| IntrebariIntrebatoare a întrebat:

E posibil ca isus sa fii fost femeie, si acest lucru sa fie ascuns de biserica de-a lungul secolelor pentru a promova dominanta masculina(care era la moda in vremurile alea)?

Răspuns Câştigător
| trolololo a răspuns:

Daca era femeie nici nu vreau sa îmi imaginez ce făcea cu cei 12 apostoli și Maria Magdalena.

Răspuns utilizator avertizat
16 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Jesus era primul specimen hermafrodit.

| Dumnezău a răspuns:

N-a fost nici femeie,nici barbat.A fost ori extraterestru, ori un sarlatan infect(care e specie inferioara omului prototip imaginat de mine), asta in caz ca a existat.Cel mai probabil nu a existat.

| Nuvăsufăr a răspuns:

Dominanţa masculină a existat de la primul mamifer încoace. Nu e ceva "la modă".

| MortemAeternum a răspuns (pentru Nuvăsufăr):

La hiene femela domnia.

| Nuvăsufăr a răspuns (pentru MortemAeternum):

Thank you Captain Obvious!

Mersi că mă susţii arătând una din excepţiile care confirmă regulă.

Răspuns utilizator avertizat
| DorelSudoru a răspuns:

Primu' specimen hemafordit?

| doctorandus a răspuns:

Da, e o teorie, parca era si un film pe tema asta sau un roman. In orice caz istoricii se bazeaza pe documentele din epoca respectiva, si toate afirma ca Isus a fost barbat. Chiar si cele eretice, trecute la index si redescoperite dupa aproape doua mii de ani de stat ascunse.

| alabalaportocala2011 a răspuns:

Iisus femeie?
Anterior parcă nu puneai întrebări așa aiurea, ai mai venit și cu tâmpenia cu mai multe ore de religie.
Nu m-am obosit să citesc toate întrebările puse de tine.

| SMarius a răspuns:

In nici un caz...in societatea israelita o femeia nu ar fi putut sa faca ce a facut Isus(sa umble astfel prin tot Israelul si sa vb in sinagogi)

| alecx4music a răspuns:

Daca era femeie o chema Isusa sau jessy, nu crezi?

| Nuvăsufăr a răspuns (pentru alecx4music):

Şi dacă a minţit cu privire la sex, nu ar fi putut minţi şi la nume?

| alecx4music a răspuns (pentru Nuvăsufăr):

Nu cred ca deranja pe nimeni daca scria acolo ca Maria a nascut o fata. Oricum nu mai putea nimeni sa faca nimic asa ca nu vad care ar fi fost motivu.

| Visatoarea a răspuns:

Doamne.interesanta abordare dar totusi?! vorbesti de lucruri sfinte... minciuna e un pacat, nu cred ca ar fi ascuns asta! next time incearca alta intrebare intrebatoare mai logica!

| Andr3 a răspuns:

1) te-ai gandit mult inaitne sa pui intrebarea asta?laughing 2)ai scris "Iisus" gresit! cu un singur "i" inseamna magar