Criptozoologia nu-i o stiinta, ci o pseudostiinta. Pseudostiinta e un fel de credinta care incearca sa demonstreze fara dovezi ca ceva-i adevarat.
Yeti si Big Foot nu pot fi dovediti ca fiind reali, de aia doar se crede ca sunt reali. Doar fiindca s-au gasit urme, nu inseamna ca apartin unor fapturi din folclor.
Bestia din Gévaudan chiar a existat. În Franța au și monumente unde această bestie făcea ravagii.
Poate era un lup care a evoluat! Animalele nu mai evoluează acum?
Nici n-am auzit de ea pana acum, cand am cautat date despre ea. Nu pare a fi ceva supranatural, mai degraba un lup mai mare.
Criptozoologie sunt basme de fapt
este știința care se ocupă cu descoperirea speciilor de animale aparent dispărute sau a căror existență nu a fost dovedită.
https://ro.wikipedia.org/wiki/Criptozoologie
stiinta este cand dovedesti ceea ce afirmi nu cand afirmi si nu dovedesti, as vrea sa scriu un studiu despre atei, un ateu gandeste mai analitic decat cineva care crede in dumnezeu, tu gandesti dogmatic si orice ti se spune impotriva a ceea ce crezi esti convins, intrebarea ta e de fapt o afirmatie, eu cred ca e adevarat si pauza, nu conteaza ca imi poti dovedi ca gresesc
Bossa100000 întreabă: