Toti suntem egali, toti suntem la fel si totusi ei au o alta gena si alta mentalitate, prin cate chinuri au trecut poporul lor si totusi...
De care crestini vorbim? De cei normali, care-s putini, sau de cei fanatici si crescuti cu teorii conspirationiste de mici, care-s multi?
Chestia este ca numerele se rotunjesc si ajung intr-o oarecare masura sa se generalizeze; deci nu insinuez nimic, este o realitate; dragii nostri cre(s)tini s-au opus si inca se opun vehement progresului tehnologic pentru ca sunt minti mari care ii vor prosti si vor, prin gesturi fanatiste extreme (vezi gibonii care distrug antenele 5G), sa demonstreze ca ei se auto-multumesc cu viata lor mizera, si-asa influentata de jocurile politice si influentele efectelor poluarii intregii planete.
Pai daca evreii sunt asa destepti cum spui, inseamna ca crestinii sunt prosti facuti gramada. Marea majoritate a evreilor considera ca Isus e un impostor si povestea crestina un fals.
Omule evrei nu sunt crestini, evrei nu cred in iisus din contra spune ca a fost un vrajitor, un fake, desi tu incurci lucrurile grav
Ca sa nu mai vorbim ca e ciudata mandria asta crestina de a fi castigatorii unor premii acordate de o fundatie al carui intemeietor este un ateu, adica A. Nobel.
Evreii nu cred in Dumnezeu. Ai citit vreodata in viata ta o Biblie? Cand a venit Dumnezeu pe pamant sa ne mantuiasca evreii L-au scuipat, torturat si crucificat si au scris lucruri oribile despre El in cartea lor "sfanta" Talmudul.
Ai citit cartea Apocalipsei? Evreii sunt numiti "sinagoga satanei" si nu o data.
Hristos a spus clar si limpede: "Eu sunt calea, adevarul si viata." Nimeni nu poate crede in Dumnezeul cel adevarat daca nu crede in Hristos.
Si inca ceva, marea majoritate din acei evrei destepti au fost cat se poate de atei. Si ca sa-ti faci o idee despre cat de gresit e ce ai vrut sa zici... si demonii cred in Dumnezeu asa cum zici ca si evreii cred. Si demonii sunt destepti asa cum zici ca sunt evreii. Chiar extrem de destepti. Dar asta nu inseamna ca sunt "binecuvantati" de Dumnezeu pentru comportamentul lor exemplar...
Am citit Biblia de 20de ori, inclusiv Apocalipsa + câteva cărți scrise de autori din diferite denominațiuni care interpretează Apocalipsa.
"Sinagoga a Satanei" poate fi denumita oricare denominațiune a carei doctrina si a carei fapte nu sunt după Biblie nu numai iudeii. Iar cele mai mari persecuții le-au făcut bisericile așa zise "Sinagoga a Satanei". Scrisoarea către Smirna ete pentru toate bisericile din lume si din toate timpurile. Doar biserica primara din timpul lui Pavel a fost persecutata de iudei. Si tot atunci si comunitatea iudaica din biserici nu- i tratau mai bine pe creștinii dintre neamuri. Aluzia la iudaism sugerează ca primii crestini inca se considerau iudei. In zilele noastre in mediul creștin despre astfel de credinciosi am spune ca nu sunt " adevărați creștini" iar despre locul lor de adunare, ca este "o biserica a Satanei".
Prin afirmația mea ca si noi credem in Iehova Dumnezeu ca si evreii voiam sa arat ca si noi credem in Dumnezeul creator care fie ca ne convine sau nu S-a descoperit poporului evreu care a scris Biblia si prin ei am ajuns sa il cunoaștem si noi.
Nonsens. Tu imi spui mie ca credem in acelasi Dumnezeu cu evreii care l-au scuipat tortutat si crucificat pe Insusi Dumnezeu? Asta e un nonsens cras. In primul rand cuvantul "Iehova" e dovedit ca fiind o pronuntie gresita. Adevarata pronuntie este "Iahve" dar mai corect e "YHWH" sau si mai corect este "Cel ce este" pentru ca asta inseamna YHWH, Cel ce este.
In al doilea rand, Dumnezeu S-a revelat poporului israelian asa cum s-a revelat in contextul de atunci. Desigur, evreii de atunci nu aveau de unde sa stie de Iisus nefiind inca incarnat dar cu toate astea exista aluzii la Sfanta Treime si chiar la Iisus in Vechiul Testament. Deci sa spui ca sinagoga satanei care se inchina talmudului au aceeasi credinta cu sfintii profeti ai Vechiului Testament e idiotic! Evreii de astazi nu au absolut nicio scuza sa nu se inchine lui Hristos. Au fost avertizati in tot Vechiul Testament ca se va naste Messia din fecioara. Intreaga revelatie a Dumnezeului lui Iacob, Isaac si Avraam este ca se va naste un Messia! Ce au facut evreii de dupa nasterea lui Hristos? L-au respins, l-au crucificat pe Messia pe care Avraam, Isaac și Iacob il asteptau cu atata dragoste in inima lor. Si acum pune-ti te rog intrebarea. Daca prin absurd Avraam, Isaac si Iacob ar fi trait dupa rastignirea si invierea lui Hristos ar fi fost iudei care se inchina talmudului satanic sau crestini?
Toți oamenii au fost creați de Dumnezeul Bibliei, si i-a înzestrat cu inteligenta si înțelepciune. Asta am vrut sa arat. Si înțelepciunea si inteligenta nu au de a face cu a fi creștin sau pagan. Fiecare alege. Daca scriam in loc de Dumnezeul evreilor care a inspirat pe autorii Bibliei si scriam doar "Biblia" era pe placul tau? Si cum Dumnezeu nu este părtinitor ii iubește pe iudei ca si pe păgânii dintre neamuri. Iar când un iudeu se întoarce la Dumnezeu acceptandu-l pe Isus, acesta este mai creștin decât multi " creștini" dintre neamuri pentru ca respecta si va respecta cele 10 porunci ne modificate. Poporul lui Dumnezeu de la sfârșitul timpului va fi caracterizat prin păzirea poruncilor si avand credință Lui Isus. Foarte putini vor fi. O rămășiță! Chiar si Isus se întreba de fata cu ucenicii Lui daca va găsi credință pe pământ la revenirea Sa. Ori o rămășiță nu este de ordinul miliardelor. Așa ca, iubiti creștini, studiați Biblia si ascultați de Dumnezeu, pentru ca neascultarea este închinare la idoli.
Bineinteles ca toti oamenii au fost creati de Dumnezeul biblic. Iar in postarea initiala spuneai ca evreii sunt mai speciali decat altii ca au facut nu stiu cate descoperiri dar acum te contrazici singur si imi spui ca toti avem intelepciune crestin sau pagan. Deci care e?
Întrebarea mea se referea la faptul ca ateii ne condamna pe noi creștinii ca ne-am opus progresului omenirii si ca daca nu erau creștinii omenirea ar fi ajuns la un stadiu mai înalt in știință. Iar daca am amintit ca evreii sunt ca procent mult mai mare in ceea ce privește știință este pentru ca desi au crezul de la Moise si ei inca se cred ca se închina lui Iehova, nu s-au opus progresului ci chiar au revoluționat din punctul acesta de vedere.
Evreii sunt atei in cea mai mare parte. Ti-am zis cap sec ce esti. Mai ales cei care au facut acele descoperiri. Argumentul tau e incredibil de prost. Daca o sa vina un ateu inteligent in comentarii o sa te desfinteze de nu te mai vezi zicand ca evreii respectivi:
1)nu erau crestini
2)erau atei.
Ai ramas blocat in trecut fiindca nu cunosti istorie. Esti blocat. Evreii de pe vremea lui Moise nu mai sunt deloc evreii de acum. Nu doar ca l-au respins pe Hristos dar au inventat Talmudul, Kabalah si alte mizerii demonice.
Mai ales ca evreii au fost foarte mult timp cei mai bogati si educati. Asta fiindca au facut bani imoral prin camata, cap sec ce esti. Citeste istorie!
RAY întreabă: