| Mircea08 a întrebat:

Exista vreo religie crestina care a facut biserica dupa modelul bisericilor facute de apostoli?
In acele biserici toti componentii bisericii erau frati (frati de credinta) si aveau toata averea la comun. O biserica era ca o familie cu foarte multi membri, ca madularele unui trup (asa cum este scris ) si se ajutau reciproc cam asa : - "cand mana doare ochii plang, cand ochii plang mana sterge lacrimile" (autor necunoscut)

Crede cineva ca daca respecta partial cuvantul lui Dumnezeu ar putea fi suficient? cum explicati citatul urmator? :
Apocalipsa 3:16 "Dar, fiindcă eşti căldicel, nici rece, nici în clocot, am să te vărs din gura Mea."

32 răspunsuri:
| Mircea08 explică (pentru temporarPE5minute):

Acuma avem cel putin am avut o discutie aplicata, dar inainte discutam fara a avea sau macar sa se intrezareasca ceva ce poate fi aplicat in practica

| temporarPE5minute a răspuns (pentru Mircea08):

"Nici macar nu conteaza de cate ori a gresit ala, conteaza ca in fiecare biserica este (trebuie sa fie) un intelept care va decide si nu fara agrumente ce este de facut in fiecare caz. " - De acord! Reiese că am ajuns totuși la un acord comun! happy