| RAY a întrebat:

Fiind ateu conform bibliei voi ajunge pe veci in iad indiferent de ceea ce voi face, desi am o propunere pentru voi ati vrea sa va trimit in rai? ce alegi intre viata asta si o vesnicie in paradis?

sincer

Răspuns Câştigător
| benny7 a răspuns:

Da cred, am simţul acela in mine sunt sigur convis în viaţa veşnică*

57 răspunsuri:
| DoctorWh0 a răspuns (pentru RAY):

Te contrazic eu aici. A fost absolut invers. Pe vreamea cand Pavel era inchis, crestinii erau arsi de viu in locuri publice, si romanii is bateau joc de ei, ii bateau si cand ardeau zicand ca "vor sa ii auda mai tare cum tipa". Mai citeste si tu, stii si vrei sa auzi doar ceea ce iti convine, nu purul adevar. Si nu ma lua pe mine cu chestii gen "asta scrie in Biblia ta falsa". Nu asta nu scrie in Biblia mea falsa, astea sunt manuscrise vechi de pe vremea romanilor, oameni care nu aveau absolut deloc de a face cu Biblia, Isus si dumnezeu in general.

| RAY explică (pentru benny7):

Tu chiar crezi in viata de apoi atat de mult, de ce? esti chiar convins ca e ceva acolo?

Eu nu iubesc viata asta. Chiar deloc. De ai stii tu cate boli am nu ai mai zice asta. Totusi, eu am credinta mea. Eu nu iubesc viata asta. Tot ce iubesc mai mult este pe Isus. Nu mai vorbi in locul altora, ca vorbesti degeaba.

Iti raspund la raspunsul asta pentru ca TPU nu imi arata ultimul raspus dat de tine. Totusi am vazut wikipedia sau ceva similar. Acum eu iti zic: serios? alt website nu ai mai gasit si tu decat wikipedia? unde orice destept se poate loga si posta un articol?

| RAY explică (pentru DoctorWh0):

Omule tu contrazici si istoria doar ca sa ai dreptate

Tu ești ăla care contrazice pe toată lumea nu contează care ar fi subiectul. Eu nu contrazic istoria. Eu îți relatez pe scurt istorie. Cred că de câteva săptămâni răspund pe aceasta categorie și tot nu înțeleg ce vrei tu sa faci: sa zgudui credință oamenilor sau sa te dai mare că știi să scrii aici toate prostiile de pe internet, fara a le citi în integritate

| varsanofie a răspuns (pentru RAY):

Probabil ca ateu, citind multe îți este mai greuț a înțelege în ce constă această viață veșnică, chiar crede cineva cum că oferinu-ți-se viața veșnică, chiar și într-un paradis, nu poți muri? mori aici, mori acolo. ce faci? preferând a muri aici, când e să mori vorba aia, dând ciuma, gripa aviară, sau murind ca leonardo dicaprio happy apoi, de o exista vorba aia. o a doua viață, cum au pisicile atunci, trezindu-ne într-un paradis tot aia e sincer. puzzle it! adam și eva de ce au murit? blestem. Probabil ajungând în lumea îngerilor, având aceea viață veșnică, egal cum ai sta pe astral, neputând bea sau fuma happy unde este plăcerea dragii mei? Deci? Viața asta de bine de rău este așa cum este putând a o numi chiar și veșnică, individual vorbind, cum îți așterni așa dormi, chiar dacă multi dintre noi am greșit, chinuindu-ne. apoi, având timpul. eternitatea pentru a ajunge în rai sau în altă lume, având condiții mai bune de trai. Live long and prosper! Îmi pare rău pentru romane, dar întrebarea nu avea sens. Te salut!

Mai ai sa trimiți linkuri? TPU, iarăși, nu mi le arata. Și formularul expiră mereu, știi ce as putea sa fac că să nu mai apară asta?

Vai omule... Daca e de la adevărul.ro nu înseamnă că e neapărat adevărat. Dar dacă totuși na, asta vrei sa faci, atunci spor la treabă! Și totuși nu înțeleg ce tot vrei tu sa dovedești aici cu mine trimițând acele linuri și ce vrei sa afli din întrebarea asta. Straniu

| RAY explică (pentru varsanofie):

Intrebarea are sens, intre viata asta si paradisul ce alegi?

Tu stii ce inseamna TPU?

| varsanofie a răspuns (pentru RAY):

Care este dinferența? De pilde ați auzit? Logică. Iubind mai puțin această viață, căutând o alta. Ce poate fi atât de diferit acestă viață versus venind un mag, spunându-ne cum că de astăzi avem viață veșnică. Pe moment va fi un uau, apoi, revenind la rutină, practic nu se va schimba nimic. Apropo, majoritatea studiilor arată că sufletul, spiritul este etern, probabil din acest fapt dând mai puțină importanță vieții veșnice, pe de altă parte nu doar Iisus poate oferi o șansă unui suflet rătăcit. Venind pentru cei bolnavi din ce îmi aduc aminte. Mă bufnește și râsul cu veșnicia unora. citind comentariile happy Fiind vorba de viața veșnică, motamo fiind oare tradus? sau nemurire. La nemurire mă bag și eu în secta ta laughing

Da, toți pentru unu

Serios,atat

| RAY explică (pentru varsanofie):

Omule tu nu ma lua cu nu stii, ca eu ti am citit biblia de care majoritatea dintre voi habar nu aveti, ai avut o intrebare raspunde nu face romane, iisus spune ca cei ce iubesc viata asta nu pot avea parte de viata vesnica

Deci TPU este un site de pus intrebari, indiferent de natura lor, categoria religie nu inseamna crestinism sau alta religie, TPU inseamna a ajuta, desi nu ma cred eu destept daca pun intrebari si pur simplu asta inseamna TPU intrebari si raspunsuri, daca voua nu va pasa de propia voastra biblie imi pasa mie

| RAY explică (pentru benny7):

Ai meritat fundita, fara romane, fara povesti ca alti ipocriti, daca as fi iisus as fi mandru sa te am in imparatia mea

Da ce mai înseamnă? Scrie sub logo acolo toți pentru unu.

Bănuiesc că m-ai băgat și pe mine in oala cu ipocriții nu? Ce îmi place called the crezi că te afli sus și ai dreptul sa dai cu bățul. Te comporți așa cu mine pentru că mereu sunt împotriva ta, nu contează căre ar fi subiectul sau întrebarea. Și ai dreptate cu ce înseamnă TPU, totuși nu vad cu ce te-ar ajuta așa întrebare...

Eu consider că această întrebare nu are răspuns care sa merite fundiță. Nu poți ști tu cat de mare este credința cuiva, daca minte sau zice adevărul, daca chiar este dispus să moară pentru Isus sau doar scrie asta că să ia puncte în plus, sa ajunga oleacă mai sus in Rank. Nu zic că nu crezi, benny7, ba char sunt foarte bucuros că ești dispus să faci toate astea pentru credință ta...

| DeyCj a răspuns:

Asta ar fi o afacere profitabilă pentru tine, să faci excursii spre rai pentru credincioșii curați spiritual laughing, dar pentru asta trebuie să-ți cumperi o slavă(OZN) și să te deghizezi în Cristos laughing.E drept că nu ar fi mare lucru de realizat, la cum a evoluat tehnologia de azi.
Eu personal le-aș alege pe ambele, atât viața fizică cât și viața-n paradis, asta presupunând ca chiar există paradis, și mi-aș organiza viața fizică de așa natură încât să-mi fie fericită dar să știu sigur că mă încadrez în stasul de a ajunge în paradis.
Nimic nu e imposibil, trebuie doar să-ți dorești să se întâmple, și se va întâmpla.

| SG1995 a răspuns:

Viața asta știu că e una scurtă, dar ai multe opțiuni decât o eternitate în care slăvesc un zeu.

| Liviu a răspuns:

Aleg sa nu aleg nimic, sunt ateu, traiesc in viata asta asa cum e, si nimic mai mult happy In plus, ador momentu cand toti copilasi doneaza bani la biserici, si cand se imbolnavesc se mira de sistemu din spitale.Ador sa le urez moarte lenta si calatorie sprancenata.Tre sa ai un retard mintal(e o boala, nu o jignire) ca sa donezi la biserica, apoi cand ajungi la spital mai devreme sau mai tarziu.Sa te miri ca nu sunt doctori, sau ca nu sunt sali de operatie s-a.m.d dar tu cat ai trait toata viata, ai facut cucu mare la preoti.Pai mersi, ne meritam soarta ca popor.

| RAY explică (pentru Liviu):

Asa e