Nici existenţa lui Moş Crăciun nu este dovedită de ştiinţa modernă. Nici existenţa inorogilor, a zânelor, a zeităţilor creatoare din diferite alte religii, a personajelor inventate de scriitori sau a evenimentelor inexistente. Oare de ce?
Pentru că ştiinţa se ocupă cu ceea ce există şi nu cu ceea ce nu există.
Cu toate acestea unii oameni de ştiinţă au dat de urma divinităţii. Este în creierul uman, în zona numită amigdală, în apropiere de trunchiul cerebral. La unii oameni acea zonă generează senzaţii de dedublare şi de trăire intensă, ceea ce unii denumesc trăire spirituală. Aceste manifestări se produc când zona este supraexcitată prin post prelungit (inaniţie), droguri (fum de tămâie), rugăciune şi muzică bisericească (sugestie şi autosugestie). Probabil pentru acei oameni acolo este Dumnezeul lor.
Vreau sa-mi dovedesti stiintific teoria evolutiei si mai vorbim! Bine? In cuvintele tale cum te pricepi tu mai bine! Fara sa dai copy-paste de pe google!
Dar de ce nu-i afrodita zeita reala? de ce nu? de ce o ignori? afrodita saraca a facut sa explodeze big bang apoi s-a uitat a vazut ca lipseste ceva si a creat pamantul apoi sa odihnit saraca a facut 400 de miliarde de stele, toate speciile de animele de pe pamant
Uite gandirea exista? O vezi? Zi-mi si mie sa stiu! Gandirea nu e memoria sau creierul! Explica! Daca omul e doar o gramada de atomi atunci cine i-a adus pe acesti atomi la u loc ca sa formeze omul, o fiinta atat de complexa; ale carei procese de functionare nu au fost explicate in totalitate? Cine? zii!
Ai auzit de adn? din fericire teoria evolutiei poate fi dovedita prin dovezi si un orb intelege mai bine ca tine si culmea nu vede nimic
Si de unde crezi ca vine science fiction`ul? Si referitor la greci, masonii nu sunt numai evreii. Masonii se afla peste tot in lume.
De unde sa stiu eu n-am afirmat nimic, am spus eu cumva ca cred in ceva tu ai spus demonstreaza prin dovezi ca e adevarat cum face un procuror la un caz judecatorul nu ofera dovezi apropo si procurorul
Tu crezi ca eu stiu totul tu ai spus ca sti nu eu, sunt septic tu esti cu afirmatul pai ofera dovezi
Dovezi
Teoria evoluției este verificată de:
omologie: multe animale prezintă structuri osoase și musculare similare, și toate au ADN similar, ceea ce conduce la ideea unui strămoș comun;
embriologie: de-a lungul evoluției fetale, embrionii diferitelor vertebrate seamana intre ei, lucru remarcat de Ernst Haeckel;
studiul fosilelor: descoperirea acelor verigi de legătură (fosile tranziționale) între diferite clase de animale, de exemplu:
Tiktaalik, care indică tranziția de la pești la tetrapode
Thrinaxodon, care indică tranziția de la reptile la mamifere
Ambulocetus, care indică tranziția de la mamifere terestre la cetacee (balene și delfini)
Archaeopteryx, care indică tranziția de la reptile la păsări
mutațiile genetice: principala cauză a variațiilor din cadrul speciilor;
organele vestigiale - părți ale corpului care au devenit inutile: amigdalele, coccisul, timusul, degetul mic, glanda pineală, apendicele vermiform, părul capilar etc.
biogeografie
Remarc ca ai dat copy-paste de pe google si habar nai despre ceea ce scrie aici! Este vorba de asemanare, nu se arata faptul ca una ar fi evoluat din cealalta! In plus nu exista verigi inremediare intre specii! Nu ti se pare ciudat ca dupa o asa lunga "evolutie" sa ramana macar o urma?
In primul rand ca sa spui ca nu exista Dumnezeu trebuie sa cunosti tot ceea ce exista in Univers si in afara lui! Un lucru practic imposibil!
Ce imi pasa mie de masonii eu am pus o intrebare despre horus si isus
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: