| TPUşiUPT1 a întrebat:

Exista sau nu o entitate care a creat totul? Astept argumente de la ambele parti.

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Danut voi teisti afirmati ca exista dumnezeu,noi persoanele atee suntem sceptici si spunem ca nu credem ca exista dumnezeu,daca ar exista o dovada ca exista vreun zeu,indiferent care zeitate pozitia de ateu ar fi anulata pentru acel zeu,nu exista ca daca alah ar veni am fi la fel atei pentru alah nu ar avea sens,logica,si daca ar veni brahma,iahve,zeus,afrodita,indiferent de zeii sau daca ar veni toti zeii,ca na dumnezeu judeca in mijlocul lor,logic ca am am crede in ei/el,pozitia de ateu este una provizorie nu definitiva,realitatea din prezent reflecta ateismul, nu exista dovezi pentru nimic din ceea ce afirma teismul, credinta insati nu se vrea a fi stiinta sau dovedita, omule si tu ignorant fata de mii de zeii, mii de religii, si tu esti ateu pentru orice zeu in care nu crezi, acelasi argumente le folositi cu toti indiferent de zeu

77 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

Acum 20 minute | milan9 a răspuns:
Cu alte cuvinte tu vrei să te întrebi care este probabilitatea apariţiei vieţii în mod accidental, spontan, în afara influenţei unui,, Creator"?

milan cu acelasi minciuni demne de evul mediu,nu e de mirare religia din care privine el,pupa moaste,icoane si da de mancare la morti dupa ce mor,logic ca stiinta nu afirma asa ceva,ma tehnologie =stiinta, daca stiinta ar functiona asa nu ar functiona tehnologia, stiinta nu afirma ca viata a aparut spontan sau accidental, ceea ce scrie el acolo se refera la celulele din prezent care da sunt complexe, dupa 3, 8 miliarde de ani nu e de mirare, desigur asta nu dovedeste zeul lui care e 3 in 1, si un panteist, deist, teist toti ar putea folosi aceste argumente dar un ateu ar vedea si de ratiune, logica

| RAY a răspuns (pentru danut):

Danut de unde stii tu ca brahma nu e mai real ca zeul tau? si tu l-ai pierdut pe brahma, sa vezi cand o sa dai de alti zeii ce minunat va fi, acest DAR pai vorbim de basme sau de realitate, eu traiesc in realitate nu in basme fictive

| danut a răspuns (pentru RAY):

Eu stiu fiindca nu am refuzat darul primit si nu pot confunda o fiinta reala cu una imaginara.

| danut a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Natura se supune lui Dumnezeu fara sa cracneasca iar daca Dumnezeu vrea sa ma faca praf nu este nevoie de natura sau reciproca.

Faza cu acest dar imaginar este ca daca te nasteai in arabia saudita credeai ca mahomed e acest dar sau daca te nasteai in india credeai ca brahma e, deci credinta ta, dogma au rezultat din indoctrinarea religioasa care ai avut-o, nu te ai nascut intr o religie si ti a fost impusa o religie, dogma, ca orice copil ai crezut in asta si apoi tot mai mult pana a devenit o parte din tine https://www.youtube.com/watch?v=xbks1KPYxpc

| TPU?iUPT1 explică (pentru milan9):

Daca exista o infinitate de planete inseamna ca exista o infinitate si de planete locuibile iar din atatea planete sansa sa apara viata undeva nu mai pare atat de mica

| RAY a răspuns (pentru TPU?iUPT1):

Uite ceva https://www.youtube.com/watch?v=THqWg7Jbwd4 recomand, o dezbatere intre Creaţionism / Teoria Evoluţiei

| Mclaren12 a răspuns:

Care ambele parti?

Degeaba te chinui, daca eram la indieni sau arabi primeam ce era necesar pentru acele locuri. Ti-am mai spus, degeaba incerci sa "vezi", daca esti "orb" si mai ales cand ti-ai scos singur "ochii".

| danut a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Cumva, primesti un "raspuns automat" din partea lui "danut"?

Primeai virgine daca erai la mulsulmani si daca erai la indieni o noua viata intr o alta forma, poate te numeai daniela in viata aia, nu ma chinui omule, tu mi ai dat replica nu eu

| RAY a răspuns (pentru Mclaren12):

Spune tu in ce crezi tu personal

| Steregoi a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Aceste religii sunt straine de Biblie.

| Steregoi a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

E vreo problema? Iau ce e bun din marul stricat.

"nu ma chinui omule, tu mi ai dat replica nu eu".
rolling on the floor

| Steregoi a răspuns (pentru RAY):

Eu am citit si studiat aceste zeitati. Politeismul este gresit si este un efect al certurilor intre demoni pentru suprematie.

| Mclaren12 a răspuns (pentru RAY):

Clar in niciuna din partile la care se refera autorul intrebarii.

| RAY a răspuns (pentru Steregoi):

Iar delirezi

| RAY a răspuns (pentru Mclaren12):

Nu exista doua parti, doua parti sunt inventate de crestini, cea buna =sunt ei, cea rea =sunt tot ce le contesta credinta, stiinta nu spune ca detine adevarul absolut

Da teistule tu mi ai dat replica la raspuns, nu vad nimic de ras

Hai serios stim amandoi ca nu ai studiat

Baga si citește ce am scris despre entanglement.

| TPU?iUPT1 explică (pentru Mclaren12):

Adica cei care cred ca am fost facuti de Dumnezeu sa cine stie ce alta entitate si fei care nu cred asta

Omule de ce nu recunosti ca nu exista o dovada ca exista dumnezeu ce tot scrii aiureli

| PreaDistinsul a răspuns (pentru RAY):

Duhul nu are nevoie de complexitate. Daca te gandesti la oameni, constiinta sau constienta noastra nu este deloc complexa ci corpul nostru e foarte complex. Dar despre Dumnezeu se spune ca nu este material deci exista o posibilitate sa nu fie atat de complex ci doar o forta sau energie ceva foarte inteligenta si atotputernica. Nu zic ca asa este ci poate fi o posibilitate.

| RAY a răspuns (pentru PreaDistinsul):

Dar ceea ce a creat el are nevoie de complexitate, nu are legătura constinta cu dovedirea unor basme inventate de om

Nu exista nici o dovada ca exista evoluție. Poti recunoaște.