Ai facut o afirmatie o poti demonstra?
(dumnezeu exista)?
a doua afirmatie facuta religia crestina e singura in care se regaseste dumnezeu de unde sti poti dovedi asta?
La tine e eroarea.indiferent de ce crezi si ce alegi nu vei putea niciodata sa dovedesti ca Dumnezeu nu exista!
Sa moara Bibi daca am inteles ce vrei sa zici.
"Exista Dumnezeu? Daca da, atunci de ce alegem in a ne indoctrina cu creationismul? Unde e eroarea?" sau "Exista Dumnezeu? Daca da, atunci de ce alegem in a ne indoctrina cu evolutionismul? Unde e eroarea?"?
Daca e a 2-a, raspunsul e: daca unii nu inteleg ce spun oamenii de stiinta, nu inseamna ca e gresit si nu e dovada ca dumnezeu exista.
He he he..., eroarea este chiar in modul in care ai formulat intrebarea, he he...
''Ateismul este o infirmitate, o monstruozitate si o eroare fundamentala a naturii umane.'' ''Mintea care cugeta ca nu exista Dumnezeu cade in propria sa sentinta, caci a te lupta din toate puterile impotriva a ceea ce nu exista dovedeste nebunia acestei lupte nonsensul, absurdul si prin urmare si nebunia mintii care o conduce'' (Parintele Arsenie Boca)
Eu m-am referit ca dumnezeu poate ca se regaseste in doctrina mulsulmana, iudaica si nu doar crestina, dumnezeu nu e doar crestin la asta m-am referit
Ioan 3:16
DACA NU:
JUDECATA
Ioan 5:24
http://www.youtube.com/......?/playlist