| Isaia a întrebat:

Evolutia distrusa cu 5 intrebari:

1. Daca Evolutia e adevarata, atunci de ce maimutele nu mai evolueaza si acum in oameni?

2. Daca oamenii au "evoluat" in Africa, atunci de ce acum avem albi, chinezi si tot felul? Ar fi trebuit sa fim toti negri.

3. Dati-mi un exemplu in care o specie se transforma in alta specie. Toate exemplele date de evolutionisti sunt bacterii care prezinta caracteristici noi si prostii de genul asta. Asta nu sunt dovezi pentru Evolutie.
Animalele nu evolueaza dintr-o specie in alta. Eu am avut un caine timp de 15 ani si ghici ce... tot caine a ramas. Daca evolutia era adevarata trebuia sa se transforme in altceva.

4. Unde sunt fosilele de tranzitie de la un animal la altul?
N-am vazut inca un schelet de crocodil cu cioc de pasare si cu aripi...

5. Daca am evoluat de la 'negri' si am ajuns sa fim albi prin magie, atunci de ce inca mai exista negri? trebuiau sa devina si ei albi.

Evolutia e doar o teorie.
De ce credeti ca se numeste Teoria Evolutiei? daca era adevarata se numea Fapt nu Teorie... asta inseamna ca nu exista nici o dovada ca e reala. oricine poate creea asa tot felul de teorii.

79 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Narcis2007 a răspuns:

1.oamenii nu au evoluat din maimute, omul si maimuta au avut un stramos comun
oamenii s-au adaptat la mediu, nu e nevoie de pigmentii din piele daca soarele nu e puternic(cum e in africa)
http://www.sanparks.org/......lution.jpg
evolutia are loc in zeci-sute de mii de ani, nu e ceva vizibil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Meriti o bere.
Nu am mai ras asa cu pofta de ceva timp.
O sa stau cu ochii pe caine pana una alta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai auzit de gravitatie? E doar o teorie si aia, nu un fapt (ca deh, poarta numele de "teorie" nu de "fapt")... acum du-te arunca-te de pe un bloc sau din avion fara parasuta ca nu patesti nimic. Trust in jesus for he will be your wings.

| francesca89 a răspuns:

Poftim?laughing) Evolutia nu se intampla peste noapte! Nici tu, nici stra stra stra stra stra nepotii tai nu vor vedea o maimuta transformandu'se....Cata ignoranta...ar trebui sa-ti fie rusine

| francesca89 a răspuns:

Si cum ma rog crezi ca poti ditruge evolutia cu 5 intrebari de toata jena? laughing

| Duhovnicul a răspuns:

Tu ai senzatia ca evolutia e ca la Pokemon? laughing
Merci pentru intrebare, mi-ai inveselit ziua happy

Apache
| Apache a răspuns:

Cum ai putut ma sa distrugi teoria evolutiei in halul asta?

Praf si pulbere ai facut-o cu asemenea dovezi...
Nimic nu a mai ramas din ea!

| Musique a răspuns:

Mamă, ești atât de stresat cu câ(hapciu)catul ăsta că ai început să dai în penibil.
Crezi că un om întreg la cap (pe tine te exclud, oamenii nu-și urmăresc câinii ca să vadă dacă nu se transformă în libelule sau în elefanți) nu își dă seama și singur că asta e o simplă teorie? Niciodată nu o să vezi evoluția cu ochișorii tăi, nici tu nici copiii copiilor tăi. Dacă ai fi postat doar ultima parte din întrebarea ta, nu te-ar mai fi luat nimeni în râs.

Mai urmează să zici că trebuie să merg să mă spovedesc.
O zi frumoasă!

| contαbαndonαt a răspuns:

Faceti ceva si stergeti-i naibii contul astuia ca sincer are o problema, una obsesiv-compulsiva.Iar voi, astia care ii tot raspundeti la postarile astea care se vor a fi niste intrebari rezonabile (poate in lumea lui), nu ii mai dati omului apa la moara, caci tocmai pentru ca-l bagati prea mult in seama isi permite sa umple categoria asta cu enspe mii de postari invalide! Voi chiar nu realizati?

NOname
| NOname a răspuns (pentru contαbαndonαt):

Glumește și omul. N-are voie?
Pe mine una, mă amuză. : )

| contαbαndonαt a răspuns (pentru NOname):

Adica face trolling? asta s-ar mai intelege, asa s-ar explica si faza cu evolutia la caini laughing mda... unii chiar n-au ce face.

NOname

Da, și eu am un cocoș care nicicum nu vrea să se transforme în iepure (îi dau și morcovi). : ))

| Dragotta a răspuns:

''
1. Daca Evolutia e adevarata, atunci de ce maimutele nu mai evolueaza si acum in oameni?''

Pentru ca maimutele de astazi, maimutele moderna nu se vor face oameni niciodata pentru ca oameni si maimutele au acelasi stramos.Este o misinformare ca omul se trage din maimuta.

''
2. Daca oamenii au "evoluat" in Africa, atunci de ce acum avem albi, chinezi si tot felul? Ar fi trebuit sa fim toti negri.
''
Oameni s-au adaptat pentru mediul in care traiesc.

''3. Dati-mi un exemplu in care o specie se transforma in alta specie. Toate exemplele date de evolutionisti s...''

Evolutia se intampla gradual pe un timp foarte lung, o specie nu poate da nastere la o cu totul alta specie, ceva de genul un dinozaur la o pasare.Nu,evolutia este graduala.

''4. Unde sunt fosilele de tranzitie de la un animal la altul?

N-am vazut inca un schelet de crocodil cu cioc de pasare si cu aripi...
''

Daca vrei tu sa stii toate fosilele sunt fosile de tranzitie pentru ca animalele au evoluat, si inca evolueaza.Fosile de tranzitie exista.

''5. Daca am evoluat de la 'negri' si am ajuns sa fim albi prin magie, atunci de ce inca mai exista negri? trebuiau sa devina si ei albi.''

Daca america a fost colonizata de europeni, de ce mai exista Europeni? Te las sa te gandesti putin la intrebarea asta.

''Evolutia e doar o teorie.''

Creca tu nu ai habar ce inseamna Teorie in stiinta... Teoria este cel mai intalt punct la care poate ajunge stiinta bazat pe dovezile curente.
Cea ce zici tu acolo cu ''de ce se numeste teoria evolutiei daca era adevarata se numea fapt'' tu te referi la ipoteza, o speculatie. Exact cum este religia.

Uite aici niste websiteuri care iti vor raspunde la mai toate intrebarile. Daca am gresit ceva cand am scris sa ma scuzi, uitate pe site, acolo sunt informatii precise.

http://www.talkorigins.org/indexcc/list.html

Neobrazatul, lipsa de respect si recunostinta pentru l-a crescut!tongue data viitoare sa manance doar tarate.

NOname

Și-a făcut și-un cuib din varză, iar puii tot-s gălbui.
Dar îl mai țin până la primăvară, poate mă binecuvântează cu minunea de Paște. : ))

laughingO-kay.Daca ai timp si vrei, poti sa-mi rasp. si mie la intrebarebig grin

| mODIN a răspuns (pentru Isaia):

Recunoaste,esti doar un trol! Vrei sa vezi cum se enereveaza lumea.

NOname
| NOname a răspuns (pentru mODIN):

Un troll bun nu-și dezvăluie adevăratele intențiile. tongue
Îl subestimezi pe Isaia al nostru?

| Exilee a răspuns (pentru Dragotta):

Tin minte ca in urma cu cateva posturi si tu sustineai ca omul se trage din maimuta. E ca mine?

| sublime89 a răspuns:

S-o tii tot asa, chiar faci un serviciu ateilor : ))

| danut a răspuns:

1 Ca sa ne faca noua "in oftica".
2 Pai atunci toti erau sclavi si cine mai erau "stapanii"?
3 Userul Moisie (si altii) isi schimba NICK-ul la cateva saptamani.
4 Numai spune ceva ca acu, acu le tiparesc pe imprimante 3D.
5. Ne mai trebuie "scavi" din cand in cand.
Definitie: se numeste. teorie pentru a parea ceva ..stiintific, ca altfel se numea..bancuri cu Bula.

| Dragotta a răspuns:

Era evident ca userul acesta e troll, sau foarte prost, oricum nu am postat doar pentru el.

| adrian1419 a răspuns (pentru Isaia):

Biblia e doar o poveste, oricine poate fabula

| Mădă0611 a răspuns (pentru danut):

"2. Daca oamenii au "evoluat" in Africa, atunci de ce acum avem albi, chinezi si tot felul? Ar fi trebuit sa fim toti negri." - daca Adam si Eva sunt parintii tuturor oamenilor, cum se face ca avem albi, chinezi si tot felul?

| Calininio a răspuns:

Ori esti extrem extrem de troll, ori extrem extrem de prost. Daca e prima, bravo. Daca e a doua, fii atent aici: 1. Maimutele nu evolueaza in oameni pentru ca oamenii nu au evoluat niciodata din maimute. Atat maimutele cat si oamenii au evoluat impreuna dintr-un stramos comun. 2. La inceputuri nu era nimeni negru tuci. O parte din oameni au ramas in Africa, unde cei cu pielea ceva mai neagra au trait mai mult pentru ca erau adaptati caldurii. La randul lor au facut copii (care aveau variatii mici in culoarea pielii, de ex: 5% mai negru, la fel de negru si 5% mai alb) iar cel cu 5% mai negru a reprodus mai mult. Acelasi lucru s-a intamplat si in Asia, Europa si restul continentelor. 3.Asta nu-i intrebare, e doar bullshit. Ghici ce, nici Teoria Evolutiei nu spune ca un caine trebuie sa devina pasare in maxim 15 ani. Ci ca din bacterii fara flagel rezulta (prin selectie naturala) bacterii cu flagel de 1 cm, apoi de 2, apoi de 5, apoi cu picioruse sau cu aripioare (aici se distinge o separare a speciilor), apoi piciorusele alea la copii bacteriei respective sunt mai mari, mai puternice, copii copiilor sunt deja mai mari decat initial, copii copiilor copiilor deja au gura, copii lor au dinti. (iar prin "copii" nu ma refer la 1 generatie, ci la o serie foarte lunga de generatii, care au avut timp sa se dezvolte in milioane de ani). Cum am explicat si mai devreme, nu exista tranzitie de la un animal la altul, ci de la un precursor al animalelor spre mai multe ramuri. Iar aceste fosile se gasesc la o institutie foarte greu accesibila, si unde nu toti spalatii pe creier au acces. Aceasta institutie se numeste muzeu. Du-te la Antipa si vezi acolo tot ce vrei tu. 5. Iar bullshit. Despre ce magie vorbesti? "Evolutia e doar o teorie" Guess what, in orice ai crede tu, ceea ce ti se spune ca s-a intamplat de fapt, tot teorie e. Doar ca "cea mai teorie" e aia care are dovezi. Si pana acum, asta este cea evolutionista. Povestea cu "omul a fost facut din lut de un mos barbos din ceruri" e, ce sa vezi, tot o teorie. Doar ca aici, dovezi ioc.