Aici depinde cine crede in cine, exista unii oameni care cred in Dumnezeu, dar știu ca nu exista, unii oameni spun ca Dumnezeu este doar un lucru in care sa crezi in el...nu știu ce pot sa zic despre Dumnezeu, îngerii și demonii nu comunica cu oamenii intr-un mod evident. zic ca Ar fii 2 lumi diferite care se întâlnesc, dar nu intra una in cealaltă, ca doar cei care mor ajung in a doua lume. A doua lume nu o pot vedea oamenii pentru ca ai spune ca nu ar exista, dar sa zicem ca exista, de ce nu o putem vedea? Pentru ca la fel cum sunt 2 lumi diferite, asa este și populația, dar in a doua lume, ar putea exista o populație infinita, nimeni nu știe dacă este adevărat.dar asta cred și ma mulțumesc cu atât!
Ai spus ca "exista unii oameni care cred in Dumnezeu, dar știu ca nu exista". Modul cum ai formulat crezul tau intr-o alta lume nu corespunde realitatii. Te poti amagi crezand ca stii ca ceea ce nu crezi. Niciun om nu stie pentru ca nu stie totul. Cine zice ca "stie ca nu exista Dumnezeu" nu e smerit ci mandru si se minte pe el insusi. De fapt ce ai spus aici nu iti apartine tie si nici lumii ci e de la Satan. El a mers pe premisa ca stie ca stie tot si s-a amagit singur. El si-a imaginat ca Dumnezeu e ca el si IL poate infrunta. In Biblie nu scrie ca Dumnezeu l-a facut pe om dupa tot chipul si asemanarea Lui.
E de fapt o singura lume. Nu exista doua spatii doua lumi paralele sau multiversuri ci doar un singur spatiu. Enoh a fost mutat de Dumnezeu dintr-un loc in altul pe Pamant. La fel s-a intamplat si cu Ilie. Dumnezeu suplimenteaza energia vietii la conceptia unui nou embrion.
Facerea 5:24:"Şi a plăcut Enoh lui Dumnezeu şi apoi nu s-a mai aflat, pentru că l-a mutat Dumnezeu."
In intrebare am transpus posibilitatea existentiala in domeniul imaterial care cuprinde domeniul material. Golul cosmic imaterial in proportie de cel putin 73% inglobeaza materia. Atomul e mai mult gol decat plin cu materie. Constanta Planck nu e zero si intre zero si constanta Planck e domeniuk imaterial. Constanta Planck e limita perceptibilitatii omului. In Biblie sunt aratate modalitatile in care comunica Dumnezeu ingerii demonii cu oamenii. Acestia comunica cu subconstientul. Cum crezi ca apar unele ganduri? N-ai simtit niciodata cand un gand iti apare deseori si nu i te poti impotrivi? Apoi dupa ce ai dus la implinire vezi consecintele. Daca consecintele sunt rele te intrebi ca puteai sa eviti dar nu ai facut-o desi banuiai ceva. Daca sunt consecinte bune te intrebi ca puteai sa faci altceva. Ma refer la ganduri care coincid putin cu ce ti-ai planuit in viata dar care te conduc intr-o directie opusa. Astfel de ganduri pot fi confundate cu manipularea in masa a oamenilor sau cu gandurile tale. Astfel de ganduri apar pe o perioada mai scurta dar suficient cat sa-ti schimbe cursul vietii sa fie diferit de ceea ce ai planificat. Daca ar exista libertate de alegere absoluta atunci ai putea sa faci mereu exact ce ti-ai propus. Dar de multe ori nu se intampla. Asta li se intampla si celor mai puternici si mai influenti si bogati oameni din lume. Asta inseamna ca exista forte superioare omului care interactioneaza cu gandurile oamenilor si cu natura.