| RAY a întrebat:

Fiind ateu conform bibliei voi ajunge pe veci in iad indiferent de ceea ce voi face, desi am o propunere pentru voi ati vrea sa va trimit in rai? ce alegi intre viata asta si o vesnicie in paradis?

sincer

Răspuns Câştigător
| benny7 a răspuns:

Da cred, am simţul acela in mine sunt sigur convis în viaţa veşnică*

57 răspunsuri:
| User23434 a răspuns:

Pai, eu nu sunt ateu dar nici nu sunt prea credincios. Pur si simplu cred ca daca este cineva/ceva "acolo sus" asta nu inseamna ca trebuie sa ma duc la biserica si sa le donez bani pentru a fi in grija Domnului... oricum prefer viata asta decat vesnicia in paradis happy

| DoctorWh0 a răspuns:

Nu stiu conform cui Biblie zici tu, dar ai si alta alegere pe langa iad. O data cu moartea lui Isus, noi avem o noua sansa sa ajungem in iad.

| RAY explică (pentru DoctorWh0):

Spune clar ai vrea sa te omor sau alegi viata asta? DA SAU NU

| RAY explică (pentru User23434):

Un om sincer

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Presupunand ca ar exista, e clar ca Raiul e mult mai bun decat viata asta. E vorba de castig infinit vs. castig finit.
Dar cum nu exista si viata-i tot ce ai si tot ce stii, e clar ca trebuie sa alegi viata asta.

PS: Dupa ce-am citit ce-am scris, din exprimarea "castig infinit vs castig finit" mi-am dat seama ca as fi cam lacom. Asta ar putea sa insemne ca toti crestinii sunt lacomi fiindca VOR sa ajunga in Rai, ceea ce inseamna ca toti incalca una din porunci.

| RAY explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Dar ai vrea sa te ucid?

| DoctorWh0 a răspuns (pentru RAY):

Nu conteaza. Ma las in mainile lui Dumnezeu. Si plus ca chiar nu inteleg, ce e asta un fel de target choosing answer? Te pregatesti sa faci un atac terorist si vrei sa ai victimele potrivite?

De ce nu spui clar da sau nu? iisus nu a ezitat cand tia iertat pacatele prin moartea lui, tu eziti

| benny7 a răspuns:

O veşnicie în paradis. oricum aici suntem doar nişte călători ai timpului trecut!

| RAY explică (pentru benny7):

Deci ai accepta sa te ucid in seara asta? sincer

Eu nu ezit. Eu doar nu am puterea sa fac asa alegere. oricum chiar Dumnezeu poate da override la alegerea mea, deci ceea ce aleg acum eu nu prea are absolut nici o valoare. Dar ca sa stii, poti sa iti zic doar cateva cuvinte. Daca traim pentru Domnul traim si daca murim pentru Domnul murim, deci fie ca murim fie ca traim noi suntem al Domnului. SI ca sa stii, pentru credinta mea mor oriunde oricand.

| benny7 a răspuns (pentru RAY):

Da ca şi un martir*

Benny7 e pregatit sa moara pentru credinta lui, tu nu esti pregatit, lasa vrajeala

Ai vrea sa fi si crucificat?

Orice pentru veşnicie merită*

| varsanofie a răspuns:

Salut Ray, care este diferența pentru tine dintre această viață și acel așa zis paradis? Find foarte greu de ales, neavând mai multe detalii, pentru mulți dintre noi această viață putând fi aceea veșnicie într-in paradis fiscal big grin în schimb pentru alții aceasă viață putând fi iadul cel veșnic. Conform bibliei poți fi ateu, budist, s-a. ducând o viață ca în paradis, găsind elixirul vieții, ajungând a le face în ciudă altora happy Pentru mine viața asta este totul, raiul și iadul, fiind aici, putând sta și într-un paradis, nefiind bine conturat, putând a te simți mai rău ca în iad. Definește-mi te rog acel paradis, în care tu ai sta, chemându-ne și pre noi într-o veșicie eternă, rămânând alături de tine, altfel putând fi o altă reclamă nedefinită a unui paradis, întrebând tot omu dacă se fumează, dacă poți bea etc.

Tu stii mai bine, desi pe internet e usor sa spui ceva, real nu ai vrea sa fim sinceri

Serios? De unde stii tu ca eu nu sunt pregatit sa mor pentru credinta mea. Eu deduc din mesajul lui benny7, ca el ar muri doar daca ar fi pentru credinta lui. Eu insa as muri nu conteaza pentru ce, pentru ca moartea de aici, de pe pamant, este doar o poarta spre Raiul, fericirea eterna. Deci ca sa clarific, eu AM si VOI fi gata pentru a muri pentru Isus

Doamne devii sadic de acum

| RAY explică (pentru varsanofie):

Vad ca scrieti romane, intrebarea e simpla, preferi viata asta sau viata vesnica?

| DoctorWh0 a răspuns (pentru benny7):

De acord.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Oo RAY fa un act de caritate happy

SINCER : putem muri şi la noapte sau într-un accident de mașină fără rost!

Sadic? citeste sa vezi ce au facut crestini cu pagani, arsi de viu

| DoctorWh0 a răspuns:

Si inca ceva. In anii 70 sau 80 sau poate chiar 90, a fost un om care a indus in eroare sute de oameni, zicand ca "ii va trimite in Rai" daca ii va omori. Nu inteleg ce e cu intrebarea asta: o "Capcana" de prins crestinii falsi, o tentativa de a creea o miscare noua sau ce?

Poti,dar eu te trimit direct in rai, desigur cu semanatura ta ca esti de acord cu asta

Iisus a spus cei care iubesc viata asta nu vor parte de viata vesnica

| User23434 a răspuns (pentru RAY):

Mersi

DA! se merită totul pentru veşnicie...*