Il am ca model pe Mantuitorul Iisus Hristos de cand ma stiu. Da, a facut un mare sacrificiu, pentru ca peste mii de ani, lumea sa fie altfel. Si noi cum Il rasplatim?! Uite, mor de rusine ca nu am putut sa tin Post nici in Saptamana Mare, din cauza unor probleme de sanatate. Dar la anul ma voi revansa si voi tine 7 saptamani. Insa nu despre asta vorbim!
Iisus Hristos TREBUIE respectat! S-a sacrificat pentru noi!
Iti recomand sa te uiti la Biblia, foarte interesant!
Si nu uita, iubeste-L pe Dumnezeu mai mult decat pe oricine!
Sarbatori Pascale Fericite!
Draga, chestiunea cu postul e o chestiune de ritual, ce nu intelegeti, ce legatura are alimentatia cu credinta? Oare crezi ca esti consemnata in catastif de SRI din ceruri ca nu ai tinut post la alimente?
Niciun profesor de religie nu ar putea fi atat de inconstient incat sa nu te invete cum se scrie cuvantul Biblie, asa ca nu mai minti, tocmai in Vinerea Mare. Si nu este doar o carte, este Cartea Cartilor!
Eu tin post si cu sufletul, si cu trupul. Anul acesta am tinut doar cu sufletul. Asa interpretez eu lucrurile.
Gata ...nu te mai zbate.Ti-a dat K.O la partea cu gaina ..Iti este cu mult superioara ...Tu esti cea oarba aici care nu are dreptate si traiesti in minciuna.
Noi tinem post fiindca chiar Mantuitorul Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu a tinut post cat a trait.
Ma refeream la mers la scoala in alta tara. Deci esti mica, e de inteles de ce esti asa credincioasa, macar sezi frumusel in banca ta.
Ai dreptate , ma duc sa caut taramul tinerete fara batranete si viata fara de moarte, exista, cartile scrise sunt dovada
Stii ceva, suntem in Vinerea Mare, nu vreau cearta. Fiecare interpreteaza lucrurile asa cum vrea, OK?
Stii ceva? vad ca vrei cearta si nu primesti. Eu nu sunt asa altruista.
Iisus a suportat atetea pentru noi...si totusi tot ne batem joc de El.Eu cred in Dumnezeu si voi crede mereu. Am o intrebare pentru ateii de pe TPU:chiar nu va e frica de Dumnezeu? Chiar nu aveti nici un regret pentru ca spuneti ca Dumnezeu nu exista?
Iisus "s-a sacrificat" pentru noi, chiar daca noi nu i-am cerut asta. Eu nu ma simt nevoit sa-i respect sacrificiul daca a facut-o fara alegerea mea. Halal liber arbitru.
In opinia mea daca Iisus este intr-adevar intelept, nu ar trebui sa se astepte la nimic din partea noastra, el s-a sacrificat pe propria lui raspundere si sunt sigur ca nu ar cere sa fie idolatrizat pentru sacrificiul sau.
Milioane de oameni au fost batuti, umiliti, omorati fara motiv, iar IIsus nu este mai presus decat acestia.
Nu cred ca si-a dat viata pentru mine, ca nu existam atunci si pe langa asta: "esti constient" ca nimic din ce ai zis tu nu poate fi dovedit?
anonim_4396 întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: