Da, normal că e rău și păcat. Liturghia este participare la viața veșnică. Este literalmente un miracol și ratezi ocazia să participi la el.
Cum crezi ca poti fii mântuit fara sa mergi la biserica? E normal ca e obligatoriu sa mergi, indiferent daca e vreo sarbatoare sau nu. Trebuie sa mergi de cate ori e slujba si poti sa o faci
Este mustrarea de constiinta pe care o avem toti cei care merg la biserica duminica, Duhul Sfant te mustra! Nu esti singurul si am mai auzit persoane care au mustrari de constiinta.
Mergi duminica viitoare
La biserica mergi din dragoste, nu din obligatie. Daca nu ai ravna suficienta, nu e nicio problema, asta inseamna ca trebuie sa sporesti in rugaciune. Foarte important este sa nu ratezi 3 liturghii consecutiv, iar daca nu poti ajunge in vreo duminica, ai nevoie de un motiv serios pentru a ti justifica tie insuti decizia.
In biblie Iisus spune sa stai în odaia nu în clădiri reci că păgâni
Ăștia habar nu au de biblie, Iisus nu a creat nici o religie ba mai mult a spus sa nu mergem în clădiri reci că păgâni și în odaia noastră să ne rugam
Daca chiar ar spune asta înseamna ca s-ar contrazice singur pentru ca Iisus a frecventat Sinagogile și templul și chiar El în calitate de Dumnezeu a binecuvântat construirea templului. Iisus a spus să nu faci paradă rugându-te în public în fața oamenilor ca fariseii.
Este rau sa nu mergi, Duhul Sfant te conștientizează ca nu ai facut bine este un lucru foarte bun inseamna ca ai conștiința curata,.
Mă refer la dacă poate merge in orice biserica? Eu de exemplu as vrea sa vad cum e Intr o sinagogă, dacă as fi creștin ar fi păcat?
Dacă ai fi creștin n-ai avea ce căuta într-o sinagogă pentru că deplinatatea adevarului deja se află în biserica lui Hristos. Dacă NU ești creștin n-ai decat sa mergi unde vrei.
nicho0las întreabă: