Il am ca model pe Mantuitorul Iisus Hristos de cand ma stiu. Da, a facut un mare sacrificiu, pentru ca peste mii de ani, lumea sa fie altfel. Si noi cum Il rasplatim?! Uite, mor de rusine ca nu am putut sa tin Post nici in Saptamana Mare, din cauza unor probleme de sanatate. Dar la anul ma voi revansa si voi tine 7 saptamani. Insa nu despre asta vorbim!
Iisus Hristos TREBUIE respectat! S-a sacrificat pentru noi!
Iti recomand sa te uiti la Biblia, foarte interesant!
Si nu uita, iubeste-L pe Dumnezeu mai mult decat pe oricine!
Sarbatori Pascale Fericite!
Va dati importanta acum, dar cand veti ajunge in fata Lui Dumnezeu, veti implora iertare!
Ce am spus, fată diferită și unică? Dacă am spus ceva greșit, iartă-mă. Păcătuiesc cam des de când am început să ascult rock-ul ăla satanist.
Mantuitorul ne striga in fiecare zi a vietii noastre, Intinzandu-Si mainile de pe cruce, si noi nu ascultam, nici nu alergam catre Dansul. Veni-va vremea cand vom striga si noi catre Dansul si nici El nu va auzi pe aceia care nu L-au auzit pe El.
Nu stiu daca ai spus-o in modul sarcastic sau in cel serios. Oricum, este timp sa te indrepti! Fa-ti rugaciunile macar inainte de culcura! Mergi des la biserica si spovedeste-te!
Sunt doar curioasa, cati ani ai?
Daca tu faci pe tine de frica nu inseamna ca toti sunt asa. Ai vreo 14 ani, te inteleg.
Am fost destul de serioasă. Urăsc rock-ul. De aceea îl ascult.
Hai sa fie 15, sau 13 La liceu nu esti, m-am uitat peste raspunsuri. Vezi ca minciuna e pacat o sa ajungi in iad.
Cati ani ai? Rockul poate transforma copiii in biete marionete.
Nu, nu sunt la liceu, dar nu am niciuna dintre varstele pe care le insinuezi tu. Ai grija, suntem in Postul Pastelui!
Sa fie copil este suficient. Depinde ce intelegi tu prin copil.
Pai atunci esti mai mica Vad ca in alta tara n-ai fost, deci, nu ai avea de recuperat, repetenta zici ca nu, 8-9-10-11-12
''Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu,"
Unde l-a dat daca s-a ridicat la Dumnezeu?
Si ce s-a schimbat de atunci, nimic, au murit in chinuri mai multi oameni ca pana atunci. Cati nefericiti au murit in razboaie care nu erau ale lor, cati gazati, cati omorati degeaba de comunisti, tortionarii lor stau bine merci cu pensii babane si cei pe care i-a znopit in bataie si flamanzit in temnite sunt vai de ei. Milioane de copii au ramas orfani, flamanziti si copilarie trista in aceste conflicte neumane.
Unde e dumnezeul acesta al vostru "Lider Maxim" in univers Omnipotent, Omniprezent bla, bla, bla, unde? Aici trebuia sa fie daca exista nu in inchipuirile voastre si interminabila aberatie cu viata de apoi si vesnicia ei intru fericire.Idiotenii.
Muzica m-a transformat într-o marionetă, după spusele tale. Deci... nu mai sunt un copil.
Daca tu prin mai putin de 3 tari straine intelegi niciuna, asta e. Si da, sunt prin enumeratia lunga de numere.
"Dar la anul ma voi revansa si voi tine 7 saptamani."
Tocmai asta iti trebuie la lipsa de sanatate, o alimentatie saracacioasa prelungita, dar nu-i nimic, God te iubeste si dincolo.
Vorbești exact cum se vorbește în biblie. Vorbește ca o persoană ce respiră aer în 2013. Ești om?
Am avut niste probleme de sanatate. S-au dus, dar mai trebuie sa iau tratament o luna. Numai am nimic!
In primul rand, se scrie Biblie.
In al doilea rand, eu nu am putut citi inca Biblia si nu stiu cum se vorbeste in Ea.
In al treilea rand, inseamna ca ai citit-O, daca stii cum se vorbeste in Ea.
In ultimul rand, da, sunt o mica samanta in livada Lui Dumnezeu.
Eu n-am scris 'biblie'? -.- Sau nu mai vezi?
N-am citit biblia și nici n-am de gând s-o fac. Dar la orele de religie n-ai ce face, deci asculți tot ce ți se povestește.
Dumnezeu are livadă? Oh, man, that's great.
Rusine! Esti doar un copil, care s-a transformat in marioneta. O sa-ti schimbi judecata peste ani si ani, cand o sa realizezi in ce hal ai gresit.
Pana si arheologii si ateii au spus ca a existat Iisus pe pamant, ei negand totusi ca e Fiul lui Dumnezeu si a inviat.Te invit sa citesti acest articol, vei vedea argumente rationale si zdrobitoare cum ca Iisus Fiul lui Dumnezeu a existat/trait, a murit si a inviat.
http://www.everystudent.ro/dincolo/
Scuze dacă la școală am fost învățată să scriu obiectele cu literă mică. Biblia e doar o carte. Fii serioasă, sunt un copil realist. Nu cred tot ce mi se spune, de aceea nu-s de acord cu oamenii care spun că Dumnezeu există, dar nici în cei care spun că Dumnezeu NU există.
De ce aș citi argumentele acelea? Nu-s atee. O repet de a 4a oară.
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: