| Steregoi a întrebat:

Este corect argumentul generalizării unei idei pana la extrem pentru a se dovedi daca acea idee e falsa sau adevărata adică ilogica sau logica? Eu cred ca e valid acest argument. Ce ziceți despre asta?

17 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Inainte de generalizare si adus la extrem,este rational,logic,matur sa dovedesti ceea ce afirmi,teoria evolutiei,big bang fie ca isi convine sau nu, naturi nu-i pasa de ce isi convine sunt fapte stiintifice,dar nu esti obligat sa crezi in ele, nici sa isi folosesti creierul nu esti obligat, tu afirmi niste basme pe care le prezinti ca un adevar, in loc sa cercetezi, sa cauti, pentru tine totul e dumnezeu, 2 plus 2 =dumnezeu stie, vine ploaia =dumnezeu o da si tot asa, esti reflectia multora din tara asta saraca

Răspuns utilizator avertizat
| Steregoi explică (pentru OctavianDanielMaria):

Oamenii plang la inmormantari pentru ca Dumnezeu a creat pe om sa nu moara. Locul omului e pe Pamant si nu in cer la Dumnezeu. Scopul lui Dumnezeu e ca Pământul sa devina in cele din urma un paradis locuit de nemuritori. De aceea s-a jertfit Hristos in carne si oase si nu in trup imaterial de inger.

| raMLesS a răspuns (pentru Steregoi):

Uite o dovada a evolutiei https://www.youtube.com/watch?v=tgUdRo9eYoQ

"Oamenii plang la inmormantari pentru ca Dumnezeu a creat pe om sa nu moara"
Oamenii plang deoarece s-au atasat de acea persoana ( Doar unii oameni plang ).
Daca era un necunoscut nu plangeai.
Oamenii (unii ) plang si cand au parte de ceva neplacut, asa se descarca.
De ce s-a jertfit Isus pentru noi? ADica eu ma duc si ma omor si zic ca pentru voi am facut-o? N-are sens.
Scrii niste prostii mai mari decat tine.

| Steregoi explică (pentru raMLesS):

Tu habar nu ai ce reprezinta Dumnezeu si crestinismul.

Tu ai probleme de logica.

Hristos si-a jertfit perspectiva de a trai vesnic pe Pamant ca om pe care i-a daruit-o Dumnezeu Tatal la nasterea ca om.

Raiul a fost pe Pamant si pe Pamant va fi. In cer nu e rai. Cerul spiritual este universul spiritual care inconjoara universul material. In universul spiritual isi are locuinta Dumnezeu.

Tot eu am probleme de logica? rolling on the floor Esti batut in cap.

Tu esti asa cum ai spus gresit referitor la mine. laughing

Nu ti-as dori. Acolo nu vei avea parte de or_ga_sme. Raiul fara or_gas_me nu e rai. happy

La ce aiureli scrii... esti cel mai nebun om de pe site-ul asta.
Nu-s singurul care crede asta happy
,, Nu ti-as dori. Acolo nu vei avea parte de or_ga_sme. Raiul fara or_gas_me nu e rai.,,
Drogatule.

Ce nu-ti convine?