De buna voie si nesilit de nimeni, accept...nu cu inima unui ''ateu inrait'' fac eu pact cu diavolul
Sanatate...
Îl accept și-l consider un dar de la Dumnezeu.Credința sau necredința sunt localizate în duhul nostru indiferent de partea fizică.
După ce ateul a murit, adică duhul lui s-a despărțit de trup și a plecat să dea socoteală de viața lui lui Dumnezeu, ce mai rămâne e trupul, inima pe care le-a creat Dumnezeu, nu cred că mă pot afecta negativ. Dacă Dumnezeu consideră că mi-am încheiat rolul, pot muri subit pe stradă, stiința medicală o consider un dar de la Dumnezeu, o reflectare a asemănării cu Dumnezeu în inteligență și creativitate.
Exista anumite ipoteze care spun ca si organele pastreaza informatie asa cum face crierul,dar in cantitati mai mici, iar in cazul in care un organ al unei persoane cu un tip de mentalitate este transplantat la alta persoana exista posibilitatea ca o parte,extrem de mica, din mentalitatea, gusturile si preferintele aceluia sa le detii si tu.
Chiar era un caz interesant cu un individ care in urma unui transplant de inima a inceput sa iubeasca muzica rock, pe care o ura, a inceput sa manance salata pe care iar o ura si chiar a invatat sa mearga pe bicicleta si-a schimbat total modul de viata, iar concidenta bizara este ca cel de la care a primit inima iubea salata, muzica rock si era un ciclist inrait.
Este doar o presupunere, dar este una interesanta.
"După ce ateul a murit, adică duhul lui s-a despărțit de trup și a plecat să dea socoteală de viața lui lui Dumnezeu, ce mai rămâne e trupul, inima pe care le-a creat Dumnezeu, nu cred că mă pot afecta negativ."
Esti atat de sigur. Exista multe cazuri ciudate in care oameni ce au suferit transplant de organe au adoptat mentalitatea si stilul de viata al celui de la care au primit transplantul, unii chiar au avut si anumite amintiri ce nu le apartineau. Fenomenul se vrea a fi explicat prin existenta neuronilor si in organe, lucru cert, iar presupunerea este ca si acesti neuroni ar contribui la stocarea de informatii.
Oricum, e doar o presupunere.
DeProfundis99 întreabă: