Este o tipa pe nume Rachel Mushala și sora ei din Zimbabwe care m-au socat recent cand am vazut clipuri cu ele pe YouTube! Ele spun ca au văzut clipul acela cu Angelica Zambrano și ca au avut o revelație divina cum a avut și Angelica din Ecuador! Susțin ca au văzut iadul și raiul și ca li s-au arătat mai multe lucruri! In majoritatea cazurilor ce spun ele sunt numai prostii și lucruri fără sens care majoritatea nici nu apar in Biblie cred eu deoarece ascult audiobook cu Biblia de câteva zile și nimic din ce au spus ele nu am auzit! De exemplu unde scrie in Biblie ca dacă o fata sau o femeie care are rochie sau fusta care nu este sub genunchi ajunge in iad sau dacă poarta pantaloni ajunge in iad? Spuneu ca dacă oamenii practica sport sau canta cântece lumești ajung in iad și dacă asculta sau se uita la filme, seriale, emisiuni, cântăreți și cântărețe ( mai ales cântărețe pentru ca cică ispitesc mai rău) sau se uita la sportivi și sportive ajung in iad pentru ca inseamna idolatrie! Ba au văzut și copii in iad ca s-au uitat la desene animate! De asemenea dacă te-ai machiat sau ti-ai vopsit unghiile la mâini și la picioare chiar și o singura data in viața ajungi in iad sau dacă ti-ai vopsit parul, l-ai dat cu fixativ sau l-ai uscat cu foehnul ajungi in iad ca cică ziceau ele ca nu ai voie sa schimbi nimic și sa ramai cu te-a făcut Dumnezeu și nici măcar puțin nu ai voie sa îți schimbi parul! Spuneau ca au văzut ele in iad persoane care purtau bijuterii, brățări la maini si picioare, coliere, inele, cercei și nici măcar o data nu trebuie sa îți pui nicio bijuterie, nici măcar coronițe din flori sau brățări din flori ca cică este paganism! Nici bărbații nu au voie sa se dea cu apa de colonie afteshave, sa își pună coliere și femeile nu au voie sa își tundă parul scurt și sa umble cu el acoperit in public! Fatele alea erau penticostale și spuneau practic ca tot ce este lumesc te duce in iad! Asa ca întrebarea mea este pentru penticostali : chiar este atât de strict in biserica voastră? Chiar nu ai voie cu capul descoperit, sa porți deloc bijuterii, sa te vopsești, sa te machiezi, sa îți tunzi parul scurt ca femeie? Și ca bărbat chiar nu ai voie sa folosești produse de îngrijire moderne? Precizez ca vreau răspunsuri de la cei de religie penticostala sau de la persoane care cunosc penticostali, eu fiind ortodox sunt chiar surprins dacă atât este de strict la penticostali!
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.145.90.244) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro