Sper ca realizezi ce terci ai putut face... si ceea ce prezinti nu ar fi religie imbinata cu istorie ci ar fi mai degraba religie cu stiinta...
Sunt prea multe carente ca sa cred in evolutie, Dumnezeu nu a luat abilitatile lui Adam si Eva si asta s-a vazut in istorie ca urmasii lor au inventat lucruri care azi oamenii nu-si pot explica cum au facut aceste lucruri, de exemplu piramidele.
Stupiditatea aceasta, pe care tu o numesti teorie, nu are legatura cu realitatea. Ca se potriveste cu fenomenele pe care le vedem noi astazi, asta nu are legatura. Asa si Zeus ar fi o explicatie destul de buna pentru fulgere care merge foarte bine cu fenomenul in sine.
Dar oamenii nu au evoluat din maimutele pe care le vedem azi, avem un stramos comun, ca de altfel, cu orice ganganie de pe Pamant, deci nu.
Din punctul meu de vedere, nu e corecta...da' cum nimeni nu i-a in vedere, punctul meu de vedere, is pe cont propriu
Salut...
Dragul meu, trebuia sa le ia nu numai inteligenta (desi numai de inteligenta nu au dat dovada ascultandu-l pe sarpe), dar si infatisarea (ca desi ne "mamutarim" de multe ori, nu aratam chiar ca maimutele).In privinta abilitatilor, depinde la care te referi.Nu cred ca ai abilitatile unei maimute, cand este vorba de catarat. Asa ca teria ta este vax.