Vrei sa zici "care dintre cele doua vi se pare mai posibila?", fiindca e clar ca prima e mai buna.
Nu e vreuna mai posibila decat alta, cel putin, nu cu mult.
Ca sa se mentina prima e nevoie de efort din partea tuturor tarilor pentru a se ajunge la un progres tehnologic in care orice munca fizica va fi inlocuita cu roboti si oamenii sa aiba toate cele necesare existentei pe gratis. Asta ar fi un paradis.
Dar daca un singur om are in plan distrugerea planetei cu rachete nucleare (Coreea de Nord care tot ameninta, desi doar amenintarile sunt de ea), atunci se va instaura posibilitatea a doua pentru destul de mult timp.
Tehnologia nu e rea sau buna. Tehnologia e doar o unealta, precum cutitul din bucatarie.
Pai ma crestinilor care nu va suportati intre voi, de ce nu faceti ma o lume a iubiri? de ce nu a fost o lume a iubiri timp de multe secole cand biserica controla tot, inclusiv si cand faceai sex, de ce nu a fost o lume a paci si a iubiri, din contra a fost o lume opusa a ceea ce pretindeți voi, de fapt de cand cu tehnologia viata este mai usoara plus multe boli sau vindecat, de ce vezi doar raul in tehnlogie? de ce te folosesti de ia? sunteti 2, 5 miliarde de crestini, inainte de a scrie mai gandeste
Da, asa e. Tehnologia e buna in mainile unei persoane cu intentii bune.
O fi adevărat că există 2, 5 miliarde de creștini, dar trebuie ținut cont că marea majoritate sunt creștini doar cu numele, iar de la oamenii de genul ăsta nu poți avea așteptările pe care le-ai menționat tu mai sus. Există doar câțiva creștini adevărați și aceia se străduiesc din răsputeri să ducă lumea pe un drum mai bun, dar sunt totuși în minoritate și nu prea sunt luați în seamă.
Dacă ai citi Biblia cu atenție, ți-ai da seama că nici una din variantele date de tine nu sunt bune. Într-adevăr, Pământul nu va mai exista, la un moment dat, și necredincioșii vor pieri odată cu el. Însă creștinii (și țin să menționez că doar adevărații creștini, nu cei care pretind că sunt, dar se comportă mai rău ca ateii și dezic Biblia) vor fi luați să trăiască veșnic în Împărăția lui Dumnezeu. Asta ar fi a treia variantă și cea adevărată
Adam si Eva traiau in pielea goala inainte sa pacatuiasca pe Pamant. Dumnezeu nu si-a abandonat planul ca Pamantul sa devina in cele din urma un Paradis. In cer ajung doar 144000 rascumparati de pe Pamant. Restul vor fi inviati sau sculati pe Pamant. Hristos a murit in carne si oase ca sa rascumpere trupuri ijn carne si oase ca sa traiasca vesnic pe Pamant in carne si oase si sa faca se x vesnic pe Pamant. Gradina Edenului era o bucata de rai pe Pamant. Raiul va fi pe Pamant.
Pamantul va deveni un paradis plin de oameni vesnic tineri si fericiti sub guvernarea lui Dumneze.
Citește despre : Cer nou si pamant nou.
Doar un martor al lui Iehova mi-a mai zis asta o dată, dar n-a reușit să mă convingă Eu am credința mea și știu că ceea ce spun este adevărat. Dar doi oameni care sunt amândoi ferm convinși că au deplină dreptate, nu se prea pot înțelege pe subiectele de genul ăsta, așa că nu mai comentez nimic Oricum la un moment dat, vom avea ocazia să vedem cine a avut dreptate și cine nu, iar atunci... Dumnezeu să aibă milă de noi toți.