Ahem am fost ateu 2 ani dupa care am redevenit crestin pentru 6 luni
in final am devenit satanist care-i tot un fel de ateu dar cu cateva reguli de viata
apropo de unde ai masca?
Era unu, parca Valeriu, nu mai stiu ca n-a mai intrat de mult, oricum, avea o ciuda pe crestini, le inchidea gura cu prima ocazie pana cand s-a comfruntat cu unu, Alexandru, Alexandrelu, Alehandro, nu stiu ca nici asta n-a mai intrat de ceva vreme. Oricum, daca nu era imbecilul ala, inca mai era ateu.
Vealeriu se contrazice cu toti. Indiferent daca are sau nu dreptate.
Am fost si eu in copilarie cand nu gandeam prea mult dar sa fiu sincera am trecut peste fara nici o problema.Chestia este ca nu influentam pe nimeni, oricum in anturaju meu nu imi bateam capu prea mult despre chestii religioase.Vad ca la voi e ca o moda sa va influentati unu pe altu si la droguri si la credinte si la tot.
Ziceam doar ce s-a intamplat acum cateva luni, n-ai de ce sa fii suparat.
Eu.
Dar nu urmez religia precum o obligatie, o urmez precum un stil de viata, si pentru un bine.
Satanist:O? tu te auzi? ...in ce hal o ajuns oamenii din ziua de azi...si ce crezi tu mai aschiuta? ca satana o sa te salveze si o sa te faca demonul lui?
Tu nu stii ce este satanismul.
Da un sarci pe gugal si afli.
Stai linistit... ocultism, razbunare...nebunii si prostii. Daca un invitat in lacasul tau te enerveaza, trateaza-l cu cruzime si fara mila? adica sa-l omori sau ce altceva? doamne ce oameni.
Ce mai faci alexandrelule? Ti-ai facut alt cont? Tot nu vrei sa ne lasi?
Pe cine pacalesti. Alexandrelul ala nu e asa de bun incat sa convinga un ateu sa se reintoarca la crestinism, nici macar sa fie laudat de cineva. Lasa-te
Cine? Sau mai bine zis, ce ti-o veni in capsorul ala al tau?
Hai nu mai spune. Acum imi vei spune ca l-ai cunoscut personal, problema e ca si-a inchis contul cu luni in urma.
Nu e nevoie sa cunosc personal, mi-am dat seama cum gandeste, ceea ce ma face sa cred ca tu esti el. De asemenea, contul cu numele Valeriu e si el al tau. Contactez putin adminii sa vedem daca [,] corespund ip-urile
Iti traduc maine seara, intai sa primesc email de la admini.
Daca esti chiar Vali, spune, in ce rubrica ti-ai postat ultima intrebare de pe vechiul tau cont? Trebuie sa stii, ca doar iti amintesti ce probleme am avut amandoi dupa.
Fa ce vrei sa faci si pe Valeriu21 sau Valeriu201, ca sunt cam comfuz.
Nu cumva tu te dai drept Valeriu21? Sigur tu esti. Maine parca vad ca Valeriu devine ateu fiindca s-a razgandit in privinta cu religia.
deiutza30 întreabă: