| Baaamilogule a întrebat:

Este rău/ păcat să nu mergi la biserică? Azi am rămas singur acasă fiiindca nu am vrut să merg și mă simt prost

14 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Rau ai facut, ca-i sarbatoare foarte mare... Sf Dumitru!

| EestiSodalane a răspuns:

Da, normal că e rău și păcat. Liturghia este participare la viața veșnică. Este literalmente un miracol și ratezi ocazia să participi la el.

| T0Teu a răspuns:

Cum crezi ca poti fii mântuit fara sa mergi la biserica? E normal ca e obligatoriu sa mergi, indiferent daca e vreo sarbatoare sau nu. Trebuie sa mergi de cate ori e slujba si poti sa o faci

| margica86 a răspuns:

Este mustrarea de constiinta pe care o avem toti cei care merg la biserica duminica, Duhul Sfant te mustra! Nu esti singurul si am mai auzit persoane care au mustrari de constiinta.
Mergi duminica viitoare

| gaminator a răspuns:

La biserica mergi din dragoste, nu din obligatie. Daca nu ai ravna suficienta, nu e nicio problema, asta inseamna ca trebuie sa sporesti in rugaciune. Foarte important este sa nu ratezi 3 liturghii consecutiv, iar daca nu poti ajunge in vreo duminica, ai nevoie de un motiv serios pentru a ti justifica tie insuti decizia.

| RAY a răspuns (pentru EestiSodalane):

In biblie Iisus spune sa stai în odaia nu în clădiri reci că păgâni

| RAY a răspuns:

Ăștia habar nu au de biblie, Iisus nu a creat nici o religie ba mai mult a spus sa nu mergem în clădiri reci că păgâni și în odaia noastră să ne rugam

| RAY a răspuns:

Violetta femeie nu exista sfinti

| EestiSodalane a răspuns (pentru RAY):

Daca chiar ar spune asta înseamna ca s-ar contrazice singur pentru ca Iisus a frecventat Sinagogile și templul și chiar El în calitate de Dumnezeu a binecuvântat construirea templului. Iisus a spus să nu faci paradă rugându-te în public în fața oamenilor ca fariseii.

Asta înseamnă să meargă și la catolici?

| TeiubesteDumnezeu a răspuns:

Este rau sa nu mergi, Duhul Sfant te conștientizează ca nu ai facut bine este un lucru foarte bun inseamna ca ai conștiința curata,.

Nu inteleg la ce te referi prin asta. Ce-i cu catolicii?

Mă refer la dacă poate merge in orice biserica? Eu de exemplu as vrea sa vad cum e Intr o sinagogă, dacă as fi creștin ar fi păcat?

Dacă ai fi creștin n-ai avea ce căuta într-o sinagogă pentru că deplinatatea adevarului deja se află în biserica lui Hristos. Dacă NU ești creștin n-ai decat sa mergi unde vrei.