Cat de bine este sa ai nadejde.Sa traiesti stiind ca tu esti sub protectia lui Dumnezeu, El te ocroteste si iti vine in ajutor.Ba mai mult, sa stii ca ti-a pregatit un loc minunat unde sa iti petreci vesnicia!
Ai observat duhul lor rau de cearta... aceastia sunt oamenii fara Dumnezeu, fara speranta fara liniste, cautand placere in cele lumesti, iar in ziua in care mor, mor plini de rautate si de frica, iar noi putem muri linistiti stiind ca acolo undeva exista Marele Nostru Salvator, pe care ei lau prigonit.
Scuze dar am o intrebare te rog sa-mi raspunzi:cine crezi ca a creat lumea?
pe tine cine te-a creat? cine te tine zi de zi in viata? cine iti da sanatate? NU DUMNEZEU? crezi ca nu exista? pune-ti inrebarea si da raspuns
Eşti amuzant/ă. De ţinut în viată mă ţine oxigenul. Sănătate au majoritatea oamenilor, ea se strică nu se dobândeşte de la o fiinţă inexistentă.De creat n-am de unde stii, nu eram de faţă când s-a întâmplat; nu că mi-ar păsa prea tare.
Nu e necesar sa dau dovada de lauda, nu ma comport ca unul, dar asta nu inseamna ca nu sunt, sicer am o oarecare inversunare impotriva ateilor, si cei ce incearca sa vorbeasca despre Tatal Nostru, si nu-l cunosc, sunt drept urmare niste mincinosi. "Si nici |Solomon in toata maretia lui nu sa imbracat astfel". Domnul sa te binecuvanteze draga mea.
Multumesc.Bine ai spus ca nu-L cunosc.Dar ce facem noi aici nu e decat o mare tiganiada si nu te gandi ca asta e un lucru crestinesc.Eu am o cunostinta care pana la 50 de ani a fost ateu inrait.Nu stiu exact ce, dar la un moment dat s-a intamplat ceva in viata lui ce l-a facut sa-l cunoasca pe Dumnezeu.Nu s-a convertit la nici o religie din cate stiu eu dar tot ce pot sa spun ca e omul lui Dumnezeu.Pentru mine e o lectie de viata.
) stii cum sa te scoti
))) pai ce sa-ti fac eu dar oxigenul cine-l da?
Bineinteles. Dumnezeu exista in fiecare dintre noi, mai mult sau mai putin, depinde de credinta fiecaruia. Daca il avem pe Dumnezeu in inima noastra ar trebui sa simtim pace si liniste sufleteasca. Astazi lumea nu prea are parte de asa ceva, e prea stresata si ocupata.