Craciunul se sarbatoreste in familie.Si nu este distractie, trebuie sa ii multumim lui Dumnezeu pentru darul Lui pentru intreaga omenire, Domnul Isus.Se merge cu colinda, se primesc colindatori.
Daca eu ma distrez de craciun, o sa vina dumnezeu la mine si o sa ma trmita in iad?
Ce propaganda am facut eu aici?
Eu? Cred ca ma confunzi.
Inainte sa i-o tai scurt lu' Ema fa-ti tu "craciunul" la alta data decat cea stabilita de crestini care inseamna ca sarbatoresc nasterea Domnului. Ca pentru tine Craciunul inseamna Coca Cola si agatat gagici sa fi sanatos, Mai ales ca nu s-a adresat expres tie, ci a afirmat un adevar, fie ca God exista sau nu, fie ca tu crezi in ceva sau nu. Invata sa fi politicos fie ca esti satanist, fie ateu, fie ce mai vrei tu. E vorba de oameni. Si daca nu te ascundeai dupa monitor si erai fata in fata cu ea taceai marc. Nu mi-o lua in nume de rau. Craciun fericit!
Haha. Eu urasc Craciunu `.
Http://ro.wikipedia.org/wiki/Format:Jude%C8%9Bul_Prahova
http://ro.wikipedia.org/wiki/Jude%C8%9Bul_Prahova
http://www.cjph.ro/index.php?_init=prezentare.localitati&type=orase
Municipii în județul Prahova.
Ploiești
2 Câmpina
orașe
1 Azuga
2 Băicoi
3 Boldești Scăieni
4 Breaza
5 Bușteni
6 Comarnic
7 Mizil
8 Plopeni
9 Sinaia
10 Slănic
11 Urlați
12 Vălenii de Munte
Pai daca mama ta e o gospodina desavarsita,care pregateste atatea bunatati,pentru cine crezi ca le face? Pentru tine(inteleg ca esti unicul copil)pentru a te multumi!
Iar tu ar trebui ca macar aceasta zi sa ti-o petreci in familie! Sa le faci cadouri parintilor,iar mamei sa ii multumesti si sa o complimentezi pentru bunatatile pregatite!
Distractia o lasi pentru alte zile,Craciunul e dedicat familiei,in totalitate.
Gaseste un film bun,o comedie sau un film de Craciun, pe care sa il vizionati dupa ce luati masa, care sa destinda atmosfera si sa va faca sa va simtiti bine!
Geografia ta scartaie! Orasul Prahova? Nu stii in ce oras locuiesti?
Sincer nu le am cu geografia, dar nu am auzit de orasul Prahova. Poate gresesc. In fine, in judetul Prahova, ar fi multe, depinde in ce oras.
Fata eu zic sa iei masa in familie vorbesti cu prietenul si poate vine la tine, lasa-ti protocoluri cu nu sunt bani, doar strangeti-va impreuna si apoi daca simti nevoia organizati ad hoc tineretul ceva. Oricum Craciunul e Craciun asa ca ...traieste clipa! Craciun fericit!
Craciunul este o sarbatoare care e frumoasa in familie. eu zic sa te bucuri de parintii tai cat sunt langa tine. eu de curand mi-am pierdut tatal si chiar daca am faminia mea nimic nu mai e ca inainte. de sarbatori, mergeam la ei, erau de toate... acum nu mai e tata si ceva s-a rupt in mine.
Imi Cer miii si miiloioane de Scuze dar cred ca ti ai ales in prieten si ai un iubit linga tine un prieten nu de la tara,,, ci de la cea mai indepartata tara")Scuza ma ca ti am raspuns asa dar cred ca esti foarte trista si necajita(Imi pare rau pentru tine,
Buna. Ai putea sa inviti familia prietenului tau la tine si sa faceti impreuna craciunul, iar seara ai putea sa te duci intr-un club cu prietenul tau
DeProfundis99 întreabă: