anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Existenta unui creator este imposibil de dovedit de stiinta monderna oare de ce?

Răspuns Câştigător
| profudereligie a răspuns:

Nici existenţa lui Moş Crăciun nu este dovedită de ştiinţa modernă. Nici existenţa inorogilor, a zânelor, a zeităţilor creatoare din diferite alte religii, a personajelor inventate de scriitori sau a evenimentelor inexistente. Oare de ce?
Pentru că ştiinţa se ocupă cu ceea ce există şi nu cu ceea ce nu există.
Cu toate acestea unii oameni de ştiinţă au dat de urma divinităţii. Este în creierul uman, în zona numită amigdală, în apropiere de trunchiul cerebral. La unii oameni acea zonă generează senzaţii de dedublare şi de trăire intensă, ceea ce unii denumesc trăire spirituală. Aceste manifestări se produc când zona este supraexcitată prin post prelungit (inaniţie), droguri (fum de tămâie), rugăciune şi muzică bisericească (sugestie şi autosugestie). Probabil pentru acei oameni acolo este Dumnezeul lor.

44 răspunsuri:
| hunterpainting a răspuns:

Din lipsa de dovezi fizice

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fizicianul si astrobiologul american Paul Davies zicea;"Problema care apare in momentul in care spui ca D-zeu este Creatorul, este aceea ca D-zeu nu poate fi explicat.In felul acesta,facem trimitere catre un Creator inexplicabil si asta nu demonstreaza nimic.Dar sa spui ca legile fizicii au permis aparitia vietii inteligente,asa cum o cunoastem astazi, ei bine, nici asta nu este o explicatie." Ce parere ai? Are dreptate in felul in care judeca?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru gorlan):

Vream sa vad ce spun crestini, si eu cred la fel, esti numit satanist de multe ori?

| Archdaemon a răspuns (pentru gorlan):

Eu sunt singurul ateu din clasa si aia ma fac satanist...sunt prea idioti sa inteleaga stiinta

anonim_4396

Te cred stiu cum din pacate traim vremuri grele doar ca nu credem in basme asta e

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Archdaemon):

Din pacate sunt si satanisti monderni care se dau atei, nu-i asa usor pentru un crestin pentru el satana e raul e tot cei mai rau iar tarfele alea cu 2 fete nu fac decat sa dea apa la moara

| JajaAliensHere a răspuns:

Exista o multime de dovezi, doar ca voi nu vreti sa le acceptati si negati orice are legatura cu existenta Creatorului. Dovezile sunt peste tot. Trebuie doar sa le accepti si sa nu iei totul ca pe science fiction.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru JajaAliensHere):

Zi-mi o dovada

| JajaAliensHere a răspuns (pentru anonim_4396):

Sfintele moaste ale oricarui sfant. Ai incercat macar o data sa te duci sa le vezi? Stii ce simti in momentul acela?

anonim_4396

De sfintele mumii egiptene conservate fb de 5000 de mii de ani ai auzit?

Da, dar stii ce miros au in comparatie cu sfintele moaste?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deoarece exista!

anonim_4396

Ai fost sa le mirosi pe alea egiptene? un miros demonstreaza existenta unui zeu ce tare

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Ca afrodita nu-i asa

anonim_4396

Daca Darwin nu elabora teoria evolutiei si nici teoria Bing-Bangului nu exista atunci ce mai spuneai? Mentionez ca aceste teorii nu sunt fondate din punct de vedere stiintific, nu au suport logic!

anonim_4396

Teoria evolutiei nu are suport stintific de ce minti?

Oricate argumente ti-ar da cineva, tu tot n-ai vrea sa accepti adevarul. Tu esti una dintre dovezi ca masoneria isi face uimitor de bine treaba. :\ Cat de trist...

anonim_4396

Am mai discutat noi! Si tu tot pe ale tale le tii! Afirmatii si teorii nefondate stiintific si nici din alt punct de vedere! Ce alegi ratiunea sau minciuna? Ratiunea spune ca exista Dumnezeu, pe cand nebunia zice ca nu exista!

anonim_4396

Spune-mi mai multe sunt curios! Poate o fi aparut ceva nou si nu stiu eu!

anonim_4396

Deci cine nu e crestin e mason? ce tare afirmatie meriti premiu nobel serios, eu sunt ateu nu mason de ce nu citesti pe net cei ala ateism?

anonim_4396

Ratiune spune ca exista esti sigur? ce dovada ai ca dumnezeu tau e mai real ca afrodita?

anonim_4396

Daca as crede in dumnezeu as crede in orice care nu se arata dar exista, eu tiam cerut o dovada stintifica ca exista zeul tau, tu ai afirmat ca exista de ce nu o poti dovedi?

Stiu foarte bine ce inseamna ateismul si m-am referit la faptul ca masonii influenteaza uimitor de bine oamenii din ziua de azi, nu ca tu ai fi mason. Tu, eu, suntem doar niste oameni de rand, dar trebuie sa stim cat de vicleni sunt masonii si cum ne influenteaza prin mesaje subliminale. In fine, daca nu vrei sa crezi, e treaba ta, dar iti recomand cartea ''Apocalipsa francmasoneriei'' si poate asa o sa afli si cum a aparut ateismul si agnosticismul.

anonim_4396

Informatia existenta in univers nu e la intamplare! A fost gandita de cineva initial nu? Informatia oricat de simpa ar parea ea presupune existenta unei minti care sa o gandeasca! Logic, nu-i asa? Si inca ceva cine a dat directie asa zisei evolutii a lui Darwin pe care o sustii atat de mult? Cine a declansat mecanismul "evolutiei"?

anonim_4396

Am vazut un documentar in care sa arata ca acele mesaje subliminale sunt ceva sf, ateismul o aparut in grecia antica nu stiam ca greci erau masoni?