| Kramerwalt a întrebat:

Esti dispus sa-L accepti pe Dumnezeu in inima ta? Ca Domn al tau? Sau daca Il ai deja cum te simti?

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Cat de bine este sa ai nadejde.Sa traiesti stiind ca tu esti sub protectia lui Dumnezeu, El te ocroteste si iti vine in ajutor.Ba mai mult, sa stii ca ti-a pregatit un loc minunat unde sa iti petreci vesnicia!

46 răspunsuri:
| SmexyBoy a răspuns (pentru EmaS):

Ai observat duhul lor rau de cearta... aceastia sunt oamenii fara Dumnezeu, fara speranta fara liniste, cautand placere in cele lumesti, iar in ziua in care mor, mor plini de rautate si de frica, iar noi putem muri linistiti stiind ca acolo undeva exista Marele Nostru Salvator, pe care ei lau prigonit.

| iamy a răspuns (pentru SmexyBoy):

1 iignesti prea mult pentru un crestin si 2 acepta se scrie cu 2 de c adica accepta, i-l am fara cratima. adica il am.Stii umbla pe aici o vorba: nu mi-e rusine ca sunt crestin, mi-e rusine cu altii care spun ca sunt crestini.

| richarddawkins a răspuns (pentru EmaS):

Intra aici si te vom crede http://www.ip-adress.com/

| Bogonos_Iulia_1997 a răspuns (pentru SmexyBoy):

(y)frumos spus happy

| Speedmafia a răspuns (pentru hate1t4ll):

Scuze dar am o intrebare te rog sa-mi raspunzi:cine crezi ca a creat lumea?
pe tine cine te-a creat? cine te tine zi de zi in viata? cine iti da sanatate? NU DUMNEZEU? crezi ca nu exista? pune-ti inrebareabig grin si da raspuns

| SmexyBoy a răspuns (pentru iamy):

Stai putin draga mea, pe cine jignesc?
Te-am jignit cu ceva?

| hate1t4ll a răspuns (pentru Speedmafia):

Eşti amuzant/ă. De ţinut în viată mă ţine oxigenul. Sănătate au majoritatea oamenilor, ea se strică nu se dobândeşte de la o fiinţă inexistentă.De creat n-am de unde stii, nu eram de faţă când s-a întâmplat; nu că mi-ar păsa prea tare.

Jignesti oamenii care-ti citesc comentariile implicit si pe mine. Am citit multe din comentariile tale si daca-mi permiti iti dau un sfat-esti crestin da? demonstreaza asta!

Nu e necesar sa dau dovada de lauda, nu ma comport ca unul, dar asta nu inseamna ca nu sunt, sicer am o oarecare inversunare impotriva ateilor, si cei ce incearca sa vorbeasca despre Tatal Nostru, si nu-l cunosc, sunt drept urmare niste mincinosi. "Si nici |Solomon in toata maretia lui nu sa imbracat astfel". Domnul sa te binecuvanteze draga mea.

Multumesc.Bine ai spus ca nu-L cunosc.Dar ce facem noi aici nu e decat o mare tiganiada si nu te gandi ca asta e un lucru crestinesc.Eu am o cunostinta care pana la 50 de ani a fost ateu inrait.Nu stiu exact ce, dar la un moment dat s-a intamplat ceva in viata lui ce l-a facut sa-l cunoasca pe Dumnezeu.Nu s-a convertit la nici o religie din cate stiu eu dar tot ce pot sa spun ca e omul lui Dumnezeu.Pentru mine e o lectie de viata.

Cine face tiganiada?
Eu unul nu da margaritare porcilor, tine cont de lucru asta.
Si ce a facut Isus, cand a vazut pe negustori in templul de rugaciune?

"Ati facut din casa de rugaciune a Tatalui meu, pestera de talhari!"

Oare ce conteaza cu adevarat?
Religia?
Confesiunea?
Sau credinta?

| Leutzbv a răspuns (pentru SmexyBoy):

Lasa-l tinere pe asta de-si spune Duh666, ca daca nu are de ce sa se ia, se ia de cratimile in plus sau in minus. La cat de gresit gramatical se scrie pe TPU, asat e singura problema...happy Stai sa vezi cum scrie si el...hehe :0

| Speedmafia a răspuns (pentru hate1t4ll):

laughing) stii cum sa te scotilaughing))) pai ce sa-ti fac eu dar oxigenul cine-l da?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| elenush17 a răspuns:

Bineinteles. Dumnezeu exista in fiecare dintre noi, mai mult sau mai putin, depinde de credinta fiecaruia. Daca il avem pe Dumnezeu in inima noastra ar trebui sa simtim pace si liniste sufleteasca. Astazi lumea nu prea are parte de asa ceva, e prea stresata si ocupata.

| elenush17 a răspuns (pentru hate1t4ll):

Crede si nu cerceta.
Dumnezeu exista, traieste in sfinti si in minunile pe care le-au savarsit si pe care le savarsesc. O sa zici ca sunt niste facaturi