| Dandanache a întrebat:

Exista evolutionisti si creationistii dispusi deopotriva sa recunoasca ca sunt intrebari (referitoare la teoria pe care ei o sustin) la care nu au un raspuns? Cu alte cuvinte, ca teoria lor are unele carente?

6 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Raspunsurile in ce priveste teoria evolutionista se cauta de catre oameni de stiinta adevarati, care publica articole cu peer-review in jurnale stiintifice de prestigiu. Cei care contesta evolutia publica pe internet si radio sant. Cum zicea un crestin pe Wikipedia: "If it does not walk like a duck, does not talk like a duck, and avoids ducks like the plague, there is little reason to assume its a duck. Or scientist, in this case."

| Inferno a răspuns:

Stai putin, aici noi vorbim de o teorie stiintifica nu una religioasa, deci gandirea trebuie sa fie una obiectiva.
Subiectivismul se manifesta doar in cadrul religiiei, stiinta este obiectiva.
Ce daca teoria evolutiei e falsa, cui ii pasa? Daca este falsa cautam alte tipare ce se potrivesc si gasim alta adevarata.

| RAY a răspuns:

Sunt multe intrebari fara raspuns in cea ce priveste teoria evolutiei eu macar recunosc sunt sincer, exista si mai multe intrebari privind big bang tot nu inteleg ce la cauzat, stiinta nu detine adevarul absolut nici nu afirma asa ceva nimeni nu detine adevarul absolut totul e relativ, stiinta dovedeste prin metoda stiintifica teoria evolutiei prin multe dovezi, teoria big bang, in cea ce priveste teoria creatiei ea nu detine nici macar o dovada si doar atacuri la adresa stiintei ba ca evolutia e gresita ba ca big bang nu a fost asta e o mare ipocrizie e ca si cum eu vreau sa dovedesc ca alba ca zapada exista prin atacuri la adresa stiintei care sa nu uitam de binele facut omeniri

| Dandanache explică (pentru Inferno):

Nu se pune problema ca teoria sa fie falsa in randul adeptilor ei. Ea va fi falsa doar pentru contraopinenti. Sustinatorii considera ca ea este adevarata ex officio. Problema care se pune este daca sustinatorii au puterea sa accepte ca teoria pe care ei o considera adevarata are unele carente. Observ ca intrebarea are foarte putine raspunsuri, dovada a faptului ca oamenii nu sunt dispusi sa accepte asta sau sunt convinsi ca teoriile lor sunt infailibile in totalitate. Si nici un raspuns din partea creationistilor.

| Inferno a răspuns (pentru Dandanache):

Care sustinatori,copii de pe TPU? Eu am spus cum sta treaba in randurile biologilor, nu pe TPU. "Nu se pune problema ca teoria sa fie falsa", inca, pentru ca toate proble si dovezile arata ca este adevarata, dar daca acest lucru se schimba, atunci va fi pusa la indoiala.

| Rapplex a răspuns:

Singura intrebare ce nu are raspuns in teoria evolutionista este: Cum s-a desprins specia umana de primate? Ce a dus la aceasta modificare genetica? Asta e veriga lipsa. In rest, totul este cert.