| ingh3rash a întrebat:

Eu stau la oras cu parintii mei pensionari, in ziua de Craciun vor fi de toate pe masa, mama e o gospodina, dar si multa plictiseala, prietenul meu e de la tara, cu familia lui nu vrea sa faca nici nu ar avea unde, prietenii lasa de dorit, eu aici la oras am o prietena, dar ma rog mereu deea sa facem craciunul impreuna, m-am saturat ca eu si prietenul meu sa cascam in ziua de Craciun, veri daca i chem i spun ca nu au banii...Nici nu stiu unde sa ma duc, simt nevoie sa ma distrez. Aveti vreo idee? vreun eveniment in orasul prahova?

26 răspunsuri:
| goejoy a răspuns:

In PH nu e distractie laughing asta e buna

| MMihai a răspuns:

Http://ro.wikipedia.org/wiki/Format:Jude%C8%9Bul_Prahova
http://ro.wikipedia.org/wiki/Jude%C8%9Bul_Prahova
http://www.cjph.ro/index.php?_init=prezentare.localitati&type=orase
Municipii în județul Prahova.
Ploiești
2 Câmpina

orașe
1 Azuga
2 Băicoi
3 Boldești Scăieni
4 Breaza
5 Bușteni
6 Comarnic
7 Mizil
8 Plopeni
9 Sinaia
10 Slănic
11 Urlați
12 Vălenii de Munte

| VadTot a răspuns:

Imi Cer miii si miiloioane de Scuze dar cred ca ti ai ales in prieten si ai un iubit linga tine un prieten nu de la tara,,, ci de la cea mai indepartata tara"laughing)Scuza ma ca ti am raspuns asa dar cred ca esti foarte trista si necajitacrying(Imi pare rau pentru tine,

| VadTot a răspuns:

Apropo inca ceva pe unde vine acest oras prahova?laughing))

| ioana1704 a răspuns:

Craciunul este o sarbatoare care e frumoasa in familie. eu zic sa te bucuri de parintii tai cat sunt langa tine. eu de curand mi-am pierdut tatal si chiar daca am faminia mea nimic nu mai e ca inainte. de sarbatori, mergeam la ei, erau de toate... acum nu mai e tata si ceva s-a rupt in mine.

| EmaS a răspuns:

Craciunul se sarbatoreste in familie.Si nu este distractie, trebuie sa ii multumim lui Dumnezeu pentru darul Lui pentru intreaga omenire, Domnul Isus.Se merge cu colinda, se primesc colindatori.

Răspuns utilizator avertizat
| XxXBlackVampireXxX a răspuns (pentru EmaS):

Daca eu ma distrez de craciun, o sa vina dumnezeu la mine si o sa ma trmita in iad?batting eyelashes

| EmaS a răspuns (pentru lolosaurus):

Ce propaganda am facut eu aici?

| Vladuthz a răspuns (pentru EmaS):

Esti culmea, esti credincioasa si nu stii ca Iisus se scrie cu 2 de ii? Vezi ca ai sa arzi in iad de Craciun pentru asta devil

| cherrybomb a răspuns:

Buna. Ai putea sa inviti familia prietenului tau la tine si sa faceti impreuna craciunul, iar seara ai putea sa te duci intr-un club cu prietenul tau

| EmaS a răspuns (pentru Vladuthz):

Ai vrea tu!

| EmaS a răspuns (pentru lolosaurus):

Eu? Cred ca ma confunzi.

Nu, spre deosebire de tine eu nu as dori chinul etern nimanui, cu toate ca sunt persoane pe care le urasc din toata inima si le doresc moarte devil, dar nu si chinul etern asa cum prevede scumpa voastra religie happy

| EmaS a răspuns (pentru Vladuthz):

Nu ai voie sa urasti pe nimeni.Cine uraste este un ucigas.

Ura este un instinct animalic, care apare fie ca vrei fie ca nu, poti uri pe cineva si fara sa-i faci rau, si nu oricine uraste este un ucigas, oricine nu-si poate controla ura este un ucigas.

| justitiarul a răspuns:

Pai daca mama ta e o gospodina desavarsita,care pregateste atatea bunatati,pentru cine crezi ca le face? Pentru tine(inteleg ca esti unicul copil)pentru a te multumi!
Iar tu ar trebui ca macar aceasta zi sa ti-o petreci in familie! Sa le faci cadouri parintilor,iar mamei sa ii multumesti si sa o complimentezi pentru bunatatile pregatite!
Distractia o lasi pentru alte zile,Craciunul e dedicat familiei,in totalitate.
Gaseste un film bun,o comedie sau un film de Craciun, pe care sa il vizionati dupa ce luati masa, care sa destinda atmosfera si sa va faca sa va simtiti bine!
Geografia ta scartaie! Orasul Prahova? Nu stii in ce oras locuiesti? raised eyebrows

| carpediem a răspuns:

Sincer nu le am cu geografia, dar nu am auzit de orasul Prahova. Poate gresesc. In fine, in judetul Prahova, ar fi multe, depinde in ce oras.

| carpediem a răspuns (pentru lolosaurus):

Inainte sa i-o tai scurt lu' Ema fa-ti tu "craciunul" la alta data decat cea stabilita de crestini care inseamna ca sarbatoresc nasterea Domnului. Ca pentru tine Craciunul inseamna Coca Cola si agatat gagici sa fi sanatos, Mai ales ca nu s-a adresat expres tie, ci a afirmat un adevar, fie ca God exista sau nu, fie ca tu crezi in ceva sau nu. Invata sa fi politicos fie ca esti satanist, fie ateu, fie ce mai vrei tu. E vorba de oameni. Si daca nu te ascundeai dupa monitor si erai fata in fata cu ea taceai marc. Nu mi-o lua in nume de rau. Craciun fericit!

| carpediem a răspuns (pentru VadTot):

Prahova se scrie cu P mare si ti-ai cu cratima. Adica cum "ti-ai ales in prieten"?

| carpediem a răspuns:

Fata eu zic sa iei masa in familie vorbesti cu prietenul si poate vine la tine, lasa-ti protocoluri cu nu sunt bani, doar strangeti-va impreuna si apoi daca simti nevoia organizati ad hoc tineretul ceva. Oricum Craciunul e Craciun asa ca ...traieste clipa! Craciun fericit!

| VadTot a răspuns (pentru carpediem):

Your politruc?!laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Haha. Eu urasc Craciunu `.