Bine ai revenit draga Buresbista.Este o boala psihica sa ataci (un asa numit) prieten imaginar?
Te lupti cu morile de vant...
Daca ma crezi Soimos sau nu stiu cum nu s eu ala...
Trebuie sa mai lupte si cineva din cand in cand
Nu grave, poate cei extremisti sau cei de genul asta---http://www.youtube.com/watch?v=nZ0PdrMzYV4
dar cred ca o mica psihoza ceva asa bland cd ca sufera foarte multi
Diferenta dintre noi 2 este ca atunci cand ne luptam cu morile de vant tu nu faci nici o stricaciune pe cand eu vin cu intariri si stric toata moara.
Imagineaza ti ca nu erau 80 la suta religiosi ci 10 oameni rasfirati pe pamant care credeau in prieteni imaginari, se rugau de 5 ori pe zi, nu mancau in zilele de post etc si credeau ca detin adevarul absolut fara nici cea mai mica dovada!---cred ca le ziceai nebuni, cel putin din punctul asta de vedere
Da,asa e o boala psihica grava, milioane de oamenii inaitea secolelor XX-XXI dar acum ateii sunt cei normali si noi astia handicapatii, dar na ca si prin secolul IV crestini vedeau pe oricine nu e ca ei posedat, eh asa sunt oamenii cand vad pe cineva diferit de ei ii numesc nebunii.:p
Tare destepti acesti psihologii, daca considera un sentiment o boala psihica, atunci acei psihologi habar nu au ca un om fara sentimente e o cochilie goala deoarece un om este completat din ratiune si sentimente, un om fara sentimente e doar un robot biologic. Dar na ei sunt cei geniali noi suntem prostii.
EmmaShefferd întreabă:
Anonim69 întreabă: