Il am ca model pe Mantuitorul Iisus Hristos de cand ma stiu. Da, a facut un mare sacrificiu, pentru ca peste mii de ani, lumea sa fie altfel. Si noi cum Il rasplatim?! Uite, mor de rusine ca nu am putut sa tin Post nici in Saptamana Mare, din cauza unor probleme de sanatate. Dar la anul ma voi revansa si voi tine 7 saptamani. Insa nu despre asta vorbim!
Iisus Hristos TREBUIE respectat! S-a sacrificat pentru noi!
Iti recomand sa te uiti la Biblia, foarte interesant!
Si nu uita, iubeste-L pe Dumnezeu mai mult decat pe oricine!
Sarbatori Pascale Fericite!
"Dar la anul ma voi revansa si voi tine 7 saptamani."
Tocmai asta iti trebuie la lipsa de sanatate, o alimentatie saracacioasa prelungita, dar nu-i nimic, God te iubeste si dincolo.
Am avut niste probleme de sanatate. S-au dus, dar mai trebuie sa iau tratament o luna. Numai am nimic!
Draga, chestiunea cu postul e o chestiune de ritual, ce nu intelegeti, ce legatura are alimentatia cu credinta? Oare crezi ca esti consemnata in catastif de SRI din ceruri ca nu ai tinut post la alimente?
Eu tin post si cu sufletul, si cu trupul. Anul acesta am tinut doar cu sufletul. Asa interpretez eu lucrurile.
Noi tinem post fiindca chiar Mantuitorul Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu a tinut post cat a trait.
''Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu,"
Unde l-a dat daca s-a ridicat la Dumnezeu?
Si ce s-a schimbat de atunci, nimic, au murit in chinuri mai multi oameni ca pana atunci. Cati nefericiti au murit in razboaie care nu erau ale lor, cati gazati, cati omorati degeaba de comunisti, tortionarii lor stau bine merci cu pensii babane si cei pe care i-a znopit in bataie si flamanzit in temnite sunt vai de ei. Milioane de copii au ramas orfani, flamanziti si copilarie trista in aceste conflicte neumane.
Unde e dumnezeul acesta al vostru "Lider Maxim" in univers Omnipotent, Omniprezent bla, bla, bla, unde? Aici trebuia sa fie daca exista nu in inchipuirile voastre si interminabila aberatie cu viata de apoi si vesnicia ei intru fericire.Idiotenii.
Mantuitorul ne striga in fiecare zi a vietii noastre, Intinzandu-Si mainile de pe cruce, si noi nu ascultam, nici nu alergam catre Dansul. Veni-va vremea cand vom striga si noi catre Dansul si nici El nu va auzi pe aceia care nu L-au auzit pe El.
Iisus "s-a sacrificat" pentru noi, chiar daca noi nu i-am cerut asta. Eu nu ma simt nevoit sa-i respect sacrificiul daca a facut-o fara alegerea mea. Halal liber arbitru.
In opinia mea daca Iisus este intr-adevar intelept, nu ar trebui sa se astepte la nimic din partea noastra, el s-a sacrificat pe propria lui raspundere si sunt sigur ca nu ar cere sa fie idolatrizat pentru sacrificiul sau.
Milioane de oameni au fost batuti, umiliti, omorati fara motiv, iar IIsus nu este mai presus decat acestia.
Fetita draga, tu realizezi ce spui?!
True!
Va dati importanta acum, dar cand veti ajunge in fata Lui Dumnezeu, veti implora iertare!
Ce am spus, fată diferită și unică? Dacă am spus ceva greșit, iartă-mă. Păcătuiesc cam des de când am început să ascult rock-ul ăla satanist.
Nu stiu daca ai spus-o in modul sarcastic sau in cel serios. Oricum, este timp sa te indrepti! Fa-ti rugaciunile macar inainte de culcura! Mergi des la biserica si spovedeste-te!
Sunt doar curioasa, cati ani ai?
Daca tu faci pe tine de frica nu inseamna ca toti sunt asa. Ai vreo 14 ani, te inteleg.
Da,,da! Daca eu am 14 ani, tu esti gaina!
Am fost destul de serioasă. Urăsc rock-ul. De aceea îl ascult.
Hai sa fie 15, sau 13 La liceu nu esti, m-am uitat peste raspunsuri. Vezi ca minciuna e pacat o sa ajungi in iad.
Cati ani ai? Rockul poate transforma copiii in biete marionete.
Câți ani ar trebui să aibă o marionetă?
Și am 13.
Nu, nu sunt la liceu, dar nu am niciuna dintre varstele pe care le insinuezi tu. Ai grija, suntem in Postul Pastelui!
Sa fie copil este suficient. Depinde ce intelegi tu prin copil.
Pai atunci esti mai mica Vad ca in alta tara n-ai fost, deci, nu ai avea de recuperat, repetenta zici ca nu, 8-9-10-11-12
Muzica m-a transformat într-o marionetă, după spusele tale. Deci... nu mai sunt un copil.
Daca tu prin mai putin de 3 tari straine intelegi niciuna, asta e. Si da, sunt prin enumeratia lunga de numere.
Imi este mila de judecata pe care o ai, pe cuvant!
Vorbești exact cum se vorbește în biblie. Vorbește ca o persoană ce respiră aer în 2013. Ești om?
In primul rand, se scrie Biblie.
In al doilea rand, eu nu am putut citi inca Biblia si nu stiu cum se vorbeste in Ea.
In al treilea rand, inseamna ca ai citit-O, daca stii cum se vorbeste in Ea.
In ultimul rand, da, sunt o mica samanta in livada Lui Dumnezeu.
Eu n-am scris 'biblie'? -.- Sau nu mai vezi?
N-am citit biblia și nici n-am de gând s-o fac. Dar la orele de religie n-ai ce face, deci asculți tot ce ți se povestește.
Dumnezeu are livadă? Oh, man, that's great.
Rusine! Esti doar un copil, care s-a transformat in marioneta. O sa-ti schimbi judecata peste ani si ani, cand o sa realizezi in ce hal ai gresit.
Pana si arheologii si ateii au spus ca a existat Iisus pe pamant, ei negand totusi ca e Fiul lui Dumnezeu si a inviat.Te invit sa citesti acest articol, vei vedea argumente rationale si zdrobitoare cum ca Iisus Fiul lui Dumnezeu a existat/trait, a murit si a inviat.
http://www.everystudent.ro/dincolo/
Scuze dacă la școală am fost învățată să scriu obiectele cu literă mică. Biblia e doar o carte. Fii serioasă, sunt un copil realist. Nu cred tot ce mi se spune, de aceea nu-s de acord cu oamenii care spun că Dumnezeu există, dar nici în cei care spun că Dumnezeu NU există.
De ce aș citi argumentele acelea? Nu-s atee. O repet de a 4a oară.
Niciun profesor de religie nu ar putea fi atat de inconstient incat sa nu te invete cum se scrie cuvantul Biblie, asa ca nu mai minti, tocmai in Vinerea Mare. Si nu este doar o carte, este Cartea Cartilor!
Gata ...nu te mai zbate.Ti-a dat K.O la partea cu gaina ..Iti este cu mult superioara ...Tu esti cea oarba aici care nu are dreptate si traiesti in minciuna.
Ma refeream la mers la scoala in alta tara. Deci esti mica, e de inteles de ce esti asa credincioasa, macar sezi frumusel in banca ta.
Ai dreptate , ma duc sa caut taramul tinerete fara batranete si viata fara de moarte, exista, cartile scrise sunt dovada
Stii ceva, suntem in Vinerea Mare, nu vreau cearta. Fiecare interpreteaza lucrurile asa cum vrea, OK?
Stii ceva? vad ca vrei cearta si nu primesti. Eu nu sunt asa altruista.
Culmea,vorbesti de marionete cand tu esti o marioneta
Deci tu crezi in el de frica
Ce judecata puteti avea voi?! Eu una, NU-mi dau seama.
O sa caut un avocat
Nu cred ca si-a dat viata pentru mine, ca nu existam atunci si pe langa asta: "esti constient" ca nimic din ce ai zis tu nu poate fi dovedit?
Iisus a suportat atetea pentru noi...si totusi tot ne batem joc de El.Eu cred in Dumnezeu si voi crede mereu. Am o intrebare pentru ateii de pe TPU:chiar nu va e frica de Dumnezeu? Chiar nu aveti nici un regret pentru ca spuneti ca Dumnezeu nu exista?
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: