.

Răspuns utilizator avertizat
| Pawesome a răspuns:

Pai nu mai ai nevie de colac cand mergi in apa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.nu este.e chiar indicat,daca nu-ti place cum ai fost facut,sa repari cate ceva,pe ici pe colo, cam peste tot asa.dar ma uit la siliconatele si injectatele astea cu botox de pe la tv, si sa fiu iertat dar nu-mi place ce vad.deloc.e jale.cum pot atatia oameni sa spuna ca astea sunt frumoase? ce sunt mai bidoanele alea in fata cururile bombate si buzoaiele alea? parca sunt pompe de desfundat chiuvete.

| Omulrational a răspuns:

Si eu care credeam ca aici nu o sa fiu intr-o contradictie cu religiosii,parerea mea e ca o femeie care isi face implanturi este o simpla carpa a societatii de folosinta multipla care merita sa aiba dupa implant numai lucruri rele.Dar ce sa le faci la crestini,ei considera lucru bun asta, dar este pacat mare sa nu umpli de bani popii, mare pacat asta...de aia suntem o tara de manelisti si prostituate.

| KlaraWeiss a răspuns:

Da, este; si nu numai implanturile, ci si operatiile estetice, machiajul, toate celelalte. Comparatia cu transplantul de rinichi e gresita; silicoanele nu sunt o problema medicala, nu mori daca nu iti pui silicoane, ba chiar nu vei avea probleme daca vei deveni mama, vei putea alapta, nu traiesti "cu frica in san" ca ti se vor sparge pungile de silicon samd. N-am inteles niciodata de ce femeile cu sanii mici vor sa si-i mareasca, iar cele cu sanii mari vor sa si-i micsoreze. Cunosc o gramada de persoane din a doua categorie, care sustin ca sanii mari le-au adus o multime de probleme medicale, dureri de spate de multe ori insuportabile, ar fi dorit sa practice anumite sporturi dar, din cauza sanilor nu e recomandat si multe-multe altele. De ce e pacat? Pai gandeste-te la motivele pentru care se fac implanturile cu silicon.

| anka89 a răspuns:

De la cei mai multi o sa ai ca raspuns pe DA, ii pacat.Eu nu cred deloc ca ii pacat, din moment ce stiinta inainteaza si iti da o sansa sa te schimbi ceva asupra ta de ce sa nu o faci? bineinteles toti o sa zica ca ii pacat sa faci asa ceva, deoarece trebuie sa ramai asa cum te-a lasat Dumnezeu.Eu sunt total de acord cu stiinta.
Dumnezeu ar trebui sa ne scape de o boala care nu se vindeca sau sa ne ajute sa nu ne apucam de droguri si alte, nu sa se uite cine si-a pus silicoane si lumea in jurul nostru se duce dracu'

| sandra2012 a răspuns (pentru SaintOcea):

Nu m-am referit la asta, desi poti face ca femeia aia care nu accepta sange deoarece nu ii permitea religia.

| sandra2012 a răspuns (pentru Angel0):

Larix, de ce ti-ai schimbat frate poza? Muream de ras cand vedeam puiul ala dansand (sau ce era ala)

| MMihai a răspuns:

Implanturile cu silicon, se referă la compuși chimici ce conțin cauciuc siliconic.
Implanturile osoase din cauciucuri siliconice eventual armate, vin ca o necesitate medicală.
Că nu ai multe variante corecte de a înlocui un os distrus și au și ele riscurile lor, ce nu le comentez.
Să îți bagi aiurea cauciuc siliconic, care poate fi și el cancerigen, în funcție de compoziția chimică folosită, că compozițiile fără substanțe teoretic cancerigene, sunt mult mai scumpe, este o dovadă de cretinism.
Numai biochimiștii foarte meseriași în domeniu, pot spune, cât este de cancerigenă, o compoziție sau alta.
Așa zișii medici, corect escroci, care fac implanturi, nici nu au habar cu ce lucrează.

Un asemenea idiot este în stare să facă și implanturi cu cauciuc siliconic pentru etanșări industriale oarecare, dar nu din cele utilizate în industria alimentară.

Nebunii de femei fără cultură tehnică, fără cultură medicală, și fără neuroni funcționali.