Daca era femeie nici nu vreau sa îmi imaginez ce făcea cu cei 12 apostoli și Maria Magdalena.
In nici un caz...in societatea israelita o femeia nu ar fi putut sa faca ce a facut Isus(sa umble astfel prin tot Israelul si sa vb in sinagogi)
Dominanţa masculină a existat de la primul mamifer încoace. Nu e ceva "la modă".
Şi dacă a minţit cu privire la sex, nu ar fi putut minţi şi la nume?
1) te-ai gandit mult inaitne sa pui intrebarea asta? 2)ai scris "Iisus" gresit! cu un singur "i" inseamna magar
N-a fost nici femeie,nici barbat.A fost ori extraterestru, ori un sarlatan infect(care e specie inferioara omului prototip imaginat de mine), asta in caz ca a existat.Cel mai probabil nu a existat.
Doamne.interesanta abordare dar totusi?! vorbesti de lucruri sfinte... minciuna e un pacat, nu cred ca ar fi ascuns asta! next time incearca alta intrebare intrebatoare mai logica!
Thank you Captain Obvious!
Mersi că mă susţii arătând una din excepţiile care confirmă regulă.
Iisus femeie?
Anterior parcă nu puneai întrebări așa aiurea, ai mai venit și cu tâmpenia cu mai multe ore de religie.
Nu m-am obosit să citesc toate întrebările puse de tine.
Nu cred ca deranja pe nimeni daca scria acolo ca Maria a nascut o fata. Oricum nu mai putea nimeni sa faca nimic asa ca nu vad care ar fi fost motivu.
Da, e o teorie, parca era si un film pe tema asta sau un roman. In orice caz istoricii se bazeaza pe documentele din epoca respectiva, si toate afirma ca Isus a fost barbat. Chiar si cele eretice, trecute la index si redescoperite dupa aproape doua mii de ani de stat ascunse.