Cat de bine este sa ai nadejde.Sa traiesti stiind ca tu esti sub protectia lui Dumnezeu, El te ocroteste si iti vine in ajutor.Ba mai mult, sa stii ca ti-a pregatit un loc minunat unde sa iti petreci vesnicia!
Pentru ca Dumnezeul despre care vorbesti tu(crestin), nu exista.
Si chiar daca ar exista(prin absurd), mi se pare o chestie de cea mai joasa speta sa creezi niste fiinte ce au ca scop sa te venereze si sa te asculte ca altfel o sa le chinui vesnic.
Da eu unul i-l am, cum ma simt?
Inainte de a-l acepta si de imi dedica viata pentru el, eram ca si voi astia cu sex, tehnologie, gameing, arfe fite mandrie, frica de moarte de inaltime, frica de sa nu iau bataie pe strada.
In momentul in care l-am acceptat viata mea a luat alt sens, am inteles totul legat de aceasta lume, si de ce sunt anumite lucruri in lumea asta.
Ce am capatat?
Liniste si implinire, inexplicabila, gandul ca voi fi fericit pentru eternitate, si multi vor veni si vor spune: Esti nebun, si eu vin si le zic, nu sunt doarece realitatea mea este diferita de a ta. Aleluia! Amin! Pacea Domnului cu voi toti!
Nu,nu,nu
de ce?
ca nu exista dovezi care sai afirme existenta din contra sunt doar dovezi care i inifirma existenta in plus daca ma va judeca dumnezeul din vechiul testament dupa legile lui diabolice, criminale
Acum numai ti frica de nimic, tu nu mai faci sex? numai intri pe pc = tehnologie dar cum scrii pe TPU?
Ești dispus să-L accepți pe Sfântul Abecedar în inima ta? Ca Zeu al tău? Sau dacă...oh wait.
Pardon, mai citeste inca o data, ce am afirmat si ai sa vezi ca la prima vedere este un inteles, dar de fapt este altul.
Pardon, dragul meu nu stiai ca a aparut in lb. roaman chestia aia cu fara cratima, si asa mai departe? auzi da nu cumva inainte de a posta raspunsul verifica TPU daca ai greseli gramaticale? si daca am vreo greseala gramaticala imi cer scuze, mai greseste si omul si asta pentru ca nu stau sa verific gramatica mea.
Mie mi-a spus Marele Unicorn Magic, să nu mă încred în nimeni care mă îndeamnă la alți zei, sau altfel mă paște infernul roz cu cazane în culorile curcubeului și muzica lui Justin Bieber, Adele și ăla, Michael Telo sau cum rahat îl cheamă, ca tortură. Cartea Sfântă a religiei mele a fost scrisă de Unicorn Tatăl, Unicorn Fiul și Unicorn Sfântul Duh. Eu chiar simt comunicarea cu Marele Unicorn Magic, Îl accept și simt că mă ajută în situații grele. Sfânta Carte doar eu o posed, și în timp ce mă rugam la Unicorn, mi-a spus că eu sunt cea aleasă, și scopul meu este să Unicornizez toată omenirea. Cei ce nu mă vor asculta or să regrete, Marele Unicorn Magic ne iubește pe toți, dar pe necredincioși o să-i chinuie veșnic. Încă mai e timp să-L accepți. Până nu e prea târziu.
Deci. am spus eu ceva? am afirmat ceva? nu. intreaba-ma:
Exista Dumnezeu?
Exista, si tu nu vrei sa accepti lucru asta, si tot odata nu crezi.
Exista Zana maseluta? Exista in mintea ta...
Deci Dumnezeu Exista in mintea ta deci, nu?
Nu...
Oare cum asa? din moment ce te-am intrebat ca exista maseluta si...bla bla.
PArdon, Dumnezeu exista, este chiar aici in inima mea, nu am cum sa dovedesc acest lucru, decat sa-l impartasesc cu ceilalti. cati dintre voi vreti lucru acesta? nici unul.
Dovada vie, sunt eu. Ambasador al lui Dumnezeu in aceasta lume, pe care el a creat-o si ea l-a respins. Dumnezeu este Dragostea, cati dintre voi care aveti urechi, si auziti, si cati dintre voi ganditi, dar nu pricepeti lucru acesta. Domnul sa te binecuvanteze si lumineze ca tu sa iti deschizi inima.
Unicornul Magic, nu este palpabil/vizibil, dar dacă ești de-ajuns de credincios o să poți să-L simți, o să-ți fie inima plină de dragoste, o să simți cum comunică cu tine și te iubește. Nu pot să-ți fac cunoștință cu El, El vrea să pună la încercare omenirea în privința Credinței; eu mi-am făcut datoria, ți-am spus despre El, tot ce trebuie să faci este să crezi. Timpul nu este încă pierdut, poți ajunge pe calea cea bună cu voință.
Acum serios, cât de ipocrit să fii? Mie când îmi faci cunoștință cu dumnezeul tău?
Ma simt cea mai binecuvantata, cea mai fericita, cea mai bogata.Am in inima o comoara pe care nimeni nu mi-o poate lua!
Pe undeva prin 2004 a aparut o propaganda cu cratima, nu mai tin minte exact. Asa stiu, nu zic neaparat ca asa si este.