Ce creștină bună, o să arzi în iad pentru asta! Ai uitat să-ți iubești aproapele?
Doar ca idee, e mai ușor să dai click dreapta pe imagine și „open image in new tab", nu e necesar să downloadezi poza și după să o pui pe alt site, doar ca să știi pe viitor, să nu te complici.
Și ca să nu te complici pot să-ți dau și facebook-ul să iei și de acolo poze, id-ul dacă ai nevoie de anumite poze, doar să-mi spui de ce ai nevoie ca să nu te plictisești pe net, am milă de voi trolli mai ales de ăia fără umor, vă ajut să vă consolidați viața online, sunt de treabă.
Cât despre zâmbet, acolo vorbeam, uite aici zâmbet:
http://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/......1355_n.jpg
A da și mai am o rugăminte, nu faceți chat la întrebări, puneți întrebări separat despre cât de zbârcită și fără țâțe sunt, merci.;;)
Pacat! Arati ca o fiinta normala; insa postarile indica altceva. Poate pana la bilantul vietii ceva o sa te schimbe. Fiecare fiinta poate lasa ceva bun in urma.
Ba da, este mult mai pasnica si are logica.Din ce ai spus tu nu reiese ca aia se omoara cu pietre si nu este nici un zeu ucigas.
Se vede că joci Metin, ți-ai pierdut toată concentrarea, era și o întrebare aici...
Dudă, atunci de ce te-ai obosit să răspunzi de două ori?
Dacă te durea „undeva" treceai peste, dar nu...
Nu aveam altceva mai bun de facut, nici acum nu am.
Este destul de apropiata de religia Ortodoxa, doar ca nu implica dreptul la viata. In aceasta religie esti mort.
Sex,sex se face in religia voastra? Un sex de ala nebun, indoctrinat cu perversiuni, un monument urias intru iubire si divinitate pentru sfinta perpetuare a speciei.
Normal că se face, uite cum e descris paradisul nostru:
„În pastafarianism, paradisul este un vulcan de bere și o fabrică de stripperi/stripteuze."
Ai grija cu "vulcanii"doar stii ca este punctul meu slab.Cratere si alte chestii fierbinti.
Da, pentru că noi vorbim de pastafarieni nu pastafariani, știi tu, ăia care cred în FSM, tipul ăla din spaghete și chiftele care a creat lumea și nu e egoist ca tipul prezentat de creștini...
Asta e un club nu religie. Si cred ca nici in cluburile astea nu sunt bine primiti ateii.
Daca ai fost vreodata crestina a trebuit sa crezi ca dumnezeu a creat universul(porcari), daca ai fost atee nu credeai nimic(adevarul), acum ca crezi in "Monstrul Zburător de Spaghete" trebuie sa crezi ca el a creat universul dupa ce a baut multa bere(). serios acum eu nu zic ca crestinismul este ceva adevarat dar asta cu monstrul zburator este chiar absurd
Sunt atee, întrebarea e pusă la caterincă.
Mi-am dat seama ca intrebarea ta este de fapt o gluma dar am raspuns de plictiseala
Eu ma bucur pentru tine, daca simti ca aceasta religie are acelasi punct de vedere ca al tau, dar totusi n-ar trebui in continuare sa ataci crestinismul, asa cum zicea si mai sus:
"Aș prefera să nu ataci ideile bigote, misogine, excrecabile ale celorlalți pe stomacul gol. Mănâncă mai întâi."
Doar spuneam si eu.
Credinta principala din pastafarianism este ca Monstrul Zburator de Spaghete a creat Universul dupa ce a baut o cantitate mare de bere. Toate problemele si imperfectiunile se datoreaza acestui lucru.
Da, da.e logic...
Mult mai logică decât povestea cu șarpele și cu mărul zic eu...
Fetițo,nu ești normală. Întoarce-te la Dumnezeu, cât mai vrea să te primească.
Dar Flying Spaghetti Monster este adevăratul Dumnezeu!
As prefera doar sa-ti urmezi calea si sa ne lasi si pe noi crestinii in pace sa vezi regretam? ca eu am o vorba; sai sara ochii cui o plange ca ai si tu un drum?
Dar cine nu te lasă în pace, aici este categoria religie nu creștinism, eu am întrebat dacă religia mea este mai bună decât altă religie, nu am sărit pe tine să te bat.
Deci dacă ai un răspuns lqa întrebare bine, dacă nu poți să o ignori.
Nu trebuie sa ne spui noua chestia asta.eu cred in DUMNEZEU si nu cred ca sunt foarte multi ca tine care sa nu creada in EL Si sa judece religia crestina.cand am zis ca nu esti normala nu m-am inselat acum, vad chestia asta. zici ca ideile voastre sunt mai inteligente ca ale crestinilor ca nu implica ura si alte chestii dar mie de ce mi-ai dorit raul? as vrea sa vada toti si sa spun tuturor ce inseamna religia asta a ta (sau cel putin pentru tine)sa sustii moartea copiilor serios.chiar am dreptul sa te judec pentru ca imi confirmi inca o data ca ai probleme cu capul...si app tu te-ai nascut in anul 1912foarte tare...hai impusca-te faci un bine oemenirii
Mie doar îmi confirmi că ești proastă, sincer.
Dacă ai ajuns să crezi că asta e o postare serioasă ai probleme. Și crede-mă că sunt foarte mulți care nu cred în „el", poate creierașul tă nu percepe că nu creștinismul este religia cu cei mai mulți adepți, deci nu sunteți deloc majoritari.
Și apropo, nu-i treaba ta când m-am născut, fă un bine omenirii și treci în bucătărie!
Si normal ca nu mi-a fost greu sa cred asta pentru ca esti o cretina care vorbeste numai aiurea...nu e nevoie sa trec draga mea la bucatarie mie are cine sa-mi gateasca asa ca ar fi bine sa mergi tu la bucatarie dar inainte treci pe la psiholog ok...un sfat prietenescsi nu am zis ca ma intereseaza cati ani ai doar ca tu ai pus 1912sa fim seriosi acumesti foarte amuzanta si hai sa nu fiu rautacioasa sa zic proasta ci doar "putin pregatita"hai fa pasi pe covorasi
„cretina"-Să precizezi asta la spovedanie, God nu-i mândru de ce zici!
Parcă îți plăcea să fi independentă, brusc îți gătește altcineva...interesant. Și eu merg și în bucătărie când îmi e foame, dar oricum nu prea mănânc deci nu asta îmi e problema.Psihologul nu-i pentru mine, e pentru oameni proști care se duc acolo să se vaite că n-au bani când dau pe ședință o grămadă. Dacă vrei să mă jignești ( deși nu reușești, doar mă enervează puțin emoticoanele de prost gust puse în exces) puteai să îmi spui să mă duc la psihiatru... e o diferență.
Și nu sunt puțin pregătită, nici măcar pe aproape. Poți să comentezi de glumele mele ( deși aia cu anul nu e nici măcar o glumă, l-am pus la nimereală pentru ca stalkeri ca tine să își bage unghia în gât), de aspect, de ce vrea creierașul tău dar de educație nu-i cazul, crede-mă.
m-ai dat pe spate serios...sunt independenta, cand am spus chestia asta m-am referit la familie, stau cu iubitul si are femeie care face manacare draga mea.si du-te unde vrei numai du-te undeva ca vad ca ai foarte mare nevoie de un doctor psihiatru sau psiholog ce vrei tu.si chiar nu imi bag unghia in gat femeie, ma mir de cat putin pregatita esti iar excesul de emoticoane da de inteles ca rad foarte mult pe seama prostiei din creierasul tau.in fine eu nu gasesc rostul acestui razboi asa ca pa. ceartate singura
Nu, emoticoanele în exces nu arată că râzi ca proasta la PC ci că vrei să pară asta.Și îți repet, n-am nevoie de nici un psiholog/spihiatru (probabil nici nu înțelegi care e diferența fără să cauți în dex).
Apropo, sper că ești căsătorită, altfel lui God nu-i place de tine și ce faci!
Totuși nu te mira cât de „slab pregătită sunt" că nu-i cazul, ți-am zis. Nu știu la ce facultate ești tu (dacă apuci și așa ceva), ce liceu ai făcut ( sper că nu îmi zice una dintr-un industrial de la prelucrarea lemnului cât de prost pregătită sunt) și ce performanțe ai avut tu așa că nu comentez. Cât timp nici nu n-ai habar mai bine taci că nu îți arăți decât frustrarea. Pe internet toți sunteți inteligenți, în realitate nu știu câți ați avut performanțe cu adevărat.
Ce ar fi sa iti bagi tu unghia in gat acum draga mea eu sunt inca la liceul 2 tec.profil contabilitate, stiu foarte bine sa fac diferenta intre un psihiatru si psiholog. psihologul este cel care ajuta persoanele cu anumite depresii si tulburari iar psihiatrul este pentru cei ce au o doaga sarita ca tine.cat despre "God"ca deja ma enervezi folosind cuvantul asta probabil nu e mandru de mine de fapt nimeni nu il poate face mandru pe EL in totalitate, nu sunt casatorita dar o sa fiu la vara in augustasa ca stai linistita ca stiu eu ce fac cu viata mea.si mersi pentru "complimente" draga dar ma doare direct in ***** de ele,nu trebuie sa iti arat tie cat de,desteapta sunt, daca eram proasta precum zici tu nu mai treceam peste atatea probleme.si nici nu faceam un liceu pe munca mea.asa ca te rog frumos sa ai grija ce vorbesti, nu prea ma intereseaza ce crezi dar este chiar enervant ca vrei sa pari ft inteligenta.si mai ales vrei sa arati ca tie nu iti pasa de nimic si ca esti nu stiu ce cand de fapt tu esti cu totul altceva.si imi pare bine pentru tine daca esti intreaga la cap desi mie imi arati cam opusul. vrei sa arati ca nu iti pasa cea ce iti spun dar am impresia ca tu te cam musti de limba cand citesti aceste randuri.ok femeie las-o balta eu ma pun la un film sincer chiar nu mai am chef sa vb cu nimeni. desi imi place la nebunie sa vorbesc in contradictoriu cu cineva.ramai cu inteligenta si cu performantele tale. duroo
Omiți ceva, tu habar n-ai cine sunt ca să zici că mă dau drept altcineva. N-am niciun interes să mă dau drept altcineva ținând cont că sunt fericită cu persoana mea deși sunt foarte conștientă și de defectele mele ( care ți-am zis, nu țin de educație dar tu tot insiști pe tema asta. Dacă te interesa așa de mult educația mea te anunț că sunt la cel mai bun liceu din județ-C.N.L Zinca Golescu, google it-, la profil mate-info, am fost la câteva olimpiade județene și acum mă pregătesc pentru a da Cambridge-ul și alte câteva concursuri. Deci cum am zis, nu mai insista asupra educației mele că am avut eu grijă.).
Și nu, nu „mă mușc de limbă" ci doar mă uimesc cum o aparentă creștină trăiește în concubinaj și înjură. Comportamentul tău arată că ești creștină doar cu numele, felicitări!
Vizionare plăcută.
Nu am zis ca sunt sfanta am si eu defectele mele.in plus chiar nu am injuratsi foarte bine te felicit daca este intr-adevar adevarata chestia asta sa o tii tot asa.si ti-am zis traiesc in concubinaj intr-adevar dar asta nu o sa fie pentru mult timpsi nu am insistat deloc asupra educatiei tale ci dimpotriva tu ai deschis subiectul acesta.si daca tot ai deschis subiectul am tinut sa iti spun ca nu sunt asa proasta cum mentionai tu mai devreme.si eu sunt foarte mandra de mine tocmai de aceea nu bag in seama vorbele rele asa ca cred ca nu e cazul sa ne judecam una pe alta nu are rost.in plus pierdem timpul aiurea si timpul e pretios. si iti spun ceva la cum sta situatia in Romania chiar nu conteaza ce scoala ai facut tu sau ce esti u.in alte parti poate vei avea succes in fine.MERSI MULT.O SEARA PLACUTA
Apropo daca mi-am aparat religia asta nu inseamna ca ma duc in fiecare zi la biserica si ca nu fac nici o gresela, din pacate nu sunt asadar cred in DUIMNEZEU.
O ba da, FSM nu a ucis pe nimeni, ne îndemană la pace, să fim toleranți etc.
Chiar El zicea că mulți consideră o religei adevărată doar după vechime, chiar dacă pastafarianismul este o religie relativ nouă ea ne învață să fiu mai buni, FSM nu ucide și nu vrea să se facă crime în numele lui în schimb Dumnezeu a ucis și a vrut și crime în numele lui, FSM acceptă oamenii indiferent de stil și comportament dar Dumnezeu zice că trebuie să fi ucis cu pietre dacă eși gay, FSM nu îi trimite în infern pe cei care nu cred în el dar Dumnezeu o face, FSM nu vrea biserici ci vrea să folosim banii în scopuri mai bune dar Dumnezeu vrea biserici și tot așa. Care e mai bun?
Unde a zis dumezeu ca, gay sa fie ucisi cu pietre? Toate religiile sunt create de oameni ca sa conduca lumea deci totul e fals traim in umbra masonilor, cine e omul in fata lui umnezeu? Nu cred ca dumnezeu a zis ca doar cei cu o anumita religie se vor mantui, ca sa ajungi la el nu trebuie sa crezi in o anumita religie, caci si satana cunoaste pe dumezeu, satana stie biblia pe de rost, deci toate religile sunt FALSE.
A zis în Biblie, din cauza asta și distrus două orașe...
Toate aceste mici religii au derivat odata doar dintr-una,aceasta nu se poate numii o religie,ci doar o inventie a unor oameni care nu sunt de acord nici cu crestenismul nici cu satanismul,intr-adevar sunt un numar foarte mare de adepti a acestei "religii",pentru ca oamenilor li se par mult mai logic ceea ce prezinta aceasta religie pastafarianism si nu cunosc adevaratele cai pentru ca tu si restul nu va intelegeti sensul vostru pe lumea asta.
Consider ca este doar o modalitate de a-si bate joc de D-zeu si de creatia lui pe acest pamant,hai sa fim sinceri Flying Spaghetti Monster,desene? Zau? Clasa I-a sau ce? Hai sa fim seriosi,aceasta religie te atrage pentru ca asta e conceptul tau asupra acestei lumi.
Nu te judec,nu am nimic cu tine,chiar te incurajez in calea pe care ai ales-o, parerea mea nu conteaza la fel nici a ta, esti liber sa faci cum doresti si sa traiesti in felul tau.