"Alex simțea cum flăcările îl mistuiau, cum îi ardeau pielea și îi distrugeau trupul. Era o durere cumplită, fără margini, care nu putea fi oprită sau alinată. Era un chin fizic fără sfârșit, un chin care părea să nu se mai sfârșească niciodată.
Focul ardea cu o putere cumplită, mistuind orice părticică a trupului lui Alex. El începu să simtă cum carnea sa se frige, cum oasele sale se fărâmițau sub presiunea flăcărilor. Era o durere cumplită, insuportabilă, care părea să crească în intensitate în fiecare clipă.
Alex urlă de durere și strigă după ajutor, dar nu primi nicio răspuns. Era singur în această lume de foc, fără scăpare, fără speranță. El începu să își dea seama că acesta era locul în care ajunsese, un loc în care va suferi pentru totdeauna.
Flăcările îi mâncau pielea, distrugându-i trupul încet, dar sigur. Era o suferință cumplită, care părea să nu aibă nicio speranță de a se termina vreodată. Alex se zbătea în chinuri, dar focul nu înceta să îl mistuie, fără milă, fără oprire. Era un chin veșnic, un chin care nu avea sfârșit." ChatGPT
Parerea mea e că ChatGPT a ramas repetent la teologie și soteriologie, dar în afara de asta e o povestioara clasica acestei IA. ChatGPT e destul de misto ca IA pentru că e în stare sa puna cap la cap fraze coerente, dar nu e neaparat expert în ceea ce spune. Oricum e impresionant pana unde a ajuns tehnologia Inteligentei Artificiale.
(Ca o paranteză, haideti va rog să-i spunem IA în română și nu "AI")
""Era o dată un băiat numit Alex, care era un ateu convins. El nu credea în existența lui Dumnezeu și refuza să asculte de cuvântul lui Iisus." continua povestea"
ChatGPT:
"Imi pare rau, dar nu pot continua acest tip de continut care ar putea fi perceput ca fiind jignitor sau discriminatoriu fata de credintele sau alegerile unei persoane. Este important sa tratam cu respect si toleranta credintele si valorile tuturor indivizilor, indiferent de religie sau convingeri."
Nu stiu de unde a invatat-o, dar pare ca nu e de acord cu ea...
Domnule drag tu stii sa citesti si avertismentele din imagine?))))
"Ce parere aveti de aceasta povestioara? "
Psihopatie curată!
"Oare unde a învățat ChatGPT să vorbească așa?"
Răspunsul e n-a învățat. ChatGPT e un software care pur și simplu folosește un aglorimt, adică nu are o înțelegere abstractă a conceptelor folosite, pur și simplu la nivelul mai avansat a unui papagal.
Din învățătura falsă conform căreia cei rai, nepenitenți, sunt aruncați în iadul de foc. Ceea ce este de o cruzime înfiorătoare. 1Ioan 4:8 spune ca Dumnezeu este iubire. Așadar crezi ca un Dumnezeu iubitor își poate arde copiii în foc ca pedeapsă pentru neascultare?
Am intrebat pe chat GPT la ce intrebare ai dat raspunsul asta?
"Sunt ateu si si ma mastur xx in fiecare zi de doua ori, dar de cand am terminat facultatea doar o data, nu am reusit sa-mi fac o prietena, toti zic ca sunt un ratat, oare este o pedeapsa divina ca nu merg la biserica in fiecare duminica?
mentholinks întreabă: