| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Este o tipa pe nume Rachel Mushala și sora ei din Zimbabwe care m-au socat recent cand am vazut clipuri cu ele pe YouTube! Ele spun ca au văzut clipul acela cu Angelica Zambrano și ca au avut o revelație divina cum a avut și Angelica din Ecuador! Susțin ca au văzut iadul și raiul și ca li s-au arătat mai multe lucruri! In majoritatea cazurilor ce spun ele sunt numai prostii și lucruri fără sens care majoritatea nici nu apar in Biblie cred eu deoarece ascult audiobook cu Biblia de câteva zile și nimic din ce au spus ele nu am auzit! De exemplu unde scrie in Biblie ca dacă o fata sau o femeie care are rochie sau fusta care nu este sub genunchi ajunge in iad sau dacă poarta pantaloni ajunge in iad? Spuneu ca dacă oamenii practica sport sau canta cântece lumești ajung in iad și dacă asculta sau se uita la filme, seriale, emisiuni, cântăreți și cântărețe ( mai ales cântărețe pentru ca cică ispitesc mai rău) sau se uita la sportivi și sportive ajung in iad pentru ca inseamna idolatrie! Ba au văzut și copii in iad ca s-au uitat la desene animate! De asemenea dacă te-ai machiat sau ti-ai vopsit unghiile la mâini și la picioare chiar și o singura data in viața ajungi in iad sau dacă ti-ai vopsit parul, l-ai dat cu fixativ sau l-ai uscat cu foehnul ajungi in iad ca cică ziceau ele ca nu ai voie sa schimbi nimic și sa ramai cu te-a făcut Dumnezeu și nici măcar puțin nu ai voie sa îți schimbi parul! Spuneau ca au văzut ele in iad persoane care purtau bijuterii, brățări la maini si picioare, coliere, inele, cercei și nici măcar o data nu trebuie sa îți pui nicio bijuterie, nici măcar coronițe din flori sau brățări din flori ca cică este paganism! Nici bărbații nu au voie sa se dea cu apa de colonie afteshave, sa își pună coliere și femeile nu au voie sa își tundă parul scurt și sa umble cu el acoperit in public! Fatele alea erau penticostale și spuneau practic ca tot ce este lumesc te duce in iad! Asa ca întrebarea mea este pentru penticostali : chiar este atât de strict in biserica voastră? Chiar nu ai voie cu capul descoperit, sa porți deloc bijuterii, sa te vopsești, sa te machiezi, sa îți tunzi parul scurt ca femeie? Și ca bărbat chiar nu ai voie sa folosești produse de îngrijire moderne? Precizez ca vreau răspunsuri de la cei de religie penticostala sau de la persoane care cunosc penticostali, eu fiind ortodox sunt chiar surprins dacă atât este de strict la penticostali!

2 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Oare maruntisurile astea ne definesc ca oameni? Sau gandurile, vorbele, faptele?

| alfons2390 a răspuns:

Da. Penticostal inseamna un mod de viata umil, trebuie sa fii aspru cu tine insuti.