Da. Dumnezeu a creat omul, ingerii si animalele. nu combinatii intre ele, creaturi etc. Sunt mestesugurile diavolului de altfel ca si extraterestrii care nu sunt altceva decat demoni.
Nu prea cred ca exista asa ceva... si scorpionii...is vietuitoare ca si paianjenii, cainii, pisicile, etc.
Nu exista diavol! Si nici acele creaturi mitice nu exista! Mai putin scorpionii, ce legatura au scorpionii cu creaturile mitice?
Diavolul vrea ca tu sa nu crezi in el ca sa nu te aperi! Desteptule si tu ai cazut in plasa lui!
Toata chestia cu diavolul vrea ca tu sa crezi ca el nu exista este un paradox pentru cel care nu crede, asa ca nu are sens sa argumentezi pe baza lui.
Tu la 37 de ani mai crezi in sirene, elfi, fantome, centauri? Eu m-am lasat cand aveam cu 30 de ani mai putin ca tine.P.S: Allrc esti genial fratele meu )))))
Acest mit a fost pus in practica tot de catre un roman, nu-i mai stiu numele. Hai ma, lasati-ma cu aberatiile voastre... Desteapt-o si tu ai cazut in jugul religiei judeo-crestine!
Scorpionii sunt animale normale, nu au legatura cu ciudateniile care le-ai enumerat tu...Si nu, nici macar nu exista sirene, elfi, fantome, centauri.
Pai am auzit ca animalele combinate cu altele sunt create de diavol pentru ca dumnezeu a facut omul crect da nu i-a dat si coada de peste precum sirenele care se zice ca exista sau altele, scorpioni au legatura cu ce am enumerat eu pentru ca are clesti ca homari si coada aceia este o combinatie de homar cu alt animal
Da,dar exista o Foarte Mare diferenta.Scorpionii au fost vazuti, in timp ce elfi, sirenele etc. sunt inventii de adormit copii.
Scuza-ma dar sa crezi in ingeri ar fi ca si cum ai crede in Mos Creaciun sau Zana Maseluta